ok پس باید منتظر موند
ok پس باید منتظر موند
eeeee!
حالا ما یه غلطی کردیمااصلا من مجبورم اینجوری بگم
اگه از cod تعریف نکنم منو میزنن منهدم میکنن این مایکروسافت
از رابطه قوی بین اکتی جون و مایکی خبر دارین که؟
مثلا من از ساپورتر های فارسیش هستم تو لایو:ایکس :ایکس
دوستان،این بحث رو تموم کنید،کسی که گیمر هست،باید هر 2 این بازی ها که هیچی،بیشتر بازی هایی که ارزش دارن،مثل halo4 که قراره بیاد،BF3،MW3 رو بازی کنه،من شخصا یکی از دیوونه ترین فن های Halo و cod هستم،اما خب باید به دوستانی که bf رو دوست دارن هم احترام گذاشت،من bf3 رو بازی میکنم،ازش تعریف هم میکنم،ولی کلا دوستش ندارم.اما عاشق cod و halo هستم....بیاید اتاقم رو ببینید از فیگور های مسترچیف و اینا میفهمید...
دیگه ادامه ندید لطفا![]()
Last edited by gap; 08-06-2011 at 15:47.
من خودم هم از Battlefield بدم نمی یاد ولی از اینکه می گن رو دست cod می زنه ناراحت می شم
همون نایف بتل می ارزه به صد تا نایف کاد
ولی خب منعطف باید بود بالاخره هر بازی ویژگی های خاص خودش رو داره که اونو از بقیه متمایز می کنه
اینو منم به همه,حتی طرفداران متعصب mw3 توصیه می کنم ببینن..گرافیک و گیم پلی بازی وحشتناک واقعی میزنه!:O8 دقیقه گیم پلی از مرحله جنگیدن با تانک اونم توی "دشت کویر" ایران!
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتی سیستم خود طرف که داره بازی می کنه هم کم میاره اون قسمتی که دارن گلوله تانک رو میزان!این چجوری رو سیستمهای ما می خواد اجرا شه جای تعجبه!!!
کسی از گرافیک بازی ایرادی نگرفت،من خودم وقتی داشتم تو e3 میدیدم کف کرده بودم،من بازهم میگم،شاید شما درست بگید و این بازی،در بعضی از موارد از mw3 بهتر باشه،اما من به هر حال، mw3 رو از هر بازی در سبک fps بهتر میدونم، و هیچوقت کوتاه نمیام،قبول دارم دلایل نادرستی دارم،اما این اعتقاد من هستش....کلا عاشق این بازی هستم،از همون موقع که اولین نسخه این بازی اومد،من دیگه هیچ بازی رو در این سبک آدم حساب نکردم
bf بازی هست با پتانسیل بالا،اما چرا طرفدارانش از COD کمتره؟ در آمارگیری همه میدونیم یه روشی هست،میان در یک زمان و مکان خاص،تعداد و گونه رو اندازه میگیرن و تخمین میزنن در کل چقدر میشه، دیشب با آماری که من گرفتم،BO که از BFBC2 حدود 20000 تا بیشتر بود،(البته اکثر اوقات گیمر های توی BFBC2 از 40000 بیشتر نمیزنه،و MW2 هم که حدود چند هزار از BFBC2 بیشتر بود،این یه باور بین بسیاری از گیمر ها هستش که COD از BF بهتره،اشتباه یا درست،باوری هست که دارن،همین الان هم خیلی از ما،درباره خیلی از مسائل مهم تر مثل دین و کشور و مسئولین ارشد کشور هم باور های نادرستی داریم،مثل افرادی که بر اساس یک سری باور و تلقین اشتباه،فکر میکنند آقایون یقه دیپلمات،واقعا دارن برای کشور کاری میکنن،ما میدونیم که اینا دارن اشتباه میکنن،اما مگه کوتاه میان؟ علاقه و باور من نسبت به COD و تنفر که نه....احساسی که نسبت به BF دارم،مثل حس یه بسیجیهست به رهبر فرخنده
و مدیر (تقلبی یا نه) ارشد کشور
......
بهتره این بحث تموم بشه،من قبول دارم BF3 در بعضی از موارد از MW3 تا حال بهتر عمل کرده....اما جوجه هارو آخر پاییز میشمارن....
Last edited by gap; 08-06-2011 at 15:47.
Gibeau: اولین کار اصلی ما،انتقال دادن و طراحی Battlelog برای BF3 بود.
![]()
EA با طراحی و ساخت سیستمی به نام Autolog در NFS: HP به موفقیتی غیر قابل انکاری دست یافت،به همین دلیل قصد دارد تا چنین سیستمی را با نام Battlelog برای بازی جدید خود که در کنفرانس اخیر وی نیز با موفقیت روبرو شد، طراحی کند.EA اشاره داشته است که CallofDuty :ELITE یک رقیب بسیار سرسخت برای Battlelog خواهد بود.
