بروبکس که علم غیب ندارند بدونند چی اخطاری هست لطف کن بزارش تا راحتر به مشکلت رسیدگی بشه
بروبکس که علم غیب ندارند بدونند چی اخطاری هست لطف کن بزارش تا راحتر به مشکلت رسیدگی بشه
من ديروز بازي رو خريدم.....
كم كم شروع ميكنم به بازي كردن!
ولي زياد با حال نيست!
چند بار امتحان کردی ؟ اگه بعد از چند بار امتحان بازم مشکل داری پس کرکتو عوض کن .
میشه بگی از کجا خریدی!؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
دوستان؛یه نگاهی هم به این داشته باشید!؟
میشه دوستان سریع یه سری آدرس تو ولیعصر (بازار رضا و همون اطراف!) یا هرجای دیگه لطف کنن، که مافیا2 رو داشته باشن؛ یه بنده خدایی الان تو خیابونـه، منتظر آدرس!
اگه تبلیغ میشه، پــخ کنید!![]()
یه جایی خوندم ،نوشته بود میتونی بیافتی دنبال آدمایی که مشکوک میزنن و تعقیبشون کنی ،کسی امتحان کرده ؟؟؟
یه جورایی واسه خودت یه مرحله کوچیک میسازی
کسی نمفهمیده هنوز استان اون 3دی وی دی چیه؟
چقدر گیر میدم ها نه؟
بهترین جا به نظر من پاساژ ولیعصر هست توی میدون ولیعصر. دقیقا روبه روی ورودی!
من از فردیس پاساژ بعثت خدمات کامپیوتری برمودا خریدم
داستان 3 DVD و 2DVD اینه که :
اون که 3 تا داره اصل هست و اونی که 2تا داره ورژن کم حجم شده اش هستش که معمولا توی نت پیدا میشه و دوستان اون رو رایت کردن روی 2 تا دیسک.( یعنی یه سریها اون رو تبدیل میکنن و آپلودش میکنن!
مثل خیلی بازیهای دیگه.
که هم روی 2 دیسک هست هم روی 3 دیسک.
حتی دیده شده با زیپ کرده خیلی خیلی زیاد با برنامه های قوی توی 1 دیسک هم جا دادن!!!!
هیچ کدومش هم با هم فرقی نداره..
خیالتون جمع!!!![]()
برای بازیهایی مثل مافیا که طرفدار داره و سروصدا میکنه سودجویانی هم پیدا میشن که سریع بازی رو پخش کند و پولشونو بگیرن.این افراد لینک دانلد بازی رو اینترنت اومد بازی رو دانلد میکنن منتظر کرکش میشن کرک که شد سریع پخشش میکنن.اورجینال هم که میگن کشک عکس بازی رو روی دی وی دی مزنن کسانی که چیزی ندونن فکر میکنن اره ارجیناله.
بله اگر کسی بازی رو داشته باشه و کرکش سالم باشه میتونه برای همه بزاره تا همه استفاده کنن.که تا همین دیشب انگار کرکه خیلیا مشکل داشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)