بالاخره یه ایراد از بازی پیدا کردم!
از آب درمیاد بیرون انگار نه انگار ک رفته تو آب ! خشکه خشکه!
بالاخره یه ایراد از بازی پیدا کردم!
از آب درمیاد بیرون انگار نه انگار ک رفته تو آب ! خشکه خشکه!
بالاخره بازی اومد دستم ..خیلی حال کردم باهاش ..دلم تنگ شدده بود واسه بتمن .
خدارو شکر به سیستمم خورد و مشکلی هم نداشتم..
خوب بالاخره منم بازی رو تموم کردم.فقط به نظرم کوتاه تر از Arkham asylum بود نمیدونم چرا این طور احساس کردم ولی.داستان بازی هم قشنگ بود.حال میداد.Gadget های جدید و قبلی بتمن خیلی باحالن.Glide و grapnel boost خیلی جالب بودن.کلا خیلی بازی قشنگی بود.
همه ی ماموریت های جانبی رو رفتم و می تونم بگم که عالی بودن مخصوصا Mad hatter ، Dead shot وIdentity thief
یه نکته برای دوستانی که با 360 بازی میکنن.برای گرفتن اچیومنت Catch(فقط تو ماموریت Watcher of the wings میشه گرفت این اچیومنت رو)
تو ماموریت جانبی watcher in the wings به سمت یارو که نگاهتون میکنه یه Remote batrang بندازین و اون میگیرش و شما اچیومنت رو میگیرید.![]()
Last edited by Little Sparrow; 09-12-2011 at 11:20.
دوست عزیز یه سوال ...
من ماموریت جانبی مربوط به zsasz ( همونی که باید تلفن هاش رو ردیابی کنیم تا آخر جاشو پیدا کنیم ) رفتم و مخفی گاهشو رو نقشه پیدا کردم ....
بعد هم وارد مخفی گاهش شدم و خودم رو رسوندم بهش و ماموریت رو انجام دادم ( یعنی آخرش انداختمش تو قفس ! ) 2 تا هم گروگان اونجان ...
بعد هم نوشت side mission compelete و تیک زد و ....
ولی الان که می یام بیرون و می رم تو شهر ، دوباره روی نقشه هست و می گه باید برید ماموریت رو انجام بدید و مخفی گاهش رو نشون می ده ...
باید کار دیگه ای بکنم ؟!!!!!!!
مر30
ما که با هزار ذوق و شوق گرفتیم به امید خیلی چیزا، ولی نخورد به این سیستم داغون ما
چه جور بازی هست کلا"؟![]()
اینطوری بگم، هر چی هست از این اساسین، 7-8 سرو گردن بالاتره
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
نه.کار دیگه ای نمیخواد
شاید سیو نشده برات.هان؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام بچه ها من اینجا گیر کردم:
یه یخ پرت کن تو آب بعدش بشین و از اون زیر رد شو.![]()
یخ چیه یگه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)