شاهین 2 تا 3 هفته غایب خواهد بود

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
نوری شاهین،خرید جدید رئال مادرید در اولین روز تمرینات تیم در روز سه شنبه زانویش رگ به رگ شد که این مصدومیت باعث میشود وی 2 تا 3 هفته در تمرینات غایب باشد.
دیروز در بیمارستان UCLA از زانوی چپش آزمایش MRI گرفت و مشخص شد که آسیب دیدگیش مشابه زمانی که در بروسیا دورتموند بود نمیباشد.
این بازیکن ترک در تمرینات آتی تیم که ساعت 10:00 به وقت محلی آغاز خواهند شد حضور نخواهد داشت.
دیگر بازیکنی که همراه تیم تمرین نکرده بود ژابی آلونسو بود که به دلیل مشکل در ناخن پای راستش نتوانست به صورت گروهی به تمرین فیزیکی بپردازد.
زیدان و میگل پاردزا از نزدیک نظاره گر تمرینات تیم بودند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ژابی آلونسو و شروع تمرینات گروهی

نوری شاهین هم تمرینات ریکاوری از مصدومیت زانویش را آغاز کرده است.
رئال مادرید بعد از ظهر چهارشنبه - اوایل صبح روز پنجشنبه به وقت اسپانیا - چهارمین جلسه تمرینات آماده سازی خود را با خبرهای خوبی به پایان رساند و این خبر چیزی نبود جز حضور مجدد ژابی آلونسو در تمرینات گروهی پس از 2 جلسه غیبت.شماره 14 سفیدها در حالیکه تمرینات نوبت صبح را به تنهایی انجام میداد،بعد از ظهر با هم تیمی هایش به تمرین پرداخت.
یکی دیگر از غایبان سرشناس تمرینات نوری شاهین بود که زانویش رگ به رگ شده بود(UCLA را با زانوی بانداژ شده ترک کرد) و همچنین کاسادو هم دچار مصدومیتی شده بود که آنچنان مهم نبود.
بازیکنان بخاطر تمرینات سخت مورینیو خسته شده بودند.مورینیو قصد دارد هر جلسه 2 ساعت بازیکنان را تمرین دهد یعنی در هر روز بازیکنان باید به مدت 4 ساعت به تمرین بپردازند.
کد:
باب بردلی : " هر مربی میتواند چیزهایی از مورینیو یا بگیرد "

" جلسات تمرینی او بسیار سریع هستند و اون همواره بالای سر بازیکنان خود حضور دارد . "
باب بردلی سرمربی تیم ملی فوتبال امریکا میهمان افتخاری رئال مادرید در زمین تمرینی کمپ UCLA بود تا کار مورینیو با شاگردانش را تماشا کند . او با سرمربی , کاپیتان کاسیاس , زیدان و مدیر ورزشی تیم پاردزا صحبت کرد .
این دومین سال است که برای تماشای تمرینات رئال مادرید در کمپ UCLA به اینجا می آیید . چرا ؟
شما از تماشای تمرینات رئال مادرید چیزهای زیادی می اموزید . من شیوه کاری مورینیو را خیلی دوست دارم .
چه چیزی در تمرینات انها نظر شما را بیشتر جلب میکند ؟
انها سرعت زیادی دارند و از انرژی زیادی برخوردار هستند . مورینیو همیشه بالای سر بازیکنان خود حضور دارد و نقش نیروی محرکه را ایفا میکند . هر مربی میتواند چیزهای زیادی از او یاد بگیرد .
بازیهای رئال مادرید در فصل گذشته را دنبال کردید ؟
من بیشتر بازیها را تماشا کردم . انها فصل خوبی را سپری کردند و همه اعضای کادر فنی احساس میکنند که این فصل بهتر خواهد بود .
در حال حاضر برای تیم ملی امریکا چه برنامه ای دارید ؟
ما برای انجام بازیهای دوستانه اماده میشویم . ما دوباره با مکزیک رودرو خواهیم شد و پس از ان در اروپا با بلژیک بازی خواهیم کرد . من برای برگزاری این دیدارها اشتیاق دارم .
کد: