تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 61 اولاول ... 41474849505152535455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

سلام به همگی
    آقایون من قبل عید می خواسنم این مدل رو بخرم ( پست هام موجوده تو همبن تاپیک ) که بنابه دلایلی ( 99 درصد مالی ) نشد بخرم !!!
    اما حالا فک می کنم بشه
    خوب دوباره یه سرچی زدم تو نت ، ببیتم چه مدلایی اومده ... چشمم به یه غول دیگه افتاد ، حالا از شما دوستان قدیمی می خوام راهنماییم کنید :
    بین این دو تا :

1- لنوو Y560 : کانفیگ cori7 ،750 hdd و ...
    2- اچ پی ( HP Pavilion DV6 6080 ) : کارت گرافیگ بهتر ، دارای پورت های بیشتر و ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب کدوم ؟ قیمتش فک می کنم 50 تا 100 تومن ارزون تر باشه ...

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

سلام به همگی
    آقایون من قبل عید می خواسنم این مدل رو بخرم ( پست هام موجوده تو همبن تاپیک ) که بنابه دلایلی ( 99 درصد مالی ) نشد بخرم !!!
    اما حالا فک می کنم بشه
    خوب دوباره یه سرچی زدم تو نت ، ببیتم چه مدلایی اومده ... چشمم به یه غول دیگه افتاد ، حالا از شما دوستان قدیمی می خوام راهنماییم کنید :
    بین این دو تا :

1- لنوو Y560 : کانفیگ cori7 ،750 hdd و ...
    2- اچ پی ( HP Pavilion DV6 6080 ) : کارت گرافیگ بهتر ، دارای پورت های بیشتر و ...
    کد:
    خوب کدوم ؟ قیمتش فک می کنم 50 تا 100 تومن ارزون تر باشه ...
    من اگه بودم hp رو میگرفتم.واقعا این مدلش یه غول هستش واسه خودش.hp های الان دیگه hp های قدیم نیست که خرابیو داغ کردن زیاد داشته باشه الان مدار ها ترانزیستورهه همه درست حسابی جاش گذاشتن.البته برو تو همون قسمتش یه 7.8 صفحه ایی بالا پایین کن دستت میاد.باز y570 قابل مقایسه تره تا 560 با اون مدل hp.
    Last edited by P!nk; 29-06-2011 at 00:10.

3. این کاربر از P!nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

من اگه بودم hp رو میگرفتم.واقعا این مدلش یه غول هستش واسه خودش.hp های الان دیگه hp های قدیم نیست که خرابیو داغ کردن زیاد داشته باشه الان مدار ها ترانزیستورهه همه درست حسابی جاش گذاشتن.البته برو تو همون قسمتش یه 7.8 صفحه ایی بالا پایین کن دستت میاد.باز y560 قابل مقایسه تره تا 460 با اون مدل hp.
    دمت گرم ، منم کم کم به طرف اچ پی کشیده می شم
    ممنون که جواب دادی ، با اینکه خودت لنوو داری ولی بی تعصب جواب دادی
    ممنون
    فعلا

5. این کاربر از inen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان.منم بین dv6 6080 و y560 شک دارم کدوم رو بگیرم.کیفیت و عمر خیلی واسم مهمه...ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...الان سری جدید y560 تو بازار هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه L u K e !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

الان قیمت y560 چنده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

i72630qm,ram 4gb ddr3,640 hdd 5400rpm,ati 6570:1390

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان ببخشید من تو سایت حود لنوو Y560 با همچین مشخصاتی نمتونم پیدا کنم...لطفا راهنمایی کنید:(

i72630qm,ram 4gb ddr3,640 hdd 5400rpm,ati 6570

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان ببخشید من تو سایت حود لنوو Y560 با همچین مشخصاتی نمتونم پیدا کنم...لطفا راهنمایی کنید:(

i72630qm,ram 4gb ddr3,640 hdd 5400rpm,ati 6570
    مدل y560 الان در سایت کمپانی لنوو فقط 1 مورد برای فروش وجود داره:

کد:
    y560 از سری سندی بریدج نیست که شما دنبال 2630qm در این مدل میگردید اما سری y560p از سری سندی بریدج هست.
    4 گیگابات برای اینه که در ایران تمام لننو هایی که با رم 4 فروخته میشوند پیچ پشت لپتاپ باز میشه و 1 ماژول 4 گیگابایتی کش میرن با این که کلی هم از خود لنوو گرونتر میفروشند تازه با 8 گیگ رم. تازه اگر همین بلا سر هارد نیارن که میآرن... به خودشونم که گوشزد کنی تمام موجودات کره زمینو زیر سوال میبرن اما قبول نمیکنن که این کارو میکنن و برچسب دوم لپتاپ هم برای همین منظوره که معمولا کسی دقت نمیکنه بهش.

شما به فکر سری جدیدتر باشید یا از y560p یا y460p استفاده کنید که از سندی بریدج استفاده میکنند. البته فقط یک پیشنهاد دوستانه هستش.

اگر y560p یا y460p تهیه میکنید دقت کنید که خود سایت لنوو خاورمیانه هشدار داده که از این مدل ها در خاورمیانه با رویژن مین بورد b2 هم وجود داره. موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر y560p یا y460p تهیه میکنید دقت کنید که خود سایت لنوو خاورمیانه هشدار داده که از این مدل ها در خاورمیانه با رویژن مین بورد b2 هم وجود داره. موفق باشید
    این رویژن رو از کجا میشه فهمید و رویژن b2 بهتره یا بدتر ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز مرسی از راهنماییت.اما اینی که شما گذاشتی i5 هستش و من خودم مدل های دیگه هم پیدا کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند روز پیش یه مدل دیگه هم بود که الان زیرش نوشته out
    الان اینجا هم y560p هست هم y560.هر دو هم i7 قیمت ها هم مثله هم.شما کدوم رو پیشنهاد می کنی؟
    الان از این مدل y560p من دو مدل پیدا کردم.یکیش که همه دارن می گن سفارش بازار عرب رو صفحه کلیدش هم عربی خورده.یه مدل هم می گه سفارش بازار امریکاس.این دومیه دقیقا همونیه که من می خوام دیگه داشتم می رفتم بگیرمش مشخصاتش رو هم زیر می زارم.
    i72630qm,4gb ram,amd hd 6570 1gb-ddr5,15.6hd led1366*768
    من فقط یکم شک دارم واسه اینکه فقط یه مغازه از این مدل داره و تنها فرق مدل اولیه با این هاردشه که اون 640 5400 rpm
    دیگه نمدونم باید به کدوم یکی اعتماد کرد یا اصلا اینکه همون y560 بدون سندی بریج رو بگیرم؟
    ممنون می شم راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •