به این میگن اعتراف به شکست از نوع بردیایی![]()
دورتموند
دوست
دارم
![]()
به این میگن اعتراف به شکست از نوع بردیایی![]()
دورتموند
دوست
دارم
![]()
چرا ليگ امسال آلمان برخلاف سالهاي قبل اينقدر زود داره نتيجه اش معلوم ميشه
عادت كرده بوديم نتيجه ليگ آلمان روزاي آخر مشخص بشه
اما امسال يا دورتموند خيلي قويه يا بقيه مدعيا ضعيفن
خدا كنه ديگه اين ليگ نشه مثل لاليگا كه فقط دو تيم دارن براي قهرماني رقابت ميكنن
آره امسال دورتموند زیادی قوی نشون داده و بایرن هم ضعیف تر از سال قبل عمل کرده
بقیه تیما هم مث شالکه و برمن هم دور از انتظار ظاهر شدن و مدعیای قهرمانی هم همه به دورتموند باختن به جز لورکوزن
شواینی قرارداد خود را با بایرن تمدید می کند
ستاره 26 ساله بایرن که تا سال 2012 با بایرن قرارداد دارد این روزها در کانون توجهات قرار گرفته است
سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت supersport؛ باستین شواین اشتایگر سوپر استار باواریایی ها به نظر می رسد که قرارداد خود را با بایرن تا چهار سال دیگر تمدید کند.
قرارداد فعلی باستین تا ژوئن سال 2012 اعتبار دارد ولی به نقل از روزنامه بیلد، به نظر میرسد هافبک بین المللی بایرن در قرارداد جدید خود تا سال 2016 با غولهای باواریا به توافق برسد.
منابع نزدیک به شواینی از احتمال ثبت قرارداد جدید او تا پیش از شروع سال جدید میلادی خبر داده اند. نرلینگر مدیر ورزشی بایرن نیز از تمدید قرارداد و حفظ شواینی در آلیانز ابراز امیدواری کرده است.
در نشست سالیانه بایرن نیز رومینیگه رئیس باشگاه هدف و اولویت اصلی بایرن را حفظ شواین اشتایگر در بایرن عنوان کرد.
در حالیکه باشگاههای رئال و منچستر به سختی برای به خدمت گرفتن شواین اشتایگر ابراز علاقه میکنند.
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
تیموشوک:دوست دارم که در مونیخ بمانم
آناتولی تیموشوک،چندی پیش با روزنامه اوکراینی گل،مصاحبه ای درباره زندگی خود را وضیعت فعلی در باشگاه بایرن مونیخ داشته است
سایت گل- دراینجا می توانید متن گفت و گوی آناتولی تیموشوک با روزنامه ای اوکراینی را مطالعه کنید
آقای تیموشوک،از زندگی در آلمان بگو،آیا از زندگی در مونیخ و بازی در باشگاه بایرن مونیخ،راضی هستی؟
_البته،بایرن مونیخ،باشگاه بزرگی است که هر بازیکنی می تواند در آن احساس راحتی و آرامش کند،اینجا همه چیز برای زندگی خوب فراهم است.
از اینکه به بایرن آمدی،پشیمان نیستی؟
_اصلا،من در اینجا در رفاه کامل هستم.
سال گذشته که در ترکیب اصلی بایرن قرار نداشتی،برایت سال سختی نبود؟
_هر بازیکنی دوست دارد که به زمین مسابقه پا بگذارد و برای باشگاهش بازی کند،من بازیکن حرفه ای هستم و بارها هم گفتم که شاید شرایط طوری نبوده که من بتوانم بازی کنم و به نظر من هم بازیکنان آماده تر از من هم در تیم بودند،مسلما جایی برای من باقی نمی ماند.
آیا فکر می کنی که بتوانی در امسال کاملا در ترکیب اصلی بایرن قرار بگیری؟
_در حال حاضر،من در تمرینات عملکرد بسیار خوبی داشتم و فان خال هم از من بسیار راضی است،من مطمئنم که می توانم این کار را انجام دهم.
بازگشت فان بومل،برای شما سخت نیست؟آیا فکر نمی کنید که با بازگشت او،دوباره نیمکت نشین خواهید شد؟
فان بومل،بازیکن بسیار خوب و باتجربه ی است اما من باید سعی کنم که با عملکرد خوب در تمرینات،در ترکیب اصلی بایرن قرار بگیرم،فوتبال به غیر از رقابت بین تیمها،رقابت بین بازیکنان یک تیم هم است و هر بازیکنی تلاش خواهد کرد که در ترکیب اصلی تیم قرار بگیرد.
ما شنیده ایم که فان خال ،آدم عصبانی و جدی بر سر تمرینات است،آیا تا به حال مشکلی با او در تمرینات نداشتی؟
_خیر،من به حرفهای او احترام می گذارم و هیچ وقت مشکلی با او نداشتم،بازیکنان بایرن به عنوان مربی به او احترام می گذارند و هیچ مشکلی با او تا به حال نداشتیم.
می دانیم که از گلزنی مقابل فرانکفورت بسیار خوشحال هستی،چه حسی در حال حاضر داری؟
_حس می کنم که توانستم برای تیمم موثر باشم و همچنین بسیاری از هوداران را خوشحال کردم،وقتی من گل زدم،حس کردم که استادیوم به یک باره جان گرفت و صدای عجیبی در گوش من پیچید، تشویق یک بازیکن بعد از گلزنی، توسط تماشاچیان حاضر در استادیوم ،احساس باورنکردنی به انسان می دهد.
خبری مبنی بر اینکه شما بعد از بازی مقابل آینتراخت،توپ آن بازی را به یادگاری به خانه خود بردید،در بسیاری از مطبوعات چاپ شد،آیا این واقعیت دارد؟
_بله درست است،دوست داشتم که این توپ را به یادگاری داشته باشم،فکر می کنم اگر چند سال بعد که از فوتبال خداحافظی کردم،این توپ یادآور خاطرات زیادی برای من باشد.
آیا قصد تمدید قرارداد با بایرن را دارید یا اینکه به باشگاه دیگری خواهید رفت؟
_در حال حاضر هیچ برنامه ای برای جدایی از بایرن ندارم و دوست دارم که در مونیخ بمانم.
آیا درباره تمدید قرارداد خود با باواریایی ها وارد مذاکره شدید؟
_چندبار صحبت هایی در این باره انجام دادیم اما هنوز به طور جدی صحبت نکردیم اما من بارها به باشگاه گفتم که اگر بخواهند،من حاضرم که قراردادم را تمدید کنم.
در اوکراین باشگاه های زیادی،خواهان جذب شما هستند،آیا...
_من هنوز هیچ پیشنهادی از باشگاهی دریافت نکرده ام و فقط گاهی در اخبار می بینم که باشگاه های شاختار،دینامو کیف،متالیست خارکف به دنبال جذب من هستند،این اخبار چاپ می شوند اما هنوز در این باره با من صحبتی انجام نشده است.
اما مدیر برنامه های شما،چند ماه پیش اعلام کرد که از طرف باشگاه متالیست خارکف با او تماس گرفتند و می خواهند کارهای انتقال شما به این باشگاه را انجام دهند؟
_بله،تماس گرفته شده بود اما به صورت رسمی نبود،آنها با مدیر برنامه های من تماس گرفته بودند و گفته بودند که اگر آناتولی مایل به آمدن به باشگاه ما می باشد،ما می توانیم با مدیران باشگاه بایرن مذاکره کنیم که بعد از چند روز هم من به طور رسمی اعلام کردم که به هیچ باشگاهی نخواهم رفت
وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
پودولسکی شیشه ورزشگاه را شکست ولی جریمه نمیشود
بایر لورکوزن قصد ندارد لوکاس پودولسکی را جریمه کند.
سایت گل – لوکاس پودولسکی از جریمه بایر لورکوزن گریخت. او در جریان دیدار دیروز کلن در دربی راین مقابل لورکوزن که با شکست سه بر دو تیمش همراه بود، کنترل خود را از دست داد و شیشهها را شکست.
گل او به اشتباه آفساید اعلام شد و او هم یکی از پنجرههای تونل ورزشگاه را شکست.
ماینولف اشپرینگ، مسئول رسانهای بایر گفت: «ما هیچ قبضی برای آنها نمیفرستیم.»
پودولسکی البته برای پرداخت جریمه آماده بود و گفت: «اگر لورکوزن قبضی بفرستد من پولش را میپردازم.»
این تنها اتفاق پس از دیدار نبود، چرا که 3000 یورو پول نقد به همراه تلفنهای همراه و ساعتهای بازیکنان از رختکن کلن دزدیده شد. البته اموال پودولسکی به سرقت نرفت.
درک مش، سخنگوی لورکوزن گفت: «این اتفاقی ناخوشایند برای ماست. ما هنوز داریم بررسی می کنیم که دزدان چطور به رختکن راه یافتهاند.»
باخت کلن باعث شد آنها در رده ماقبل آخر جدول باشند.
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
شواين اشتايگر: بايرن هنوز بهتر از دورتموند است
اين در حالي است كه قهرمان فصل گذشته بوندس ليگا هنوز نتوانسته در رقابت هاي اين فصل به روزهاي اوجش بازگردد و در حال حاضر در رتبه ششم بوندس ليگا قرار دارد
سايت گل- باستين شواين اشتايگر، ستاره ملي پوش بايرن، اعلام كرد كه تيمش همچنان تيم بهتري از بورسيا دورتموند محسوب مي شود.
اين در حالي است كه قهرمان فصل گذشته بوندس ليگا هنوز نتوانسته در رقابت هاي اين فصل به روزهاي اوجش بازگردد و در حال حاضر در رتبه ششم بوندس ليگا قرار دارد اما در سوي ديگر، دورتموندي ها با پيروزي هاي پياپي هر هفته فاصله شان با ساير تيم ها را در صدر جدول را افزايش مي دهند.
شواين اشتايگر در مصاحبه با يورو اسپورت گفت:" من همچنان اعتقاد دارم بايرن مونيخ تيم بهتري از دورتموند است. هنوز در رقابت هاي اين فصل تيمي نديدم كه از ما بهتر باشد.
نمي خواهم بگويم دورتموند بد بازي مي كند ؛ مووع اصلا اين نيست. آنها از كيفيت بالايي برخوردارند. آنها بسيار تهاجمي بازي مي كنند و معمولا دوندگي زيادي دارند.
آنها تاكنون حتي در بازي هاي بدشان نيز به پيروزي رسيده اند در حالي كه ما دائما مساوي مي كنيم. آنها تاكنون بسيار خوش شانس بودند. ما اين فصل آنها را در دورتموند شكست داديم. تنها ديداري كه ما شايسته كسب سه امتياز در آن نبوديم، بازي مقابل ماينتس بود."
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
بایرن مونیخ به دنبال بوسینگوا نیست
آنها قصد خرید مدافع راست چلسی را ندارند.
سایت گل – کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ فاش کرده که قهرمان آلمان در نقل و انتقالات ژانویه به دنبال تقویت خود خواهد بود، اما به نظر میرسد ژوزه بوسینگوا در لیست بایرن نباشد.
نرلینگر به نشریه کیکر گفته: «قصد خرید حداقل یک بازیکن یا چند نفر را داریم تا تیم جان بگیرد.»