"Autolog که برای اولین بار در NFS: HP به کار رفت،نتایج مثبت فراوانی را به همراه داشت، گیمر ها عاشق این سیستم بودند،اون ها مدت زمان بسیار بیشتری رو آنلاین و درحال کار با این سرویس صرف میکردند،پس انتقال و طراحی سیستمی مشابه به آن برای BF3 نیز یکی از مهمترین و حتی میشه گفت مهمترین کار ما در مراحل ساخت این بازی بود،چرا که با طراحی این سیستم،طرح های دیگر ما نیز در زمینه مولتی پلیر بسیار راحت خواهد شد." نقل قول از:Gibeau (در گفتگو با Euro Gamer)
COD: ELITE برای تمامی خریداران بصورت رایگان عرضه میشود،اما بعضی از خدمات و سرویس های آن،برای افراد خاصی است که حاظر به پرداخت مبلغی بصورت ماهانه باشند،که البته این موارد هنوز ذکر نشده است...
اما بر خلاف COD: ELITE ، این سیستم جدید EA که معروف به Battlelog میباشد،بصورت کاملا رایگان عرضه خواهد شد،که این یک برتری نسبت ELITE محسوب میشود. طبق گفته ی مدیر Dice،آقای Karl Magnus Troedsson
اما،در آینده Gibeau هیچگونه متعهد نشده است که این سرویس را همچنان رایگان عرضه کند،وی ذکر کرده است که درآینده برخی از موارد عرضه شده در این سرویس،با شارژ ماهیانه دریافت قابل استفاده خواهد بود.
+
Vg247 Farsi Cheif-In-Editor :
"با تجربه ای که ما از Autolog داشتیم،متوجه شدیم این سرویس،تنها در nfs قابلیت این رو داشت که رکورد های شما را با دوستانتون مقایسه کند،به اونها در صورت شکسته شدن رکوردشون خبر بده و نظراتشون رو اعلام کنند،همچنین میتونستیم بازی های خودمون رو آپلود کنیم برای دیگران.اما برای دانلود مپ پک ها و ماشین ها و در کل dlc ها،نیاز به پرداخت MS یا $ بود،به عبارتی Autolog کار خاصی انجام نمیداد،تنها جذابیت بازی را چند برابر میکرد،اما COD: ELITE طبق اخبار گفته شده،در صورت اشتراک ماهیانه برای خدمات ویژه،شامل DLC ها و مپ پک های رایگان برای شما خواهد بود،که قطعا به سود خریدار و گیمر منتهی میشود،پس گفته ی مدیر Dice مبنی بر اینکه رایگان بودن این سرویس،در اولین نگاه جالب به نظر میرسد و در خواننده و گیمر حسی را ایجاد میکند که bf3 مطمئنا از mw3 بهتر خواهد بود،اما با کمی تامل پی خواهیم برد که خدمات رایگان این 2،کاملا شبیه هم میباشد و هر دوی این کمپانی ها،برای انتشار مپ پک ها به صورت رایگان در صورتی خواهد بود که شما مبلغی را ماهیانه به این شرکت ها،بدهید.قطعا امکانات بیشتری نیز در اکانت های ویژه این 2 خواهد بود."
COD:MW3 +ELITE در تاریخ 8 نوامبر و BF3 در تاریخ 28 اکتبر منتشر خواهند شد.
بررسی COD : ELITE:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:Visit after July 20.
VG247.COM
کپی رایت در سایت های فارسی زبان و عرب:
VGF247.COM / FA.VG27.COM
Last edited by gap; 08-06-2011 at 15:46.
bf3 اگه فقط گرافیک داشته باشه کسیو راضی نمیکنه هیجان هم مهمه و هوش مصنوعی
B3 ممکنه با گرافیکی که داره مشکلاتی رو به همراه داشته باشه. ممکنه بازی کردنش با کنسول ها تیکه تیکه بشه. ممکنه نتونه هوش مصنوعی عالی داشته باشه.اگه بخواد همه ی این هارو باهم داشته باشه مشکلاتی به وجود می آد. من در گرافیک وحشتناک خفن b3 هیج شکی ندارم و خودم هم خیلی خیلی مشتاقم بازی کنمش
این مقایسه کردن ها اولش خوب پیش میره ولی همیشه نتیجه عاقبتشو دیدیم برا همین از همین حالا به بعد بحث مقایسه جم میشه .... پس لطفا رعایت کنید.
Last edited by Layken; 09-06-2011 at 10:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)