از بندر عباس 1150
از بندر عباس 1150
خواهش میکنم.
قیمتی که توی سایتاعلام شده، به نظرم اشتباه هست. البته قبلا همراه با این تلویزیون یک بلوری پلیر هم می دادند که قیمت اون به تنهایی 400000 تومن بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تلویزیون رو بدون بلوری پلیر گرفتم. البته دو تا عینک سه بعدی مدل 2010 همراه با یک فیلم بلوری به ما دادند. یه دونه عینک هم توی جعبه ی تلویزیون بود.
به نظرم با نمایندگی ها تماس بگیرین و سوال کنین. حتما بدون بلوری پلیر قیمتش از اون چیزی که دیدین خیلی کمتره.
خوب خریدی. بانه از 1.300 به بالاست!!!
داداش کل بازار بندرو شخم زدم تا با این قیمت پیداکردم آخرین دستگاهشم بود![]()
بچه ها یه سوال فوری..الان این led d7000 سامسونگ 46...باید ساخت کجا باشه؟ روش زده باشه made in ...? ازتون خواهش دارم سریع جواب بدین مرسی
دوستان گلم اونایی که این مدل و از بانه گرفتن من و راهنمایی کنن..مال بانه ساخت کجاس این سام سرویس ا کجایین ؟
سلام و خسته نباشید.
دوستان من به تازگی یک d6920 گرفتم. اگر محبت کنید یک توضیح بدید که چطور میتونم از امکانات این TV استفاده بهینه بکنم.
مثلاً internet tv رو چه جوری داشته باشم؟
آیا برای استفاده از samsung apps احتیاج به وی.پی .. ان هست؟ چون من هر بار اجراش میکنم میگه اینترنت نداری.
ولی تو تنظیمات شبکه نشان میده که اینترنت فعاله. !!!
من اولین بار که کابل Lan رو متصل کردم خودش شروع کرد چند تا برنامه رو دانلود کرد. آیا امکان دانلود برنامه های این Smart TV ها بدون تلویزیون هست؟ یعنی دانلود کنیم بعد با USB انتقال بدیم رو تلویزیون؟
ممنونم
دوست عزیز زیاد به made by samsung & korea گیر نده.باور کن جفتشون یکی هستن.من یک سال و نیم هست c650 سامسونگ دارم روزی راحت 10ساعت کار میکنه و ذره ای افت کیفیت و یا .... ازش ندیدم.درحالی که اونموقع خریدم میگفتن made by samsung هست و چینیه.وقتی جفتشون رو سامسونگ زده پس این حرفا انحرافیه....
یعنی سام سرویس زده made in korea و برای بانه زده made by samsung?
سام سروس رو نمیدونم
اما تو بانه همه جورش هست.از made by samsung گرفته تا made by kore و made by malesy.البته بعضا به جنس هم مربوط هست.مثلا اون دوره که من c650 گرفتم همه 46 اینچی های بازار made by samsung بود ولی 40 اینچی made by malesy پیدا میشد.پس بسته به مدل هم فرق داره.چون مثلا 46 اینچ سی 650 رو سامسونگ کلا داده کارخونش تو چین تولید کنن و 40 رو فقط مالزی و یا هر دو تولید کردن.
باز م میگم این که میگن چین خود چین که نیست.کارخونه سامسونگ تو چین هست که به علت هزینه پایین کارگر در اونجا زده شده و کاملا تحت نظر سامسونگه با همون کیفیت.
الان خودم میخام یه تی وی واسه استفاده مانیتور بگیرم اصلا واسم مهم نیست که کدوم باشه.
البته اینم بگم همین تی وی که دارم بارکدش رو با برنامه زدم نوشت ساخت کره!
Last edited by Immunology; 20-08-2011 at 12:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)