تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 320 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

داره خودمونی میشه F_14_TOMCAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض رضا فاضلی و اوزیل قطع همکاری کردند

مرجع خبری رئال مادرید:مسعود اوزیل،رضا فاضلی وکیل ایرانیش را برکنار کرد و به جای او پدرش ،مصطفی ، را قرارداد.
    فاضلی از تولد 17 سالگی اوزیل مدیر برنامه های او بوده و هر دو ترنسفر او در این مدت ،یعنی از شالکه به برمن،و از برمن به رئال مادرید را مدیریت کرده است.
    فاضلی در این مورد گفت"من همواره به او کمک کرده ام،و در تصمیمات بزرگ او دخالت داشته ام ،در تصمیمات مهم او همواره من نفر دوم بودم"
    "شاید این دردناک باشد که او با من قطع همکاری می کند،اما پدرش می خواهد کارهای او را پیگیری کند و این قابل درک است"
    "به هر حال این بر دوستی من و مسعود خدشه ای وارد نمی کند ،من بهترین ها را برایش آرزو می کنم"

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض خظ دفاع 130 میلیونی

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید ، گرانترین خط دفاع جهان را در اختیار دارد . با احتساب ستارگان خریداری شده و ساخته شده ، خط دفاع تیم مورینیو ، 130 میلیون یورو قیمت دارد . آخرین نفری که اضافه شده ، فابیو کوئنت رائوست که قیمتش مشابه هموطنش په په است ، هر دو 30 میلیون یورو .
    در طرف دیگر زمین ، دفاع راست توسط دو بازیکن قهرمان جام جهانی پوشش داده شده است : آربلوا که با 4 میلیون از لیورپول خریداری شد و سرجیو راموس 27 میلیونی .
    البته این پایان کار نیست . واران 10 میلیون یورو قیمت دارد ، دو میلیون بیشتر از پولی که برای خرید کاروالیو از چلسی در فصل گذشته پرداخت شد . آلبیول هم که 15 میلیون یورو قیمت دارد ، یک خط دفاع بی بدیل در اروپا را تکمیل می کند . سیتی ، به رکورد 123.5 میلیون یورو رسیده و شاگردان فرگوسن هم با 19 میلیونی که برای فیل جونز و 8 میلیونی که برای اسمالینگ دادند ، قیمت خط دفاعشان را به 94 میلیون رساندند .
    در مقایسه با بارسلونا ، رئال مادرید 50 میلیون یورو بیشتر برای خط دفاعش خرج کرده است . آلوس با 29 میلیون یورو به این تیم پیوست و میلیتو با 17 میلیون دومین بازیکن گرانقیمت است . همچنین با 5 میلیون پیکه را بازخرید کردند و دیگر بازیکنان خط دفاعشان ، آبیدال (14) ، آدریانو (9.5) و مکسول (5) هستند تا سر جمع 80 میلیون قیمت داشته باشند . پویول و فونتاس از آکادمی هستند .

4. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض کاسیاس :" این یک تیم جوان و در حال شکل گیری است " / بکام :" بازی برابر رئال هیجان انگیز است "

مرجع خبري رئال مادريد: اعضای رئال مادرید و لس آنجلس گالکسی ، امروز در کنفرانس مطبوعاتی به معارفه بازی دوستانه دو تیم در بامداد یکشنبه در استادیوم 90 هزار نفری مموریال پرداختند .

کریستیانو رونالدو گفت :" بازی بزرگی خواهد بود . گالکسی بهترین تیم لس آنجلس است و بازی کردن برابر آنها خوب خواهد بود . تازه شروع کرده ایم اما یک تست خوب خواهد بود و به آینده امیدوارم . بازی برابر تیمهای خوب بهتر است چرا که انگیزه ایجاد می کند و امیدوارم که برنده باشیم . این بازیها به ما کمک می کند که بتوانیم با سرعت بیشتری کار را پییش ببریم . "
    ایکر کاسیاس ، دروازه بان رئال مادرید هم گفت که این تیم " بسیار جوان " و "در حال شکل گیری " است . دروازه بان و کاپیتان رئال مادرید گفت که از حضور چهار دروازه بان آکادمی در تیم اصلی " خرسند " است و افزود :" این تیمی است که می تواند خیلی نشاط آور باشد . هر چند که کمی صبر و طاقت ها کم است و همه از ما انتظار نتایج خوب را دارند . باشگاه خیلی جوان تر شده است . "
    دیوید بکام هم که برای اولین بار با تیم سابقش بازی می کند گفت که "از الطافی " که به او در روزهای اخیر و پس از تولد دخترش شده ، متشکر است و ادامه داد که "هیچ چیز بهتر از پیوستن از منچستر یونایتد به رئال مادرید نبوده است " به خصوص آن که " در این راه موفقیت هم همراه بوده است . "
    این بازیکن انگلیسی ادامه داد :" در میان اعضای باشگاه رئال مادرید ، بازیکنان ، هواداران و مدیران دوستان زیادی دارم . رویارویی با رئال مادرید ... برای اولین بار از وقتی که رفتم هیجان انگیز است . " و سپس گفت که "بازی کردن برای خوزه مورینیو یک رویاست . "
    این بازی ساعت 6:30 بامداد روز یکشنبه برگزار می شود که بخشی از پروژه "رقابت جهان فوتبال " است ، نامی که به مسابقات میان تیمهای اروپایی و ایالات متحده اطلاق می شود .
    این دو تیم 18 مرداد سال گذشته هم با هم رو در رو شدند که رئال مادرید با دو گل هیگوائین و تک گل ژابی آلونسو برنده شد . در آن بازی در ابتدا با گلهای دونیوانت و داناوان پیش افتاده بود .
    داناوان در طول کنفرانس مطبوعاتی که خوزه مورینیو و بروس آرنا ، مربیان دو تیم در آن حاضر بودند گفت :" این اتفاقی نیست که هر روز بیفتد ، بازیی برابر چنین تیمی و چنین بازیکنانی ."

6. 6 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راموس و په په قرار دادشان را تمدید کردند

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

"بازیکنان رئال مادرید قراردادشان را با رئال تمدید کردند"

بازیکنان خط دفاعی رئال مادرید سرجیو راموس و په په قراردادشان را با رئال تمدید کردن په په تا 2016 و راموس تا 2017 تمدید کرد

همچین بر اساس خبر گذاری سایت رسمی سایت رئال مادرید سرجیو راموس و په په قرار دادشان را با این تیم بستن

این دو بازیکن که تا سال 2012 با غول اسپانیای قرار داد داشتن , تمدید کرداند در موردقیمت قرار داد سرجیو راموس تا حالا چیزی نگفته شده است ولی براسا خبر گزاری مارکا په په با قیمت سالانه 4 میلیون یورو قرارداد بست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مورینیو:"لس آنجلس را همانند خانه خود میدانیم"

ژوزه مورینیو،کاسیاس و رونالدو به همراه آرنا،داناوان و بکهام،سرمربی و بازیکنان لس آنجلس گالکسی در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک در مورد بازی دوستانه روز شنبه به مصاحبه پرداختند.

رئال مادرید و لس آنجلس گالکسی در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک در سالن CAA در مورد بازی دوستانه روز شنبه این دو تیم که ساعت 19:00 به وقت محلی آغاز میشود با رسانه ها به مصاحبه پرداختند.ژوزه مورینیو،کاسیاس و رونالدو از طرف رئال مادرید و بروس آرنا،لاندن داناوان و دیوید بکهام از طرف لس آنجلس گالکسی صحبت کردند.

ژوزه مورینیو:
    "بازیکنانم بعد از تعطیلات و اولین جلسه تمرینی خسته بودند.آنها امروز بعد از ظهر و حتی فردا هم خسته تر از امروز خواهند شد.بازیکنان جوانی در تیم داریم که نیاز به هماهنگی با تیم دارند.آنها نیاز به آرامش دارند و این بازیها به آنها کمک میکند که هماهنگتر شوند"

"لس آنجلس را همانند خانه خود میدانیم.ما همه مایلیم به دیوید بکهام بخاطر پدر شدن مجددش تبریک بگوییم"

"بخاطر تمدید قرارداد طولانی مدت په په و سرخیو راموس راضی و خشنود هستم.به نظر میرسد که واقعا همه چیز در رئال مادرید در حال تغییر است و مطبوعات اهدافی را که ما به دنبالشان هستیم در می یابند."

"خوشحالم تیمی در اختیار دارم که کاسیاس با 30 سال سن دومین بازیکن مسن تیم است.این تیم جای زیادی برای پیشرفت دارد."

کاسیاس:
    "ما یک تیم بسیار جوان داریم که کنار هم جمع شده اند و این چیزی است که باشگاه را خیلی خوشحال میکند.من هم خوشحالم چرا که هر 4 دروازه بان تیم از آکادمی باشگاه هستند و همیشه گفته ام که این آکادمی بهترین دروازه بانها را در خود دارد.آینده همه آنها امیدوار کننده است و خوشحالم که مردم به این جوانان ایمان دارند."

کریستیانو رونالدو:
    "فابیو کوئنترائو بسیار خوشحال و هیجان زده است.این یک شانس بزرگ برای اوست تا رشد کند و او تمام توانش را برای این پیراهن خواهد گذاشت.او به همه نشان خواهد داد که چقدر بازیکن بزرگی است"

"این بازی کمک میکند که به فرم سابقمان برگردیم و با این حقیقت که پیش فصل شروع شده است باعث شادی مردم میشود."

بکهام:
    "بعد از منچستر یونایتد،رئال مادرید اولین تیمم بود و از این که مقابل آنها قرار میگیرم خوشحالم.آنها یک گروه از بازیکنان جوان و بااستعداد را در اختیار دارند.کریستیانو و کاسیاس بخشی از این تیم فوق العاده هستند."

داناوان:
    "این یک تجربه بزرگ است و من از این بابت خوشحالم.ممکن است که یک بازی دوستانه باشد اما سطح بازی حریفمان نشان از اهمیت این بازی دارد."

آرنا:
    "یک بازی زیبا خواهد بود که مردم از دیدن بازی این دو تیم خوب لذت خواهند برد.فکر نمیکنم که ما برتری ای داشته باشیم چون رئال مادرید تیم بسیار بزرگی است."

کد:

8. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این حضور 4 دروازه بان از آکادمی تویه تیم، واقعا نکته فوق العادیه..
    کارخونه دراوزه بان سازیه!

ماشالله چه قد بلند هم هستن!
    ایکر گم توشون!: دی

+
    باب بردلی، مربی تیم ملی امریکا هم برای دومین سال پیاپی، تمرینات رئال رو نگاه کرد..
    تویه صحبتهاش با سایت باشگاه، گفته "از نگاه کردن به تمرین رئال مادرید، میتونید چیزهای زیادی یاد بگیرید. شیوه های تمرینی مورینیو رو هم خیلی دوست دارم. حقیقت اینه که هر مربی، چیزهای زیادی باید از مورینیو یاد بگیره"

10. 11 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض دومین تمرین رئال با مصدومیت ژابی و حضور مربی ایالات متحده

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در بامداد چهارشنبه (عصر سه شنبه در لس آنجلس) دومین تمرین پیش فصل خود را انجام داد . این تمرینات پشت درهای بسته در هوای آفتابی دانشگاه کالیفرنیا برگزار شد .
    مورینیو در این تمرین که توپ در آن به طور کامل وجود داشت ، تمرینات آماده سازی ویژه ای را برای بازیکنانش تدارک دید .
    نکته منفی تمرین ، وضعیت ژابی الونسو بود که 20 دقیقه پس از شروع تمرین ناچار شد که به علت مشکلات انگشت خود ، از تمرین کنار برود . دیگر نکته جالب تمرین ، حضور باب بردلی ، مربی تیم ایالات متحده بود که کار مورینیو را از نزدیک دید .
    بردلی همچنین به تمجید از همتای پرتغالی خود پرداخت :" همه مربیان باید چیزهای زیادی از مورینیو یاد بگیرند . از سبک کارش خوشم می آید ."