در هر حال این مجله نوشته نرلینگر خواهان خرید مدافع راست چلسی نیست، چون به اعتقاد او بوسینگوا پس از مصدومیتهای فراوانی که داشته زمان زیادی میخواهد تا به اوج برگردد. بایرن نیاز به پیشرفتی سریع دارد و آنها نمیخواهند حدود 9 میلیون یورو برای این مدافع 28 ساله بپردازند.
بایرن 17 امتیاز تا صدر جدول فاصله دارد اما به مرحله حذفی لیگ قهرمانان راه یافته.
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
ماگات: مانوئل نویر فروشی نیست
مربی شالکه به تیمهای خواهان نویر هشدار داده است.
سایت گل – مانوئل نویر در جریان پیروزی دو بر صفر شالکه مقابل بایرن مونیخ فوقالعاده بود و عملکردش مورد تحسین فلیکس ماگات قرار گرفت.
ماگات گفت او احتمالا بهترین دروازهبان دنیاست. این مربی اکنون از باشگاههایی که خواهان او هستند خواسته دست از او بردارند: «یک سال پیش، شاید درباره انتقال او فکر میکردیم، اما حالا نه. ما اکنون از نظر مالی خیلی بهتر شدهایم و نیازی به فروش مانوئل نویر نداریم.»
نویر 24 ساله در ماههای اخیر مورد توجه بایرن مونیخ و منچستریونایتد بوده است. لوییس فانخال پس از دیدار شنبه گفت به دنبال نویر است: «ماگات، همکار من، نویر را نمیفروشد، اما من با هیئت مدیره در این باره بحث خواهم کرد.»
قرارداد نویر در سال 2012 به پایان میرسد. دروازهبان شماره 1 آلمان در گلزنکرشن به دنیا آمده و از چهار سالگی عضو باشگاه شالکه بوده، اما اخیرا گفته به دنبال حضور در لیگ قهرمانان است و اگر شالکه در جمع سه تیم برتر این فصل نباشد، او شاید از این تیم جدا شود.
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
ماهنامه تخصصی فوتبال آلمان منتشر شد
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماهنامه تخصصی فوتبال آلمان که پانزدهم هر ماه منتشر می شود،این ماه نیز منتشر شد.،این ماهنامه که توسط جمعی از فوتبال دوستان آلمانی تهیه و تنظیم می شود شامل مهمترین خبرها و رخداد های یک ماه اخیر فوتبال آلمان می شود.
مشاهده آنلاین ماهنامه آلمانی هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lider tv
hotbird
freq: 12149 - v 27500
ظاهرا میخواد بازیه بایرن و بازل رو پخش کنه
همونطور که گفتم این شبکه بازی رو پخش کرد و با کد بیس باز شد
بازی خوبی بود . بایرن اوئل بازی یکم ناهماهنگ بود ولی بعدش بازی رو دست گرفت . نکته مهم گلزنی ریبری و درخشش توماس کرافت بود![]()
شوایناشتایگر: تورستن فینک میتواند روزی مربی بایرن شود
او اعتقاد دارد همبازی سابقش ممکن است به بایرن برگردد.
سایت گل – باستین شوایناشتایگر، هافبک بایرن مونیخ جدیدترین چهرهای است که از مربیگری تورستن فینک در بازل سوییس ستایش کرده است. او گفته هافبک سابق بایرن مونیخ میتواند در آینده به مونیخ بازگردد.
شوایناشتایگر میگوید: «حتی به عنوان بازیکن هم بسیار به ما درباره نظم و انضباط، جایگیری و تاکتیک میآموخت. برای ما روشن بود که او روزی مربی میشود. کسی چه میداند، شاید او روزی به عنوان مربی به بایرن برگردد.»
اوتمار هیتسفلد نیز به ستایش کیفیت فینک پرداخته است. مربی تیم ملی سوییس میگوید: «مطمئنم که تورستن میتواند مربی خیلی خوبی برای بایرن باشد. او ذهنیت و خودباوری لازم را دارد. او در بازل ثابت کرده میتواند فشار مربیگری تیمی مدعی قهرمانی را تحمل کند.»
بایرن امشب در آلیانس آرهنا به مصاف بازل میرود. برای صعود تیم سوییسی، آنها باید بایرن را در آلمان ببرند و رم هم مقابل کلوژ باید ببازد.
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
رقابت بین بایرن و چلسی برای جذب آرتور ویدال
هافبک بازیساز لورکوزن عملکرد بسیار خوبی را در این فصل داشته و مورد توجه بایرن قرار گرفته است
ْسایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ؛ ویدال عملکرد بسیار عالی در این فصل داشته است. او بازیکن فوق العاده ای است که میتواند در پست های متفاوتی نیز بازی کند او میتواند به عنوان هافبک دفاعی و مدافع و حتی در خط هجومی نیز مورد استفاده قرار گیرد. سرعت بالا و توانایی عبور از مدافعین حریف از جمله ویژگی های بارز ویدال می باشد.
آرتور ویدال بسیار خلاق بوده و در این فصل توانسته برای لورکوزن هشت گل به ثمر برساند و نقش موثری در نتایج خوب آنها در بوندسلیگا داشته است.
این هافبک 23 ساله 29 بار برای تیم ملی شیلی به میدان رفته است و در جام جهانی گذشته نیز در هر چهار دیدار شیلی در جام حضور داشته است.
با توجه به گزارش های رسیده از آلمان بایرنی ها برای جذب ویدال به عنوان جانشین مارک فن بومل که احتمالا پایان فصل بایرن را ترک خواهد کرد علاقه مند هستند.
قیمت ویدال در بازار نقل و انتقالات 10 تا 15 میلیون یورو میباشد.
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
منچستر سیتی بدنبال جذب فن بومل
با پایان قرارداد فن بومل، به نظر میرسد که او در انتهای فصل باواریا را ترک کند
سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ؛مطابق گزارش های رسیده از آلمان، منچستر سیتی علاقه خود به جذب مارک فن بومل هافبک هلندی بایرن را به این باشگاه اعلام کرده است. فن بومل تا پایان فصل با بایرن قرارداد دارد و به احتمال زیاد با اتمام قرارداد خود باواریا را ترک خواهد کرد.
هافبک 33 ساله بایرن و کاپیتان تیم ملی هلند که در فینال بازی های جام جهانی نیز به همراه هلند حاضر بود، معتقد است که هنوز هم میتواند در سطح بالای فوتبال حضور داشته باشد.
چند باشگاه دیگر نیز مانند تاتنهام و آیندهوون خواهان جذب هافبک دفاعی بایرن هستند. اما روبرتو مانچینی سرمربی منچستر سیتی برای تقویت خط هافبک خود با حضور فن بومل بسیار امیدوار است.
ماجرای نیم فصل دوم با اول فرق میکنه دوست من..
درسته الان دورتمندقهرمان نیم فصل شده اما فراموش نکن که تیم های آلمانی توی نیم فصل دوم متحول میشن وباتمام قواشون میان برای نتیجه گیری...
همیشه بایرن توی نیم فصل دوم اوج میگیره وکار در این شرایط برای دورتمند سخت خواهد شد....
آره مخصوصا با برگشتن روبن بایرن میره برای گرفتن 51امتیاز از 17بازی برگشت![]()
علتش بنظرتون این نیست که تعطیلی بین دو نیم فصل لیگ آلمان از هر لیگ اروپایی دیگری بیشتره و در نتیجه تیمها بهتر میتونن احیا و بازسازی بشن؟ البته بنظر منم درستش اینه که بین دو نیم فصل همین قدر فاصله وجود داشته باشه
وگرنه از لحاظ اردوهای تدارکاتی و آماده سازی بین تیمهای مطرح آلمان با انگلیس و اسپانیا و ایتالیا تفاوت خاصی نیست، به هر حال اونا از لحاظ امکانات به هم نزدیکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)