تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 137 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

به نظر من خیلی ارزش نداره این گوشی ها رو با گارانتی اصلی بگیره ...مخصوصا با گارانتی یاس ....درسته که گارانتی معتبری هست ولی قیمت خیلی خیلی بالا می دن . مثلا تفاوت قیمت HD2 بدون گارانتی و با گارانتی یاس ، اگه اشتباه نکرده باشم ،حدود 140-150 تونمه !!!! به نظر شما ارزش داره اینقدر تفاوت قیمت رو برای یه گارانتی یکساله آدم بپردازه ؟!!!
    مگه چقدر احتمال داره که یه گوشی در یک سال اول خراب بشه ؟ منظورم خرابی هست که مورد پذیرش گارانتی باشه ! تازه اگه خراب بشه هزینه تعمیرش چقدره ؟
    خب بستگی به آدمش داره! مثلا یکی هست که خیلی محافظه کار هستش و خیلی از از دست دادن پولش میترسه ! این آدم از معتبر ترین گارانتی هم با ترس و لرز گوشی میخره ولی یکی مثل من میرم گوشی دسته دو میخرم چون معتقدم کسی که 6 ماه یبار گوشی عوض میکنه نباید پول آکبند بودن گوشی رو ضرر کنه...

2. 2 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

نوشته ی من چرا حذف شد؟
    اینجا از این اتفاقات زیاد میفته!
    عادت میکنی

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

خب بستگی به آدمش داره! مثلا یکی هست که خیلی محافظه کار هستش و خیلی از از دست دادن پولش میترسه ! این آدم از معتبر ترین گارانتی هم با ترس و لرز گوشی میخره ولی یکی مثل من میرم گوشی دسته دو میخرم چون معتقدم کسی که 6 ماه یبار گوشی عوض میکنه نباید پول آکبند بودن گوشی رو ضرر کنه...
    باهات موافقم کیهان!
    ولی کسی که دسته دوم میخره که دیگه نمیتونه مزه ی داشتن گوشیهای روز رو در همون دوره تجربه کنه!

4. 2 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bargozide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها یکی از اقوامای ما مرتب میره دبی و برمیگرده به نظر شما اگه بهش بگم یکی برام بیاره خوبه؟
    چون من شنیدم گوشیهایی که از اونجا وارد ایران میشه لاک هستش چیکار کنم اگه بگم بیاره میشه آنلاکش کرد؟
    اینو دو بار میفرستم تا برسه

6. این کاربر از bargozide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

2 شرکت یاس جهان و پرشین تلکام گارانتی های اصلی شرکت hTC هستند ...البته دوستان گفتند این خرمات پارسه هم به تازگی اضافه شده...
    خدمات پارسه که اسمش گارانتیه. چون واسه تمام گوشی ها گارانتی داده! گارانتی اصلی نوکیا که خود نوکیا باشه رو گوشی فریم ویر فارسی میزنه منظور تو چین واسه گوشی های ایرانی زده شده و همچنین تو گوشی های صفحه کلید دار نوکیا گ چ پ ژ به صراحت رو صفحه کلید گوشی ها هستش ولی گارانتی پارسه هیچ کاری نمیکنه! واسه hTC ها دیگه نمی دونم

8. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

بچه ها این ریویو رو حتماً ببینید خیلی جالبه!:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کیهان جان قرار شد که اینجور بحثی برای خرید و فرش نباشه!!!
    جناب سعید رو همه میشناسن و کسی با ایشون مشکلی نداشته! ولی دیگه دلیل نمیش هتو هر سایتی تبلیغش رو بکنیم!

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

بچه ها یه نگاهی هم به این عکسها بندازید:

14. 6 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

طبق این عکس ها،دوربینش ظاهرا کیفیت خوبی نداره!!!!

راستی سعی عکسهاییی از گوشی بذاری که تو دست یه خانومه!!!

16. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

در مورد کاربرد دکمه های گوشی همون دکمه های زیر ال سی دی توضیحاتی بدین. چون تا حالا نداشتم دقیق نمی دونم کاراییشون چیه
    یکی که انگار هوم اسکرینه و دیگری منو و یکی زوم و دیگری چیه
    همشونو با همه کاربردرهاشون توضیح بدین بیزحمت

18. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازم نظرم اینه که خیلی گندست هااا گلکسی هم گندست به نظرم چه برسه به این که از اون بزرگتره تازه . نه اینکه با اندازه اش مشکل داشته باشم هااا با جاهای زایدش مشکل دارم من الان گلکسی دارم خودم , مشکل اینه که اگه کل روی گوشی صفحه نمایش بود اندازه ی گوشی هیچ ایرادی نداشت ولی حالا معلومه که ایراد داره نه اینکه حالا تا حدی باشه که گوشی از بغل خورد زمین صفحه نمایشش بشکنه ولی اینقدر هم خیلی ضایعست که جای زاید میزارن ! مثلا این پایین دیزایر HD رو نیگاه کن ! این واس چیه مثلا اینقدر ؟! خو پایینشم مثل بالاش درست کنن دیگه ! عوضش به اندازه ی صفحه نمایش اضافه کنن یا از اندازه ی گوشی بردارن ! هم گلکسی هم این باید این دکمه های پایین رو میکردن یه دونه , همین دکمه ی Home , که اونم میاوردن بغل گوشی , مثل دکمه ی ولوم و اینا , منتها بغل پایین . اون اسم قشنگ مشگنگشونم پشت گوشی مینویسن کافیه به خدا یادمون نمیره اسمشون قول میدم

-------------------------------------

در مورد کاربرد دکمه های گوشی همون دکمه های زیر ال سی دی توضیحاتی بدین. چون تا حالا نداشتم دقیق نمی دونم کاراییشون چیه
    یکی که انگار هوم اسکرینه و دیگری منو و یکی زوم و دیگری چیه
    همشونو با همه کاربردرهاشون توضیح بدین بیزحمت
    هیچی , کلا واس دل خوشی ه سه تاش ! از چپ به راست , اولی Home هستش : میره خونه ی اصلی , نیگهش داری تسک منیجر میاد , دومی Menu هستش که داخل برنامه ها بزنی منو میاد میتونی گزینه هایی که بهت میده رو انتخاب کنی مثل Save کردن یا Edit کردن یا Delete کردن , سومی Back هستش , که برا بازگشت به حالت یا صفحه ی قبل به کار میره , اون یکی هم Search هستش که برا جستجو به کار میره
    Last edited by Atropates; 15-11-2010 at 22:16.

20. 2 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •