فکر کنم تا ساعت 3 تموم بشه
حفظیاش واقعا مسخرن
نمونه سوال حل کن ، یاد میگیری
شروع کن دیگه ! وقت کم نیاری!
فکر کنم تا ساعت 3 تموم بشه
حفظیاش واقعا مسخرن
نمونه سوال حل کن ، یاد میگیری
شروع کن دیگه ! وقت کم نیاری!
سلام
ديروز تجمع كرده بودن جلو آموزش پرورش محلمون رفتم جلو ببينم چه خبره
گفتن عربي رو در حد المپياد گرفته بودن
راسته؟![]()
یه پیشنهاد دارم براتون . من خودم گام اول و آزمون های گزینه دو می رفتم. همزمان کانون بورسیه شدم ( آموزش و پرورش خودش این کار رو کرده بود بدون اینکه خبر داشته باشیم ) . همه آزمونای گزینه دو رفتم و یه آزمون کانون ( اکثرا همزمان با گزینه دو بود که قید کانون رو زدم ).نوشته شده توسط xerxes again
اما توصیه من اینه. گام اول گزینه دو + کانون طول سال تحصیلی. البته این برا اکثر دانش آموزا صدق می کنه. اما اگه از لحاظ درسی خیلی خیلی مخ هستین به نظرم گزینه دو برین خوبه، چون سوالاتش خفنه ( خفن یعنی سخت و غیر استاندارد ). از طرفی اگه برا دو رقمی شدن نمی خونین به نظرم کانون عالیه(نه اینکه کانون سوالاش آسونه ها نه ، خیلی هم خوبه، ولی معمولا به جز تک رقمی و دو رقمی شدن نیازی به سوالات خیلی خیلی سخت ندارین برا همین نیازی هم به سوالای گزینه دو ندارین ). یه توصیه هایی هم برا کتابهای کمک آموزشی دارم که عذاب وجدان می گیرم اگه نگم برا همین بعد کنکور در خدمتیم. ( + تجربیات زیادی در مورد گام اول که همش برا بعد کنکور ( چیزی نمونده تا کنکور ). از قبیل اینکه دفترچه برنامه ریزی گام اول رو از همون اول بندازین دور ! و... )
Last edited by vahid-p; 12-06-2011 at 13:01.
میخوای شب تا صبح بیدار باشی ؟ شروع کن دیگه ! : دیمن هنوز شروع نکردم.![]()
یه عده زیادی از بچه ها سر این امتحان آخر خیلی بیحال شدن نمیدونم چرا ... انشالله که شما اینجوری نیستی اما اگه اینجوری الان به این فکر کن که بعدا با خودت نگی کاش زبان فارسیو بالاتر میشدم معدلم میرفت بالا تر !
من 6 تا نمونه سوال بیشتر ندارم ! :(نمونه سوال حل کن ، یاد میگیری
کلا ازین دستورش خیلی میترسم ! بر عکس شما مشکلی با حفظی ندارم !(البته 21 واقعا درس نامردانه ایه !)
+
من به جز املا ها فقط درس آخرم مونده ... تموم شو دیگه لعنتی !
الان درس 12 ام. مشکل داشتم نتونستم صبح بخونم. به جز 3-4 درس آخر مشکل ندارم.میخوای شب تا صبح بیدار باشی ؟ شروع کن دیگه ! : دی
من تموم کردم ، تا نیم ساعت دیگه میرم سراغ نمونه سوال ها
بعدشم شاید یه دور دیگه حفظیاتشو خوندم
خب از اینترنت بگیر ، حجم هر کدوم حداکثر 200 Kb ه .
سایت گزینه دو هم که خیلی خوب دسته بندیشون کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همون جام![]()
يكي به من بگه كه من چيكار كنم؟!:دي
25 درسه ولي فقط 4 درسشو مطلب نوشتم . . .
البته كل كلاسمون اينجوريه . . .
عجب بدبختي اي!
من رسیدم 19. مثه تراکتور دارم میخونم. راستی پاورقی ها که نمیاد؟ مثلاَ تو درس 4؟
مال درس 4 که نه! چون اون پاورقی ها مال جدوله ، جدولم برای مطالعه است ولی بقیه درس ها مثلا اونجایی که میگفت زیستن و شتافتن و .... گذرا نمیشن ، اونا میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)