کاش از این مجسمه ها هم تو ایران میومد ....![]()
کاش از این مجسمه ها هم تو ایران میومد ....![]()
منم میراندا رو خیلی دوست دارم به همین خاطر میخوام میراندا یا همان Yvonne Strahovski رو بهتون معرفی کنم
Yvonne Strzechowski متولد 7/30/1382 زاده استرالیا هست و او بازیگر فیلم و بازی هست
او بجز بازی مس افکت1و2و3 در بازی The 3rd Birthday هم بود (مخصوص psp 2011)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از فیلم های او میتوان به
1--2007 Gone
2--2007 Persons of Interest
3--2008 The Plex
4--2008 The Canyon
5--2009 I Love You Too
6--2010 Matching Jack
7--2010 LEGO: The Adventures of Clutch Powers
8--2011 Killer Elite
9--2011 The Outback
10--2012 My Mother's Curse
اشاره کرد
و او نیز در سریال های
1--2004 Double the Fist
2--2005–2006 headLand
3--2007 Sea Patrol
4--2007–2012 Chuck
بازی کرده است
اینم عکسهای او در مس افکت 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایت رسمیش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقاتی که در مس افکت نیوفتاد!
یک سری از کارها و اتفاقات در مس افکت قابل انجام نیست و امکان داره بعضی از گیمر ها حسرت انجان دادنش رو بخورند!
حضور یک vorcha در گروه:
موجودات بی اعصابی که ظاهر ترسناکی هم دارند و در بازی نقش سیاهی لشگر و درشمن رو ایفا میکنند. فرصت زیادی در بازی نیست که با این نژاد ارتباط برقرار کنید چون رویارویی های شپرد و ورچا به چند ثانیه ختم میشه و یکی که معمولا ورچای بیچارست کشته میشه.
تنها رویارویی بدون جنگ شپرد و ورچا در امگا اتفاق میفته که ورچایی به شپرد میگه tell captain Gavorn vorcha wont fight today . you human talk too much! حضور یک ورچا در تیم و صحبت کردن باهاش میتونه خیلی جذاب باشه مخصوصا اگر قابلیت رومانس هم داشته باشه.
حضور یک منشی Volus در صفینه!
ولوس نژاد کوتوله ای که در بازی بسیار باهاشون بر خورد داریم. شاید اعصاب خورد کن ترین نکته ای که در مورد این نژاد هست اینه که همشون پشت سر هم به زمینی ها میگن earth clan . درسته این فحش نیست ولی تکرارش از هر فحشی بدتره. این نژاد با طریقه حرف زدن جالبش که پس از هر جمله ای نفس میکشه شاید یکی از سرگرم کننده ترین نژاد های بازی باشه. ادعای بزرگی و قدرتشون و شکاک بودنشون و همچنین درخواست چندین سالشون برای گرفتن یک کرسی در citadel همگی این نژاد رو جالب کرده. این موجودات هم مانند کوارین ها به شرایط اب و هوایی سایر نقاط کهکشان سازگاری ندارند و عمرشون رو در لباس مخصوصی میگزرونند. از اونجایی که قدرت مبارزه ندارند بهترین گزینه برای جایگزینی Yeoman Chambers منشی کشتی هستند . یک لحظه تصور کنید چقدر جالب میشه که از ماموریت بیام و ولوسی به عنوان منشی بهمون بگه : You have unread massages at your private terminal EARTH CLAN! همچنین سفری به سرزمین این موجودات و دیدن نژاد مادشون هم جالب بنظر میرسه!
اگر قرار باشه صفینه دارای یک کافی شاپ باشه چه کسی از یک HANAR بهتر برای اداره این کافی شاپ؟
ستاره دریایی بازی! نژادی که البته بیشتر در آب زندگی میکنند تا خشکی و معروف هستند به مودب بودن و همچنین اعتقادات شدید دینی. هانار ها پروتیون ها رو میپرستند. البته صحبت کردن با این نژاد اعصاب میخواد مخصوصا به علت اکو بودن صداشون! حضور این نژاد در مس افکت 2 خیلی کم بود و فقط شاهد حضورشون در سیتادل بودیم ولی در نسخه 3 حضور بیشتری خواهند داشت. در مس افکت 2 در اخباری که در ایلیوم به گوش میرسید عنوان شد که اولین هانار ( تلفظ اصلی هنار ه ولی واسه بهتر نوشتن مینویسم هانار) به مقام SPECTRE رسید. تنها صلاح این نژاد سم بسیار قویشونه و البته قدرت بلند کردن چیز های سنگین رو ندارند! از طرفی چون بدرد جنگ نمیخورند و چند جنسیتی هم هستند بدرد همون کافه داری میخورند. همچنین از نزدیک دیدن سیاره این نژاد هم جالبه ولی خوب کله مرحله رو باید غواصی کنیم!
به نظر شما یک ELCOR به درد نظافت صفینه میخوره؟![]()
این نژاد فوق العاده قوی که بومیان سیتادل هستند هم نقش زیادی از بازی ندارند و حتی صحبت کردن با این نژاد حوصله میخواد! موجودات گوریل مانندی که خیلی کند حرکت میکنند و البته بدرد هیچ چیز دیگه جز نظافت نمیخورند. البته از هوش خوبی بهره میبرند ولی در صفینه شپرد جایی ندارند. بد نبود ماده این نژاد رو هم دید!
درسته حضور یک کروگن در کشتی نیازه ولی داشتن یک YAHG در میدان جنگ بیشتر نیازه!
این موجدات فوق العاده قدیمی ، بزرگ ، زشت، ترسناک و قوی در SHADOW BROKER معرفی شدند. این موجدات فوق العاده وحشی در سرزمین خودشون فرنطینه هستند برای همین در هیچ کجای کهکشان اثری ازشون نیست . البته همه موجودات و ساکنین شهر های مختلف بازی هم خوشحالن که مجبور نیستند با یک یاهگ سر و کله بزنند. از موجوداتی هستند که کشتنشون خیلی سخته و شاید غیر ممکن و حتی در SHADOW BROKER هم شپرد به همراه لیارا به زور کشتنش! یک لحظه فکر کنید در میدان جنگ هستیم و یاهگ همراهمون عصبی میشه و همه رو درو میکنه دیگه نیازی نیست ما دست به اسلحه ببریم! البته تصور کنید که از کشتی برای انجام ماموریت بیرون رفتین و در برگشت شاهد اجساد خوا آلود خدمه کشتی هستیم. چون یاهگ بی اعصاب ما حوصلش سر رفته با گرات کل کل کرده و بعد گرانت رو زیر پاهاش له کرده و برای تفریح جمجمه سایر خدمه رو هم خورد کرده! یکی از بهترین گزینه های رومانس میتونه باشه این نژاد برای شپرد زن! همچنین حضور در سیاره این موجودات از نبرد با سپاهیان بی پایان کالکتور و گت بدتره ولی شاید حاضر باشیم برای دیدن ماده این نژاد این خطر رو به جون بخریم!
تا به اینجای بازی ما شاهد TURIAN زن نبودیم که البته مطمئنا در نسخه 3 به علت سفر به سرزمینشون با یکیشون اشنا میشیم!
همچنین در این نسخه با یک کروگن زن دیدار میکنیم!
ولی جدای از اینها همیشه دوست داشت به طبقه پنجم صفینه محل پارک شاتل بتونم برم که البته اینبار احتمالا لیارا و یا جیمز وگا در اونجا مستقر هستند.
تاکسی های ایلیوم رو هم که میبینم دوست دارم خودم برونمشون(البته در SHADOW BROKER میشه) امیدوارم از این فرصت ها بیشتر بشه.
کاش میشد برای حتی یک مرحله ی کنترل یک نفر دیگه رو بر عهده گرفت! به مثال شپرد رو گروگان بگیرند و تیم نجات به فرماندهی اندرسون یا گروس و میراندا بره برای عملیات نجات. ..
کاش میشد یک BATTLESHIP رو برای یک مرحله روند چون چند باری که تو بازی ظاهر میشه باید بترکونیمش.
اگر نکته دیگه به ذهنتون رسید و اتفاقات دیگه در بازی بوده که شما دوست داشتین میتونستین انجام بدین حتما بگین. این مطلب هم توسط خودم نوشته شده اگر ایراد داره حتما بگین.![]()
یک اشکالی که تو مس افکت 2 می بینم اینه که تو Galaxy map همه منظومه ها شبیه منظمه شمسی هستند
یعنی مدار همه سیاراتی که به دور هسته منظومه میگردند به صورت دایره ـه ، که مطمئنا این طور نباید باشه
اگه به هر منظومه شکل خاصی می دادند خیلی بهتر میشد و یکم فضای بازی واقعی تر میشد
اگه یکم بیشتر روی این Galaxy map کار کنند خیلی بهتر میشه
من ستاره شناسیم خوب نیست ولی مگه غیر اینم هست؟ بودند چندتا سیاره که مدار نداشتند البته.
دیروز کانال 4 یک مستند نشون میداد ، میگفت کمتر منظومه ای پیدا میشه که شبیه منظومه شمسی مدار های سیاراتش دایره و منظم باشه
اگه یکم این بخش رو علمی تر کار میکردند و از منابع علمی استفاده میکردند واقعا بی نظیر میشد ، اینجوری به نظرم مخاطب های بازی خیلی بیشتر میشد
خیلی از افرادی که عشق به فضا دارند ( مثل خود من ، البته بعد از اینکه با مس افکت آشنا شدم ) عاشق این هستند که توی یک همچین فضایی ( فضا کنایه از مکان ) بتونند سیارات و منظومه ها رو ببیند یا حتی معدن های اون سیارات رو استخراج کنند
وای چی میشد ، فکر کنم در آینده ای نه چندان دور شاهد این طور چیز ها باشیم
اگر 2012 رو سالم رد کنیم ، امام زمان نیاد ، عمر کفاف بده شاید!اره منم خیلی دوست دارم بکنیم بریم تو فضا بچرخیم بریم توی ایلیوم زندگی کنیم
![]()
فکر میکنین عمرمون کفاف بده به این چیزا؟؟
آخه اگه اشتباه نکنم بشر هنوز پاشو تو مریخ نزاشته....خیلی راه مونده...
احتمالا پاشو گذاشته ولی هنوز به رسانه ها نگفتند بهرحال سیاست امریکاست.![]()
ولی تا 2187 چیزی نمونده 175 سال اره عمرمون کفاف میده![]()
همین بشر خیلی سریع پیشرفت می کنه ( به قول قانون سوم کلارک)
سیر پیشرفت بشر به نظرم به صورت ضربدریه ( 2*4*8*16 )
منم نگفتم خودمون پاشیم بریم تو فضا و واسه خودمون نورمندی بسازیم بریم گردش
گفتم یک سیستمی بسازند مثل همین Galaxy map که بشه باهاش سیاره ها رو به صورت دیجیتال ( یه چیزی شبیه Google sky ) رصد کرد به همین واضحی و روشنی Galaxy map
ولی باورتون میشه که تمام اتفاقات مس افکت و داستان به این بزرگی و ریپر ها فقط مربوط به کهکشان راه شیری میشه ، در حالی که میلیون ها کهکشان وجود داره ( این همه عظمت اصلا تو مغز آدم جا نمیشه و نمیشه درکش کرد )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)