12. 4 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

مورینیو، یک فرمانده

دیگر پیش خوان ها:

مورینیو از جلسه اول تمرینات سخت و پیشرفته را شروع کرده است

فقط یک ماه تا دیدار سوپرکاپ مانده و مورینیو 120% آمادگی بازیکنانش را می خواهد

زانوی شاهین آسیب دیده و برای 3 هفته دور از تمرینات خواهد بود

مورینیو ترجیح می دهد الان آدبایور را به خدمت بگیرد و در زمستان نیمار را با قیمتی به مراتب کمتر به مادرید بیاورد

آگوئرو: " هرگز به اتلتیکو مادرید بر نمی گردم "

هیچ راه برگشتی نیست، آگوئرو برای چندمین بار اعلام کرد که به هیچ عنوان لباس سفید و قرمز اتلتیکو را بر تن نخواهد کرد

3 میلیون یورو درآمد کمتر در صورتیکه فابرگاس به بارسلونا برود

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

آدبایور:
    " اگر مورینیو با من تماس بگیرد، با اولین پرواز خودم را به مادرید می رسانم "

دیگر پیش خوان ها :

" هنوز با بنزما و حتی رونالدو و مارسلو در تماس هستم "

آدبایور از صحبتهای اخیر مورینیو بسیار خرسند شده است

ژاوی: " فابرگاس در آرسنال زجر می کشد "

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

14. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شاهین 2 تا 3 هفته غایب خواهد بود

نوری شاهین،خرید جدید رئال مادرید در اولین روز تمرینات تیم در روز سه شنبه زانویش رگ به رگ شد که این مصدومیت باعث میشود وی 2 تا 3 هفته در تمرینات غایب باشد.

دیروز در بیمارستان UCLA از زانوی چپش آزمایش MRI گرفت و مشخص شد که آسیب دیدگیش مشابه زمانی که در بروسیا دورتموند بود نمیباشد.

این بازیکن ترک در تمرینات آتی تیم که ساعت 10:00 به وقت محلی آغاز خواهند شد حضور نخواهد داشت.

دیگر بازیکنی که همراه تیم تمرین نکرده بود ژابی آلونسو بود که به دلیل مشکل در ناخن پای راستش نتوانست به صورت گروهی به تمرین فیزیکی بپردازد.

زیدان و میگل پاردزا از نزدیک نظاره گر تمرینات تیم بودند.

کد:
    ژابی آلونسو و شروع تمرینات گروهی

نوری شاهین هم تمرینات ریکاوری از مصدومیت زانویش را آغاز کرده است.

رئال مادرید بعد از ظهر چهارشنبه - اوایل صبح روز پنجشنبه به وقت اسپانیا - چهارمین جلسه تمرینات آماده سازی خود را با خبرهای خوبی به پایان رساند و این خبر چیزی نبود جز حضور مجدد ژابی آلونسو در تمرینات گروهی پس از 2 جلسه غیبت.شماره 14 سفیدها در حالیکه تمرینات نوبت صبح را به تنهایی انجام میداد،بعد از ظهر با هم تیمی هایش به تمرین پرداخت.

یکی دیگر از غایبان سرشناس تمرینات نوری شاهین بود که زانویش رگ به رگ شده بود(UCLA را با زانوی بانداژ شده ترک کرد) و همچنین کاسادو هم دچار مصدومیتی شده بود که آنچنان مهم نبود.

بازیکنان بخاطر تمرینات سخت مورینیو خسته شده بودند.مورینیو قصد دارد هر جلسه 2 ساعت بازیکنان را تمرین دهد یعنی در هر روز بازیکنان باید به مدت 4 ساعت به تمرین بپردازند.

کد:
    باب بردلی : " هر مربی میتواند چیزهایی از مورینیو یا بگیرد "

" جلسات تمرینی او بسیار سریع هستند و اون همواره بالای سر بازیکنان خود حضور دارد . "

باب بردلی سرمربی تیم ملی فوتبال امریکا میهمان افتخاری رئال مادرید در زمین تمرینی کمپ UCLA بود تا کار مورینیو با شاگردانش را تماشا کند . او با سرمربی , کاپیتان کاسیاس , زیدان و مدیر ورزشی تیم پاردزا صحبت کرد .

