تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 90 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

سلام
    اینو من الان دیدم و ببخشید الان نقل قول میگیرم
    بعید میدونم تیم مشکل بدنسازی داشته باشه
    حداقلش اینه من میبینم تیمای فیزیکیه دیگه کاملا جلوی آرسنال از دقیقه 75 به بعد وا میدن بازی رو
    نه من منظورم رو نتونستم درست بیان کنم. این عقیده رو که الان بیان میکنم خیلی ها قبول دارن. وقتی یه باشگاهی اینقدئر مصدوم میده، مشکل به مربی بدنسازش برمیگرده. منظور من این بود که تمرین ها با انعطاف و با در نظر گرفتن همۀ جوانب و شرایط بدنی مختلف بازیکن های مختلف انجام نشده که اینهمه مصدوم داریم. بدنسازی ورزشی واقعاً یک علم هست. همون بدن ساز باشگاه که من دارم ازش انتقاد میکنم قطعاً خیلی چیزها میدونه که من تا به حال بهش فکر هم نکردم ولی نتیجه رو داریم میبینیم. و باز فکر نکنم کسی شک داشته باشه که در هر جایی که علم بدنسازی نیاز باشه ، مربی های بدنساز آمریکایی حرف اول رو میزنن. از بسکتبال و شنا و هاکی و راگبی بگیر تا دوی سرعت. حتی بعضی از ورزشکارهای کشور های دیگه که تو مسابقات جهانی و المپیک مدال میارن هم با بدنساز های آمریکایی کار میکنن. فکر کنم اون مربی بدنسازی که برای تیم ملی آلمان آوردن هم اصل کارش با تیم های راگبی بود.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

نه من منظورم رو نتونستم درست بیان کنم. این عقیده رو که الان بیان میکنم خیلی ها قبول دارن. وقتی یه باشگاهی اینقدئر مصدوم میده، مشکل به مربی بدنسازش برمیگرده. منظور من این بود که تمرین ها با انعطاف و با در نظر گرفتن همۀ جوانب و شرایط بدنی مختلف بازیکن های مختلف انجام نشده که اینهمه مصدوم داریم. بدنسازی ورزشی واقعاً یک علم هست. همون بدن ساز باشگاه که من دارم ازش انتقاد میکنم قطعاً خیلی چیزها میدونه که من تا به حال بهش فکر هم نکردم ولی نتیجه رو داریم میبینیم. و باز فکر نکنم کسی شک داشته باشه که در هر جایی که علم بدنسازی نیاز باشه ، مربی های بدنساز آمریکایی حرف اول رو میزنن. از بسکتبال و شنا و هاکی و راگبی بگیر تا دوی سرعت. حتی بعضی از ورزشکارهای کشور های دیگه که تو مسابقات جهانی و المپیک مدال میارن هم با بدنساز های آمریکایی کار میکنن. فکر کنم اون مربی بدنسازی که برای تیم ملی آلمان آوردن هم اصل کارش با تیم های راگبی بود.
    اگه اشتباه نکنم مربی بدن سازی باشگاه قبلا مربی بدن سازی راگبی بوده.
    خداییش در مورد این قضیه مصدومیت نمیدونم چی باید گفت ... !

Sent from my LT15i using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

[SIZE="5"]آرسنال5-چلسی3
    way to goooooooooooooooooo

4. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    این برد شیرین رو به همه تبریک میگم
    مرسی رابین مرسی ونگر
    ولی نزدیک بود بازم داور سر مارو ببره

آرسنال با هتریک کاپیتان خود توانست چلسی را در استمفوردبریج شکست دهد.

گزارش کامل بازی:

نیمه اول:

دقیقه 15 در سمت راست ماتا با جا گذاشتن سانتوس، سانتری خود را روی دروازه ارسال کرد و پس از اینکه مرتساکر نتوانست ضربه سر خود را بزند، لمپارد دروازه آرسنال را با ضربه سر باز کرد. پس از گل بازی کمی آرام تر و در میانه میدان دنبال شد.

دقیقه 26 شوت از راه دور اشلی کول را ژسنی مهار کرد. دقیقه 29 چلسی یک موقعیت بسیار عالی را بدست آورد. لمپارد با پاس تک ضرب و در عمق خود، استاریج را در موقعیت تک به تک با ژسنی قرار داد اما او ضربه آخر خود را بسیار بد زد و توپ به بیرون رفت.

اما دقیقه 37 آرسنالی ها روی یک همکاری بسیار عالی به گل زیبایی رسیدند. رمسی در پشت محوطه جریمه، جروینیوی در حال حرکت را با پاس در عمق بسیار عالی صاحب توپ کرد و او نیز در مصاف تک به تک با پیتر چک، رابین را صاحب توپ کرد و کاپیتان آرسنال توانست دروازه خالی را باز کند.

دو دقیقه بعد سانتوس در یک حرکت بسیار بد جا ماند و بازیکن چلسی سانتر خود را روی دروازه ارسال کرد و استاریچ توپ را به گل تبدیل کرد اما در یک تصمیم بسیار عالی، کمک داور گل به درستی مردود و آفساید اعلام کرد.

دقیقه 41 ضربه آزاد رابین از بالای دروازه به بیرون رفت. و در آخرین دقیقه بازی لمپارد کرنری را روی دروازه ارسال کرد و جان تری که چسبیده به مرتساکر حرکت کرده بود، با پای خود و در شرایطی نامتعادل دروازه را باز کرد تا آرسنالی ها نیمه اول را به شکست 2-1 به رختکن بروند.

نیمه دوم :

آرسنال که برای جبران نتیجه آمده بود بازی را بسیار طوفانی آغاز کرد. در همان دقیقه اول نیمه دوم، رابین در زاویه ای بسته با چک تک به تک شد اما شوت او را برگشت داد. روی همان برگشت، جروینیو در سمت چپ حرمتی در عمق انجام داد و پاس رو به عقب خود را برای رمسی انداخت اما شوت او به بالای دروازه رفت. تا اینکه بالاخره دقیقه 49 حملات آرسنال به ثمر نشست و سانتوس روی پاس بسیار عالی الکس سانگ، در سمت چپ با شوت خود، توپ را از بین پاهای پیتر چک به دروازه فرستاد.

اما این پایان طوفان توپچی ها نبود !! دقیقه 56 والکات در حرکتی به عمق دفاع چلسی زد اما متوقف شد، ولی تسلیم نشد و هنگامی که از زمین بلند شد، با دو حرکت ریز به توپ، ایوانوویچ و کول را محو کرد !! هنگام ورود به محوطه شوت سرکش خود را روانه دروازه کرد و چک کاری از دستش بر نمی آمد.

دقیقه 75 جورو جای خود را به جنکینسون جوان داد. و دقیقه 79 روسچکی برای حفظ نتیجه به جای والکات وارد زمین شد. اما چلسی توانست دو دقیقه بعد بازی را به تساوی بکشد. سانتوس با پاسی اشتباه، توپ را در میانه میدان به یاران چلسی سپرد و در حالی که به نظر می رسد لوکاکو روی او خطا کرده، ماتا صاحب توپ شد و شوت عالی خود را زد و دور از دستان ژسنی به کنج دروازه نشست.

اما گویی کاپیتان تسلیم نشده بود !! دقیقه 85 مالودا با پاس به عقب بسیار بد خود ، باعث شد جان تری لیز بخورد و رابین در فضایی بسیار باز ، فقط خودش و پیتر چک را میدید ، او با نزدیک شدن به محوطه جریمه چک را دریبل کرد و دروازه خالی را به راحتی باز کرد. دقیقه 88 توماس ورمالن به جای جروینیو وارد زمین شد تا همین نتیجه حفظ شود. ورود توماس باعث شد آرسنال دو موقعیت عالی چلسی را توسط او و کوسلنی مهار کند !!

اما باز هم کاپیتان مشتاق گلزنی بود !! در دقایق تلف شده بازی ، در حالی که آرسنال روی ضد حمله صاحب توپ شده بود، روسیچکی وارد زمین چلسی شد و آرتتا را صاحب توپ کرد، آرتتا کمی پیشروی کرد و رابین را در سمت چپ در موقعیت گلزنی قرار داد. رابین با شوت سرکش خود چک را مغلوب کرد تا هتریک عالی خود را کامل کند و شادی را به هواداران آرسنال برگرداند.

در پایان بازی ، ونپرسی با فراخواندن هم تیمی هایش ، به سمت هواداران آرسنال که سنگ تمام گذاشته بودند، رفت و شادی خود را با آنها تقسیم کرد.

منبع: Gunnerstrust

6. 7 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تبریک برد فوق العاده شیرین به همه ی آرسنالی های عزیز
    خیلی این برد چسبید
    خیلی زیاد!

هفته دهم لیگ برتر
    ورزشگاه استمفورد بریج - شنبه 29 اکتبر 2011 ساعت 15:15

Chelsea 3 - 5 Arsenal

گزارش بازی
    ---------------------------------
    نیمه اول:

دقیقه 15 در سمت راست ماتا با جا گذاشتن سانتوس، سانتری خود را روی دروازه ارسال کرد و پس از اینکه مرتساکر نتوانست ضربه سر خود را بزند، لمپارد دروازه آرسنال را با ضربه سر باز کرد. پس از گل بازی کمی آرام تر و در میانه میدان دنبال شد.

دقیقه 26 شوت از راه دور اشلی کول را ژسنی مهار کرد. دقیقه 29 چلسی یک موقعیت بسیار عالی را بدست آورد. لمپارد با پاس تک ضرب و در عمق خود، استاریج را در موقعیت تک به تک با ژسنی قرار داد اما او ضربه آخر خود را بسیار بد زد و توپ به بیرون رفت.

اما دقیقه 37 آرسنالی ها روی یک همکاری بسیار عالی به گل زیبایی رسیدند. رمسی در پشت محوطه جریمه، جروینیوی در حال حرکت را با پاس در عمق بسیار عالی صاحب توپ کرد و او نیز در مصاف تک به تک با پیتر چک، رابین را صاحب توپ کرد و کاپیتان آرسنال توانست دروازه خالی را باز کند.

دو دقیقه بعد سانتوس در یک حرکت بسیار بد جا ماند و بازیکن چلسی سانتر خود را روی دروازه ارسال کرد و استاریچ توپ را به گل تبدیل کرد اما در یک تصمیم بسیار عالی، کمک داور گل به درستی مردود و آفساید اعلام کرد.

دقیقه 41 ضربه آزاد رابین از بالای دروازه به بیرون رفت. و در آخرین دقیقه بازی لمپارد کرنری را روی دروازه ارسال کرد و جان تری که چسبیده به مرتساکر حرکت کرده بود، با پای خود و در شرایطی نامتعادل دروازه را باز کرد تا آرسنالی ها نیمه اول را به شکست 2-1 به رختکن بروند.

نیمه دوم :

آرسنال که برای جبران نتیجه آمده بود بازی را بسیار طوفانی آغاز کرد. در همان دقیقه اول نیمه دوم، رابین در زاویه ای بسته با چک تک به تک شد اما شوت او را برگشت داد. روی همان برگشت، جروینیو در سمت چپ حرمتی در عمق انجام داد و پاس رو به عقب خود را برای رمسی انداخت اما شوت او به بالای دروازه رفت. تا اینکه بالاخره دقیقه 49 حملات آرسنال به ثمر نشست و سانتوس روی پاس بسیار عالی الکس سانگ، در سمت چپ با شوت خود، توپ را از بین پاهای پیتر چک به دروازه فرستاد.

اما این پایان طوفان توپچی ها نبود !! دقیقه 56 والکات در حرکتی به عمق دفاع چلسی زد اما متوقف شد، ولی تسلیم نشد و هنگامی که از زمین بلند شد، با دو حرکت ریز به توپ، ایوانوویچ و کول را محو کرد !! هنگام ورود به محوطه شوت سرکش خود را روانه دروازه کرد و چک کاری از دستش بر نمی آمد.

دقیقه 75 جورو جای خود را به جنکینسون جوان داد. و دقیقه 79 روسچکی برای حفظ نتیجه به جای والکات وارد زمین شد. اما چلسی توانست دو دقیقه بعد بازی را به تساوی بکشد. سانتوس با پاسی اشتباه، توپ را در میانه میدان به یاران چلسی سپرد و در حالی که به نظر می رسد لوکاکو روی او خطا کرده، ماتا صاحب توپ شد و شوت عالی خود را زد و دور از دستان ژسنی به کنج دروازه نشست.

اما گویی کاپیتان تسلیم نشده بود !! دقیقه 85 مالودا با پاس به عقب بسیار بد خود ، باعث شد جان تری لیز بخورد و رابین در فضایی بسیار باز ، فقط خودش و پیتر چک را میدید ، او با نزدیک شدن به محوطه جریمه چک را دریبل کرد و دروازه خالی را به راحتی باز کرد. دقیقه 88 توماس ورمالن به جای جروینیو وارد زمین شد تا همین نتیجه حفظ شود. ورود توماس باعث شد آرسنال دو موقعیت عالی چلسی را توسط او و کوسلنی مهار کند !!

اما باز هم کاپیتان مشتاق گلزنی بود !! در دقایق تلف شده بازی ، در حالی که آرسنال روی ضد حمله صاحب توپ شده بود، روسیچکی وارد زمین چلسی شد و آرتتا را صاحب توپ کرد، آرتتا کمی پیشروی کرد و رابین را در سمت چپ در موقعیت گلزنی قرار داد. رابین با شوت سرکش خود چک را مغلوب کرد تا هتریک عالی خود را کامل کند و شادی را به هواداران آرسنال برگرداند.

در پایان بازی ، ونپرسی با فراخواندن هم تیمی هایش ، به سمت هواداران آرسنال که سنگ تمام گذاشته بودند، رفت و شادی خود را با آنها تقسیم کرد.

8. 5 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

منم برد رو تبریک میگم. خیلی چسبید.
    فقط دعا میکنم رابین این فصل مصدوم نشه. بدجور رو فرمه.

10. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم این برد شرین رو به همه آرسنالیها تبریک میگم
    مرسی رابینمرسی ونگر
    امروز بچه ها کولاک کردند سنگینترین شکست چلسی رو در خانه رقم زدند
    داوری هم هرچی زور زد نتوست نتیجه رو به نفع چلسی کنه

12. 3 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا ترکوندیم

بعد از اون باخت افتضاح مقابل منچستر کاملا امیدم رو از دست دادم

اما واقعا با این برد حال کردم !

تبریک میگم

14. 3 کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

بابا من آخر هوادارم! اصلاً روحم هم خبر نداشت ولی خوب الان به قدری خوشحالم که نگو! مرسی کاپیتان مرسی ونگر مرسی بقیه بچه ها!
    و مثل اینکه تیم های بزرگ انگلیس تو همه چی با هم رقابت دارن! فقط مونده لیورپول و سیتی 6-7 تا گل بخورن!
    در ضمن امیدوارم امسال رابین اونقدر خوب کار کنه که همۀ تیم ها بخوانش و تو تیم بمونه تا به خیلی ها یاد بده تعصب به تیم یعنی چی!
    Last edited by powerslave; 29-10-2011 at 23:13.

16. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تو این بازی کوسیلنی واقعا عالی کار کرد. نیمه اول تنهایی دفاع رو جمع کرده بود.
    گل ولکات واقعا قشنگ بود. باید همیشه مثل این گل از مغزش استفاده کنه. یکم با فکر کار کنه با سرعتی که داره غیر قابل مهار میشه.

گل پنجم هم که حرف نداشت. یه شوت پر قدرت و قشنگ دیگه از کاپیتان.

AR35NAL FOR EVER

Last edited by VBYOFSKI; 30-10-2011 at 10:18.

18. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •