سلام
ممنون که جوابمو دادین
من یه سوال دیگه دارم:
چرا تو فصل نقل و انتقالات هیچ بازیکن بالای قدرت 70 را نمیتونم بخرم؟؟؟
تیمم هم بلک پول هست
سلام
ممنون که جوابمو دادین
من یه سوال دیگه دارم:
چرا تو فصل نقل و انتقالات هیچ بازیکن بالای قدرت 70 را نمیتونم بخرم؟؟؟
تیمم هم بلک پول هست
چون مدیریت باشگاه پول نمیده برای خرید.مگه خودت باشگاهو بخری
سلام،
چون سالِ اولتونه و از طرفی تیمتون (بلک پول) هم زیاد تیم بزرگی نیست (منظورم club prestige شماست که اگه رو لوگوی باشگاه کلیک کنید نوشته مثلا 10/20)، به همین خاطر بازیکنای خوب تیمتون نمیان؛
+
توجه داشته باشین که کلا وقتی بازیکنی رو تو ترانسفر مارکت سرچ می کنین، این احتمالات هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون واسه وقتیه که یه بازیکن خودش بخواد بیاد به تیم، ولی باشگاه پول لازم رو در اختیار سرمربی قرار نده...
خب امروز روز بزرگی بودش
بارسلونا رو تو نیوکمپ 2-3 بردم تو بازی رفت
2-4-4 لوزی باهاشون بازی کردم،2نفر هم مراقب مسی گذاشتم جوری که ریتینگش 5 بود و وسط بازی تعویضش کرد
دقیقه 2 داوید ویا که گل اولو زد گفتم یا علی میزنه میترکونتم
دقیقه 30 یاکونان مساوی کرد ولی 2دقیقه بعد دوباره نصری بهم گل زد
به همین نتیجه هم راضی بودم ولی روی 2تا کرنر روی دقایق 76 و 87 بازی رو 2-3 کردم
مالکیت توپ هم 58-42 واسه بارسا بودش و شانسای بیشتری هم داشتن ولی خب وقتی 2تا مهاجم داشته باشی که فرماشون 15و17 هستش اینجوری میبری![]()
مرسی بردیا.بهت تبریک میگم
ایول؛ خوشم اومد...
اینکه با 2 تا مهاجم بازی کردی + 4 تا هافبک دایموند، نشون میده که با ترس تیمو نذاشتی تو زمین؛
می بینی که مالکیت توپ هم نسبتا نزدیک بود...
اون فرم مهاجم ها هم خیلی موثر بود؛ شک نکن...
البته باگ گل از روی سانتر هم فراموش نشه...
پ.ن. مگه اینکه تو FM بشه بارسا رو با آینتراخت فرانکفورت برد...![]()
بازی برگشت هم انجام دادم
1-2 باختم ولی خب به خاطر گل زده تو خانه حریف صعود کردم
15دقیقه اخر خیلی نفس گیر شده بود.
مالکیت توپ این بار دست من بود،53-47
همون اول بازی هم پیکه و پویول جفتشون مصدوم شدنولی نمیدونم چرا تعویضون نکرد تا نیمه دوم
از 4تا گلی که رفت و برگشت بهم زدن 2تاش روی کرنر بود،منم 2تا بازی رفت رو کرنر زدم که خب قاعدتا همش باگ بوده
فرانکفورت رو هم دست کم نگیر،نمیدونم اسکرین شاتایی که از بازی میگیرم کجا سیو میشه وگرنه بهت نشون میدادم که تیم خوبی دارم
من نصف تیممو با بازیکنایی بستم که به خاطر سقوط تیمشون آزاد شدن![]()
سلام دوستان
من بازی رو برا برادرم دارم دانلود میکنم و داره تموم میشه اما تو موقع دانلود هر سایتی با یه کرک گذاشته بود یکی اسکایدرو یکی رازو و یکی دیگه هم بود
الان ممنون میشم راهنمائیم کنین بهترین کرک برا تا الان اومده چیه که بشه انلاینم بازی کرد؟
یه پستم در مورد روش اموزش بازی انلاین اگه هست بدین ممنون میشم با دایال اپ نمیشه این همه صفحه رو گشت
قربون مرامتون بشم
راستش اول pes2011 دانلود کردم اما داداشم به خاطر صداش نتونست بازی کنه و خوشش نیومد از هر کیم کمک خواستم اون ور جوابی نگرفتم تا اومدم این یکی رو دانلود میکنم
قربون مرامتون بشم که کمکم میکنین
بعضیا توی آپلود خودشون یه فایل اکتیویژن میزارن که بازیو به صورت اتومات کرک میکنه و نیازی به دانلود کرد به صورت جدا نیستش
فقط آنتی ویروستو آف کن و بهشم مسیر بده که به بازیت کاری نداشته باشه وگرنه ویروس میشناسه
اگرم همچین فایلیو نداشتی فکر میکنم اسکیدرو بهتر باشه
اگرم دوست داشتی بعد اینکه بازیو دانلود کردی محتویات این پست من رو هم دانلود کن تا بازیت کامل به روز باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم
اول اینکه من اصلا گزینه personal life را ندارم
بعدش یه رمزی ترینری چیزی نیست که بتونم با هاش بودجه ترانسفر رو زیاد کنم
و یه آموزش کامل بازی هم میخوام اگه هست ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)