دوستان کسی خبری از سیمبین بل نداره؟
دوستان کسی خبری از سیمبین بل نداره؟
سلام
من 4ماه خریدم اما هیچی اطلاعات ندارم راجبش... اینترنتش خرابه... وایرلسش ازم شارژکم میکنه... حتی نیم بوز و مینی اوپرا نصب کردم کار نمیکنه... کمکم کنیدحتی میخواد یک صفحه لوود بشه کل شارژم باید حدر شه
دوستان سیمبین بل طبق خبر رسمی نوکیا سه ماه اول 2012 ارائه میشه..
منبع:مدیر روابط عمومی نوکیا در ایران
سلام دوستان
من دو روزه این گوشی رو خریدم. 2 تا سؤال داشتم:
1. تو موزیک پلیر برای search اسم یک آهنگ باید چکار کنم؟!!!
2. برای نصب نرم افزارهای ساین نشده اگه گوشی رو ه.ک کنم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟! شما چه راهی رو پیشنهاد میکنین؟
متاسفانه از تو موزیک پلیر تا جایی که من میدونم نمیشه
من -- کردم هیچ مشکلی پیش نیومد تازه خیلی هم بهتره دست آدم کلی بازه .من از روش نصب نرم افزارهای drweb antivirous و rom patcher استفاده کردم. آموزشش تو لینک زیر هست
البته نرم افزار dr web نیاز به key داره که میتونین از لینک زیر دانلود کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه بد!یعنی واسه پیدا کردن یک آهنگ باید کل لیست رو بالا پایین کنی؟!!!
یه سؤال دیگه هم داشتم. چه جوری میشه واسه یک آلبوم آهنگ یک عکس رو به عنوان کاور انتخاب کرد؟! یا یک عکس رو به یک آهنگ چسبوند؟
من شنیدم اگه گوشی رو ه.ک کنی بعد که بخوای فریمور گوشی رو آپگرید کنی مشکل ایجاد میشه! درسته یا نه؟!
Last edited by lordomid; 24-11-2011 at 10:50.
سلام به دوستان
jps گوشی من یک ایراد پیدا کرده و اون اینه که اجرا نمیشه و این پیغام رو میده please disconnect usb to use maps در صورتی که هیچ وسیله usb بهش وصل نیست
سلام دوستان من گوشی نوکیا سی7 دارم! داشتم ایمیلم رو روی گوشیم فعال می کردم که وقتی تموم شد دیدم دفترچه تلفن گوشیم پاک شده! هر کاری کردم برنگشت! حتی توی ایمیلم رو هم چک کردم اما توی contact ایمیلم هم نرفته بود! چجوری می تونم تلفن هامو برگردونم! خیلی برام مهمه! چون ازشون بک اپ نداشتم!
تو رو خدا کمک کنید خیلی عجله دارم! یکی از تلفن هامو می خوام که الان گیر کردم!
این فیرمور توسط آقای Taylor در کل نت منتشر شده است
ایشون بنا به گفته ی خودشون این فیرمور که کاندید منتشر شدن
هست رو از دوستشون که تو آزمایشگاه نوکیا و نوکیا تستر هستند گرفتند
که خوشبختانه دوستشون هم اجازه منتشر کردن اون رو دادن...
فایل Rofs2 (حاوی زبان فارسی)
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)