ممنون از این که جوابمو دادین.
حالا یه سوال دیگه به نظرتون x8 که آندروید 2.1 بالاتر نداره بهتره یا gio؟؟؟؟
از لحاظ قیمتی اون 50 تومن ارزونتره...
بعد اینکه نسخه های مختلف آندروید چه فرقی با هم میکنن.
لطفا با دلیل جوابمو بدین هر دوتا سوال رو......
ممنون از این که جوابمو دادین.
حالا یه سوال دیگه به نظرتون x8 که آندروید 2.1 بالاتر نداره بهتره یا gio؟؟؟؟
از لحاظ قیمتی اون 50 تومن ارزونتره...
بعد اینکه نسخه های مختلف آندروید چه فرقی با هم میکنن.
لطفا با دلیل جوابمو بدین هر دوتا سوال رو......
سلام بچه من ميخوام اين گوشي رو بخرم ولي نميدونم مشكلاتش چيه من آپديت كردنگوشي رو بلد نيستم با اين وجود باز هم گوشي رو بخرم آيا گوشي تو اين قيمت ازش سرتر هست يانه
من جدا تعجب میکنم باتری رو مینویسند دو روز دوام میاره. آخه باتری گوشی من با وجود اینکه gsm را روی 900 گذاشتم و نور صفحه هم مینیمم است، یک روز هم دوام نمیاره. از wifi هم استفاده نمیکنم. فقط کمی اینترنت ایرانسل. البته گوشیم روی auto-sync گذاشتم.
همون gprs خودش باطری زیاد میخوره.شما از برنامه advanced task killer استفاده کنید خیلی خوبه و مصرف رو کم میکنه
فونت براي گوشي هاي گالاكسي:
فونتها به صورت apk هستند، فقط كافيه نصبشون كنيد و از مسير زير فونت رو تغيير بديد:
و بعد گوشي رو ريستارت كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فونتها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gune Baxan; 09-07-2011 at 08:20.
دوستانی که فریمور فارسی میخوان من میتونم این فریمور رو گیر بیارم:JPKC3 که 2.2 و فارسی هست.هرکسی لازم داره سریع PM بده
Last edited by gamekhor2007; 09-07-2011 at 10:06.
به نظر من حقير اگه مي خواي يه گوشي موبايل بگيري كه بيشتر برات موبايل باشه تا وسيله بازي gio رو بگير چون طراحي زيبا تري نسبت به x8 داره بعد هم عقل سليم حكم مي كنه كه آدم گوشي جديد ترو بگيره و يه چيز ديگه كه هست gio صفحه ي بزرگتري داره ولي يه چيزي يادت باشه كه توي gsm arena نمره ي x8 بيشتر از gio هست
خوب یکی از مزابای آندروید بازی هاش هم هست دیگه....نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با این منوال که نمره بالاتری داره بهتره x8 بگیرم؟
ور در ضمن تو سونی اریکسون همه کاری میشه کرد مثلا راحت رام غیر رسمی بریزی و فارسی نبود فارسیش کنی و تغییرات دوال تاچ(چون در حالت عادی نداره)
خود شما چه گوشی داری؟
چه مدته؟
سلام دوستان من قراربوده galaxy sl 4 gig بگیرم حالا که این مطالب رو خوندم وسوسه شدم gio بگیرم.به نظرتون این کارو بکنم؟
اختلاف قیمتشون واسم مهم نیست کاراییش مهمتره
سلام من خودم x8 دارم
اینطور که توی نت دیدم x8 بازی های بیشتری اجرا میکنه(hd ها رو میگم)
اما رام
رام غیر رسمی برای این گوشی بسیار زیاد هست و همشون هم رام های خوبین
اما راحب مولتی تاچ
2 نوع x8 موجود هست یکی با حسگر تاچ synaptic (که به طور فیزیکی 1 انگشت پستیبانی میکنه و دوال تاچ مجازی ای که دولوپر ها براش دادن بیرون فقط بدرد وب گردی میخوره)
نوع دوم با حسگر cypress (که 4 تا انگست پستیبانی میکنه به طور واقعی و دولوپر ها دوال تاچ برای این نوع دزست کردن که در تمام موارد خوب عمل میکنه)
اما برای تشخیص این 2 نوع از هم باید اول 1 برنامه نصب کنی رو گوشی و 1 سری کار ها کنی که موقع خرید نمیشه
دوال تاچ واقعی توی بازی هایی که x8 اجرا میکنه فقط توی assassin حتما نیاز هست
اما با توجه به اینکه احتمال میره با گذشت زمان بازی های ساز گار با جیو بیشتر بشه اینکه جیو مولتی تاچ داره
و همچنین ساپورت سامسونگ عالیه
پیشنهاد من خرید گالاکسی جیو هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)