آره این 3 بخشه:
1- مستر لیگ
2-بیکام ا لجند
3- کلاب باس(که توی این گزینه شما چیرمن باشگاه هستید)
آره این 3 بخشه:
1- مستر لیگ
2-بیکام ا لجند
3- کلاب باس(که توی این گزینه شما چیرمن باشگاه هستید)
شما پست های قبلی بقیه کاربر ها رو خوندی میای اظهار نظر میکنی ؟؟!! پست یکی از دوستان رو پاک کرده بودن اونم مثل من همینجا پرسید ولی مثل من هیچ جوابی نگرفت !! تو این مواقع ناظر کجاست جواب ما رو بده ؟؟ واقعا متاسفم !![]()
بابا تو رو خدا رعایت کنید دیگه , این ناظر انجمن کجاست که این مطالب اضافی رو پاک کنه خیر سرم اومدم یه مطلب تو صفحه های قبل پیدا کنم باید 20 صفحه دعوای بین گیمرهای پس و فیفا رو بخونی تا بتونی به مطلب مورد نظرت برسی بابا تموم کنید دیگه .
من نمیدونم چرا گیر الکی میدین که فیفا بهتره با پس بهتره اصلا گور بابای هر دوشون انگار که شرکت سازنده مال باباشونه , نمیدونم با این بحث های الکی میخواین به چی برسین , مثلا شما هی بیاین بگین فیفا اله فیفا بله من میام فیفا بازی کنم هر کی با سلیقه ی خودش بازی رو انتخاب میکنه نه با حرف ها و کل کل های شما
ببخشید که سرتون رو درد آوردم , فقط خواهش از این نوشتم موضع نگیرید .
من کاری به پست های کاربرا ندارم.
دارم میگم لطفاً روی یوزر یکی از ناظرا و یا مدیر ها کلیک و سپس گزینه 2 رو انتخاب کنید.
مطمئن باشید جواب خواهید گرفت. داخل تاپیک هم دعوا نمیشه.
Last edited by HO3IN-Life; 26-09-2011 at 21:20.
ناظر همینجاست ولی به جای پاک کردن بعضی از پست ها پست ما رو پاک میکنه !!![]()
دوست عزیز
نه تنها پست های شما بلکه پست های کاربرانی که از موضوع تاپیک خارج شدن پاک شده
بدونین که تنها مال شما نبوده که پاک شده![]()
حالا چرا آخرش میخندین؟![]()
حرف شما متین ولی برو صفحه 129 (اگه اشتباه نکنم) اول از همه ناظر انجمن بازیهای ویدئویی بحث رو راه انداخت بعد من و بعضی از دوستان گله مند شدیم ولی بجای پاک کردن پست ناظر پست ما رو پاک کردین !حالا دیگه گذشته ها گذشته دیگه بحث نکنیم ... اینطوری به نفع تاپیک هم هست
![]()
واقعاً بازی برا pc اومده ؟؟؟
نسخه کامل هست ؟؟؟
BAAAAAHAAAAAAAA!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)