سلام الان انلاین زدم. اونم با دایال اپ. یخورده اذیت میکنه. اما میشه.
سلام الان انلاین زدم. اونم با دایال اپ. یخورده اذیت میکنه. اما میشه.
با دایال آپ ؟عالیه .
بچه ها که کم کم راه افتادن میشه 5 در برابر 5 شم زد . جالب میشه مثلا توی سیستم 4-4-2 دو نفر خط هافبکو بردارن دو نفر دفاعو بگیرن و نفر هم خط حمله وایسته . اینجوری تاثیر هوش مصنوعی خود بازی خیلی کم رنگ میشه چون کنترل بازی دست خود گیمرهاست . تیمی که با هم هماهنگ ترن خیلی میتونن موفق تر باشن .
سلام بچه ها.من تازه بازیو دیدم.برام خیلی عجیب بود که اینقد بازی خوب شده.حتی بهتر از FIFA2010 کنسولی.و یه چیزه دیگه اینکه به نظر من گرافیکه بازی هم بر خلافه چیزایی که بعضی از دوستان میگن بهتر از PES شده . البته من PES2011رو ندیدم هنوز.فقط یه چیزه PES شاید یه مقدار بهتر باشه .اونم چهره ی با زیکناست.البته اونم نه همشون.
دوستان من تنظیمات رو تغییر دادم دیگه از اونجایی که کاکا میخواد وارد استادیوم بشه صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد و اهنگ پخش میکنه مشکل کجاست؟ رزولوشن رو تغییر دادم اینطوری شد و وقتی هم به حالت اول برگردوندم درست نشد
متوجه نشدم شما همه چیتون تو چی عالیه؟ xbox یا PC؟
در ضمن اینو یادآوری کنم که بازیه FIFA 11 در قیاس با سالهای قبل بهتر شده.![]()
دوستانی که مشکل کانکت شدن به lan رو دارن یا با پیغام connection timed out روبرو میشن حتما از برنامه ی زیر استفاده کنن :
یکی از دوستان من همین مشکل رو داشت و با این برنامه الان داره راحت بازی میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از حسین عزیز (4039)
اگه کسی gameranger رو نصب کرده منو ادد کنه که هر موقع بودیم چند دست بزنیم و حالشو ببریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Alex * Delpiero; 04-10-2010 at 18:28.
دوست عزیز سرعت 128 هم کفایت میکنه فقط اون برنامه ای رو که در پست قبلی گذاشتم نصب کن که بدطوری پینگ رو میاره پایین
واقعا برنامه فوق العاده ای هستش![]()
من یه بازی کردم خیل خوب و بدون تیک ، پینگمم پره ولی الان که می خوام دوباره بازی کنم تایم اوت مینویسه ، چرا ؟
عجب چیزیه فیفا11!!!میدونستم خوب میشه ولی نه در این حد!شاهکاره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)