چطوری میشه و از چه سایتی میشه نسخه ی یک بازی رو تهیه کرد...همون نسخه ایی که همه ازش تعریف میکنن
چطوری میشه و از چه سایتی میشه نسخه ی یک بازی رو تهیه کرد...همون نسخه ایی که همه ازش تعریف میکنن
دوستان نسخه Black Box با نسخه های دیگه چه تفاوتهایی داره ؟
تفاوتی نداره فقط زبان های غیرانگلیسی حذف شدندوستان نسخه Black Box با نسخه های دیگه چه تفاوتهایی داره ؟
الان تو نت بعید میدونم باشه مگه این که از تورنت گیر بیارید و لیچ کنید .چطوری میشه و از چه سایتی میشه نسخه ی یک بازی رو تهیه کرد...همون نسخه ایی که همه ازش تعریف میکنن
یه سئوال داشتم دوستان سوابق کاری کوین چیه؟کسی میدونه؟
Last edited by payamhetfild; 13-07-2013 at 16:20.
اینجا هر3نسخه موجوده برای دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by payamhetfild; 13-07-2013 at 15:41.
میشه گفت یکی از کاملترین و جالبترین ریویوهارو هم اینجا دیدم(دوستانی که اعتراض داشتن به این بازی شاهکار و بقول خودشون پاک!! کردن بازیو باید بپذیرن که به خاطر نیاز مبرم بازی به تسلط بر انگلیسیم بوده وگرنه این داستان! یه تنه میتونه از یه گیمپلی یا گرافیک معمولیم شاهکار بسازه...چه برسه به این کوالیتی فوق العاده فعلی بازی...پیشنهاد میکنم با این ریویو بازیو برید جلو آخرش خودتون میفهمید چقدر توپه بازی):
این هم آپدیت (dlc) بازی :
Last edited by payamhetfild; 13-07-2013 at 16:02.
کاملا همینطوره . داستان قوی در آمیخته با سبک استیم پانک که همیشه به نوبه خودش جذابیت و حال و هوای خاصی داشته ، این یازی و این سری رو به یکی از بینظیر ترین بازیهای تاریخ تبدیل کرده.
بعد از Dishonored دیگه بازیی به زیبایی این بازی نکرده بودم.
سلاممن روی ایکس باکس بازی می کنم بازی قسمتی نداره خودت سیو کنی چون من هرچی میرم بالا سیو نمی کنه تا از بازی میام بیرون از مرحله Take Elizabeth to the First Lady airship میاد ! چند ساعت بازی تمام میشه؟
مشکل سیو بازی روی کنسول هست و راهش اینه که تاریخ کنسولت رو هر بار تنظیم کنی
قبل از وارد شدن به بازی به بخش تنظیم تاریخ برو و تاریخ رو درست کن و بعد برو به بازی
این کار رو تا تموم کردن بازی باید انجام بدی تا مشکلی برات پیش نیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)