msoft عزیز
در مورد نکاتی که ذکر کردی شاید نشه مدلی رو معرفی کرد که همه ی موارد رو به خوبی داشته باشه و فقط چند نکته رو ذکر میکنم و خودت میتونی جمع بندی کنی که کدومش بالانس خوبی داره
1. کیفیت sd,hd با توجه به توانایهایی که این 3مدل دارن در صورتی که نور منزل شما متوسط باشه و از سورس و کابل خوبی استفاده کنید گزینه ی اول vt50 و hx925 و 9600 هست.
2. 3d ال جی 9600 پسیو هست و اون 2 مدل اکتیو و طبق رویوها از گراستاک کمتری برخورداره و تجربه ای که خودم داشتم اگر از تولیداتی که از پایه 3d ساخته شدن و به اصطلاح با دوربینی که 48 فریم فیلمبرداری کرده 24 فریم برای چپ و 24 تا برای راست عمق خوبی در اکتیو داره ولی اکثر تولیدات موجود در بازار به نوعی به 3d تبدیل شدن و فیلمهایی مثل آواتار و هوگو فعلا کم پیدا میشه که اون حس اصلی رو منتقل کنه ولی تا دلت بخواد دمو 3d هست برای اغوای کاربر.
3. اگر به دیزاین این 3تا نگاه کنیم طرح سونی خیلی زیباست و ماندگاری زیادی داره و فکر نکنم ازش خسته بشی و خونه ی یکی از دوستام هست هروقت میبینم واقعا لذت میبرم و بازهم نظر نهایی با خودتونه.
4. در مورد امکانات پشتیبانی از انواع فرمتها vt50 که هنوز نیومده تا ببینیم چطوره و وضعیت سونی هم که میدونید و فکر کنم 9600 وضعش خوب باشه البته مطمئن نیستم باید دوستانی که خریدند نظر کاملتر رو بدن.
به نظرم ماندگاری یک hdtv در تواناییش در پخش تصاویر hd,sd هست چون بیشترین وقت رو اگر بخواهیم درصدی بگیم شاید بیش از 95درصد رو با این توانایی سر میکنیم و بقیه موارد مثل 3d خیلی زود دلتو میزنه و عدم پخش فایلهارو میشه با یک لپ تاپ یا مدیا پلیر حل کرد و ...