این دومین سال است که برای تماشای تمرینات رئال مادرید در کمپ UCLA به اینجا می آیید . چرا ؟

شما از تماشای تمرینات رئال مادرید چیزهای زیادی می اموزید . من شیوه کاری مورینیو را خیلی دوست دارم .

چه چیزی در تمرینات انها نظر شما را بیشتر جلب میکند ؟

انها سرعت زیادی دارند و از انرژی زیادی برخوردار هستند . مورینیو همیشه بالای سر بازیکنان خود حضور دارد و نقش نیروی محرکه را ایفا میکند . هر مربی میتواند چیزهای زیادی از او یاد بگیرد .

بازیهای رئال مادرید در فصل گذشته را دنبال کردید ؟

من بیشتر بازیها را تماشا کردم . انها فصل خوبی را سپری کردند و همه اعضای کادر فنی احساس میکنند که این فصل بهتر خواهد بود .
    در حال حاضر برای تیم ملی امریکا چه برنامه ای دارید ؟

ما برای انجام بازیهای دوستانه اماده میشویم . ما دوباره با مکزیک رودرو خواهیم شد و پس از ان در اروپا با بلژیک بازی خواهیم کرد . من برای برگزاری این دیدارها اشتیاق دارم .

کد:

16. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

شاهین 2 تا 3 هفته غایب خواهد بود
    +
    مشخص شد که آسیب دیدگیش مشابه زمانی که در بروسیا دورتموند بود نمیباشد.
    امروز بطور اتفاقی، داشتم اخبار ورزشی 1.15 رو نگاه میکردم..
    این خبر رو آورد..بعد یه نکته اضافه کرد تهش که من کف کردم!
    گفته شد که "مسئولین رئال، از دست شاهین ناراحتن چون معتقدن که شاهین این مصدومیت رو از قبل داشته و تویه تست پزشکی قبل اومدنش، اون رو مخفی کرده"!!!
    یعنی هیچ توضیح اضافی نداره فقط خودتون قضاوت کنید و بعد ببینم میتویید اسم این شبکه رو نذارید "رئال تی وی"؟!..چون قشنگ مشخصه طرفدار رئال هستن با این اخبارشون!!

18. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض خینس :" دوست نداریم چهره خسه شبیه رونالدو باشد "

مرجع خبري رئال مادريد : خینس کارواخال ، وکیل چند بازیکن آکادمی رئال همچون موراتا و خسه که وکالت رائول گونزالس را هم به عهده دارد ، در مورد آنها صحبتهایی انجام داد .
    سفر خسه با تیم اصلی به ایالات متحده را چطور می بینید ؟
    در این مورد با خسه صحبت کردم . با هم شام می خوردیم و از او خواستم که در مورد نحوه حضورش در هواپیما ، نحوه غذا خوردنش و چیزهایی که بچه ها به آن آگاه نیستند ، بیشتر دقت کند .

به او توصیه کردید که چهره اش را تغییر دهد ؟
    او را تشویق کردیم که طور دیگری موهایش را شانه بزند . این گونه کمی با کریستیانو مقایسه می شود و می خواهیم از چنین مقایسه هایی با نیمار و رونالدو خودداری شود . این اتفاقات کمی اذیت کننده است چرا که او هنوز به چیزی نرسیده است .

رفتن رئال مادرید از رائول چطور بود ؟
    به برخی دلایل باید می رفت . افراد ، وقتی که مدت زیادی در یک باشگاه بر سر کار باشند خسته می شوند .

می توانست بماند ؟
    مدیر ، این تصمیم را در اختیار رائول گذاشت . مورینیو او را به هر قیمتی می خواست . مربی تازه آمده بود اما رائول می خواست که هوای تازه ای را تنفیس کند . همه دیدند که او در آلمان چطور است و چه لذتی می برد .

به مربیگری فکر می کند ؟
    به نظر من یک مربی ایده آل می شود . اما جوی که با گواردیولا ایجاد شده ، فعلا این شرایط را برایش روبراه نمی کند .

20. 3 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •