تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 98 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کجا میشه مدل هایی که قرار به بازار بیاد را دید؟..........

2. این کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    1-با یه میلیون تو بانه چه tv بگیرم بهتره فقط کیفیت تصویرش خوب باشه صرفنظر از سال تولید؟
    2-بهترین tv بین سه مدل زیر بادر نظر گرفتن تمام معایب و مزایایی که دارن لطفا به ترتیب بگین:
    hx800
    nx720
    ex720

4. این کاربر از ghafas man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یک سوال:
    تو ex520 میشه تنظیم کرد که وقتی tv رو روشن میکنیم بطور پیش فرض روی کدوم ورودی (HDMI1, HDMI2, Analog Tuner, Digital Tuner) بره؟
    من میخوام گیرنده دیجیتالم رو با HDMI وصل کنم به tv بعد حالا برا روشن و خاموش کردن به کنترل تلوزیون نیاز دارم و برا عوض کردن شبکه ها به کنترل گیرنده دیجیتال پس یعنی 2 تا کنترل!
    نمیشه کاری کرد که فقط به 1 کنترل نیاز باشه (کنترل گیرنده)؟؟؟ یعنی وقتی سیگنالی از HDMI دریافت نمیشه (گیرنده دیجیتال خاموشه) tvهم بره تو استند بای و دیگه لازم نباشه با کنترل خودش خاموشش کرد؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید!

6. این کاربر از robotop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یک سوال:
    تو ex520 میشه تنظیم کرد که وقتی tv رو روشن میکنیم بطور پیش فرض روی کدوم ورودی (HDMI1, HDMI2, Analog Tuner, Digital Tuner) بره؟
    من میخوام گیرنده دیجیتالم رو با HDMI وصل کنم به tv بعد حالا برا روشن و خاموش کردن به کنترل تلوزیون نیاز دارم و برا عوض کردن شبکه ها به کنترل گیرنده دیجیتال پس یعنی 2 تا کنترل!
    نمیشه کاری کرد که فقط به 1 کنترل نیاز باشه (کنترل گیرنده)؟؟؟ یعنی وقتی سیگنالی از HDMI دریافت نمیشه (گیرنده دیجیتال خاموشه) tvهم بره تو استند بای و دیگه لازم نباشه با کنترل خودش خاموشش کرد؟؟؟

8. این کاربر از robotop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

یک سوال:

خود تی وی که مجهز به سینک مستر هست ولی این در صورتیه که گیرنده شما هم این قابلیت رو داشته باشه .
    من تو خود تی وی دیدم که اگه به درگاه های ورودی دستگاهی وصل باشه و شما اون دستگاه رو روشن کنید تی وی هم روشن میشه ، حالا نمیدونم 1 Hdmi هست یا همه .
    در کل میدونم میشه .

10. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashp30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرا وقتی کامپیوتر مدل پنتیوم فور و مین بورد سولتکس و کارت گرافیک جی فورس ان ویدیا 5500 و رم 512 گیگ( با 8 سال قدمت!) و سیستم عامل ایکس پی سرویس پک 3 را با کابل مانیتور پی سی به در گاه پی سی این تی وی وصل کردم چند با پیام داد که ساپورت نمی کند؟! ولی با سیف مود یک تصویر کوچکتر در مرکز میداد ؟

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

چند روزیه که تصویر شبکه یک از گیرنده دیجیتال داخل تی وی شطرنجی میشه ولی شبکه های دیگه خیلی کمتر اینجور میشه. آیا اشکال از فرستنده است یا گیرنده تی وی میخاد غزل خداحافظی رو شروع کنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کسی بلد نیست زیر نویس چجوریه ؟

با یو اس بی پخش میکنه ؟

13. این کاربر از n.a.b.a.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان راهی هستش که باهاش بشه سرعت سوییج بین شبکه های دیجیتال رو سریعتر کرد ؟؟؟

15. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

چند روزیه که تصویر شبکه یک از گیرنده دیجیتال داخل تی وی شطرنجی میشه ولی شبکه های دیگه خیلی کمتر اینجور میشه. آیا اشکال از فرستنده است یا گیرنده تی وی میخاد غزل خداحافظی رو شروع کنه؟
    مربوط به پخشه
    چرا این قدر مطمئنم نتیجه تسته شرح:
    توی اون لحظه که تیوی شطرنجی میشه سریع آپشن بزن سیستم اینفرمیشن و جفت سیگنالها رو چک کن
    سریع برو شبکه 1 همون وقت میبینی توی شبکه یک با همون نمودار سیگنال هیچ مشکلی نداره
    تو اصفهان کلا شبکه 7 خیلی خوب دریافتنمیه عموما دارای همین پارازیتهاست
    در مورد شبکه های دیگه هم نسبتا
    راستی امروز چک کردم دوباره جام جم اضافه شده تو این چند وقته اصفهان جام جم رو دریافت نمیکرد

کسی بلد نیست زیر نویس چجوریه ؟

با یو اس بی پخش میکنه ؟
    میشه دورش زد ولی راه حل نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان راهی هستش که باهاش بشه سرعت سوییج بین شبکه های دیجیتال رو سریعتر کرد ؟؟؟
    تا حالا که نه
    مگه اینکه از گیرنده دیجیتال داخلی سونی استفاده نکنی و از ما()()هوا()()()ره یا گیرنده های دیجیتال داخل بازار استفاده کنی

17. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

تا حالا که نه
    مگه اینکه از گیرنده دیجیتال داخلی سونی استفاده نکنی و از ما()()هوا()()()ره یا گیرنده های دیجیتال داخل بازار استفاده کنی
    من از اینا هم استفاده کردم زیاد تفاوتی نمیکنه .
    بهترین گیرنده دیجیتال رو حدود 100 تومن خریده بودم اونم حدود 3 تا 4 ثانیه طول میکشید تا شبکه رو عوض کنه .
    من کانال های 1 تا 8 رو با انالوگ چک میکنم ( چون سریع هست ) اگه برنامه داشت میرم رو دیجیتال .

19. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •