تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 102 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

قبل از اینکه kies رو آپدیت کنی، اگه ورژنش Kies 2.0.0.11014_49 یا قدیمی تره می تونی تو انتخاب کشور Korea رو انتخاب کنی و بازی Asphalt رو مجانی و کامل دانلود کنی
    اقا من keis رو ابدیت کردم حواسم نبود حالا چیکار کنم ریجسترم کردم با نام ایران.....پاکش کنم دوباره از اول به نصبم چی میشه؟خیلی دردسر داره نرم افزار نصب کردن با این گوشی !!!!!

من به عنوان یه تازه کار و به عنوان کسی که یک روزه گوشی رو دارم باید چه کارهایی انجام بدم تا گوشی ok بشه؟

من گوشیم منو فارسی داره اینم ورژنش هست :JPKA1 نمیدونم چطور فریموری هست خوبه یا نه ؟

در ضمن این اسپف کردن یعنی چی؟ من نیاز دارم بهش یا نه؟

هنوز نتونستم چند تا نرم افزار به در بخور نصب کنم روش.البته از سامسونگ Aapps چند تا گرفتم اما از اونایی که دوستان در انجمن گذاشته اند و نوشته اند -- شده نتونستم استفاده کنم ؟کمک..................
    Last edited by ali6803; 08-07-2011 at 12:36.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

ممنون از دوستان که کمک میکنند.من قبل از خرید این گوشی در یوتیوب خیلی ویدئوهای که کاربران سراسر دنیا گرفته بودند رو دیدم .از نظر فیلم برداری خیلی عالی هست شاید میشه گفت از n8 هم خیلی بهتر فیلم میگیره.ونکته خوب دیگرش ظبط صدای استریو دو کاناله با بیتریت خوب حدود 120 بود که من الان 10 تا ویدوئو دانلود شده از اینترنت مربوط به این گوشی روی سیستمم هست...اما در کمال تعجب از دیشب که گوشی رو گرفته ام میبینم موقع پخش ویدئو های که فیلمبرداری کردم صدا مونو و تک کاناله با بیت بسیار پایین حدود 60 هست چرا!!! حالم گرفته شد؟ مگه میشه ماله اون وره ابیها استریو باشه ماله ما تک کاناله و مونو !!! شما هم چک کنید ببیند اینجوریه؟ چیکار میشه کرد؟

داره خودمونی میشه Hadi136813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قبل از اینکه kies رو آپدیت کنی، اگه ورژنش Kies 2.0.0.11014_49 یا قدیمی تره می تونی تو انتخاب کشور Korea رو انتخاب کنی و بازی Asphalt رو مجانی و کامل دانلود کنی.
    من این ورژنی رو که گفتین دانلود کردم ولی وقتی samsungapps رو میزنم میگه آپدیت موجوده و نمیره تو سایت. حتما باید آپدیت بکنم؟ اگه آپدیت بشه دیگه نمیشه از سرور کره دانلود کرد؟

یه سوال دیگه:
    اگه بعد از نصب، اول مثلا کشور ایتالیا رو انتخاب بکنم بعدش میشه عوض کنم؟ (چون توسایت samsungapps نوشته باید رجیستر بکنیم. اگه با یه کشور رجیستر بکنیم میتونیم بعدا کشور رو عوض کنیم؟)

ممنون میشم جوابمو بدین. خیلی ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

اقا یکی از اساتید جواب بده که من حالم بد گرفت به خاطر صدای فیلم برداری!!! چرا برای خارجیها استریو دو کاناله با بیت بالا بعد برای گوشی هایی که ما داریم منو وتک کاناله وبا بیت کم؟؟؟
    نگاه کنید سمت راستی ماله فیلم من هست و سمت چپی از دوستان غربی:

نکنه به فریمور ربط داره؟؟

در ضمن کجا برای این گوشی عکس بکراند پیدا کنم با کیفیت بالا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه faravahar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا یکی از اساتید جواب بده که من حالم بد گرفت به خاطر صدای فیلم برداری!!! چرا برای خارجیها استریو دو کاناله با بیت بالا بعد برای گوشی هایی که ما داریم منو وتک کاناله وبا بیت کم؟؟؟
    نگاه کنید سمت راستی ماله فیلم من هست و سمت چپی از دوستان غربی:

نکنه به فریمور ربط داره؟؟

در ضمن کجا برای این گوشی عکس بکراند پیدا کنم با کیفیت بالا ؟

سلام.
    منم الان امتحان کردم با فریمور jpka1 دقیقا مثل مال شماست. من احتمال میدم به خاطر فریمور ما باشه که مال خاورمیانه است.
    راستی من وقتی میرم تو کیز میگه آپدیت جدید موجوده. اگه آپدیت کنم بعدا که خواستم اون فریمور روسی رو بریزم راه برگشت هست؟ یعنی میشه اون فریمور رو ریخت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

علی اقا در مورد اسپوف اینجور حرفا بهت بگم اگه اهل گیم بازی هستی100 درصد باید انجام بدی تابازی های ه ک شده رو اجرا کنی...

داره خودمونی میشه Hadi136813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من این ورژنی رو که گفتین دانلود کردم ولی وقتی samsungapps رو میزنم میگه آپدیت موجوده و نمیره تو سایت. حتما باید آپدیت بکنم؟ اگه آپدیت بشه دیگه نمیشه از سرور کره دانلود کرد؟

یه سوال دیگه:
    اگه بعد از نصب، اول مثلا کشور ایتالیا رو انتخاب بکنم بعدش میشه عوض کنم؟ (چون توسایت samsungapps نوشته باید رجیستر بکنیم. اگه با یه کشور رجیستر بکنیم میتونیم بعدا کشور رو عوض کنیم؟)

ممنون میشم جوابمو بدین. خیلی ممنون.

آقا یکی نیست جواب ما رو بده؟

داره خودمونی میشه SH_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا یکی نیست جواب ما رو بده؟
    آپدیت نکن. اینو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همیشه می تونی کشور رو عوض کنی : روی پرچم کوچک در گوشه پایین سمت راست کلیک کن. در ضمن توی این ورژن برای دانلود نرم افزار های مجانی نیازی به رجیستر کردن نیست.
    Last edited by SH_P; 09-07-2011 at 10:41.

9. این کاربر از SH_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من ديروز يه بسته يكروزه اينترنت همراه اول رو گرفتم و استفاده كردم ولي از زماني كه چند تا برنامه نصب كردم(با حجم كم) سرعت عملكرد گوشي پايين اومده و باطري هم خيلي زود خالي مي كنه. مشكل باطريش چيه؟ قبل از اتصال به اينترنت خيلي بهتر بود

داره خودمونی میشه SH_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من ديروز يه بسته يكروزه اينترنت همراه اول رو گرفتم و استفاده كردم ولي از زماني كه چند تا برنامه نصب كردم(با حجم كم) سرعت عملكرد گوشي پايين اومده و باطري هم خيلي زود خالي مي كنه. مشكل باطريش چيه؟ قبل از اتصال به اينترنت خيلي بهتر بود
    کلاس مموریتون چنده؟
    اگه می تونی یه عکس از پشت و روی باطری بزار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •