COD:BO
1.
2.یک بازی وقتی قرار باشه اکشن زیاد به شما تزریق کنه از این صحنه ها زیاد توش دیده میشه!
3.!
4.یکی از چند ویژگیه جدید این بازی که واسه اولین بار بود میدیدم(سقوط آزاد)!
COD:MW2
انفجار بمب اتمی از دید فضا نورد!
2.باران به معنای واقعی...
![]()
COD:BO
1.
2.یک بازی وقتی قرار باشه اکشن زیاد به شما تزریق کنه از این صحنه ها زیاد توش دیده میشه!
3.!
4.یکی از چند ویژگیه جدید این بازی که واسه اولین بار بود میدیدم(سقوط آزاد)!
COD:MW2
انفجار بمب اتمی از دید فضا نورد!
2.باران به معنای واقعی...
![]()
Last edited by B.3.S.T; 26-11-2010 at 14:23.
سلام
FIFA 11 PC Version
ببخشید بی کیفیته...
بعد از اینکه توپ به اوت میره بدون پرچم اعلام ضربه دروازه میکنه !!!
ممنون بابت عکسا. ولی مطمئنی این جا بمب اتم میزنن؟ آخه من یادمه یک ستاره ی دنباله دار با جو برخورد می کنه که اینطوری میشه ٰهمین دیروز هم رفتم دوباره این مرحله رو بازی کردم ، یک ستاره دنباله دار برخورد کرد با جو!
در این بارانه عکسهای سری call of duty که چندین صفحه ی اخر این تاپیکو در بر گرفته
.
گفتم یه 2 تا عکس از بازی قدیمی (اما دوست داشتنی و نوستالژی برای من) بزارم تا حالو هوای تاپیک عوض شه
.
به به! یادمه همه می شستیم ٰ یکی یکی نوبت به نوبت بازی می کردیم! ولی من اصلا از این بازی خوشم نمیومد ! نسخه جدید بازی هم اومده؟
نه نه اشتباه نکن...!اون مرحله که تو برف هستی رو یادت نمیاد شما؟!با رفقا میرین جای یک زیر دریایی بعد پرایس میره داخلش تا نمیدونم چیکار کنه ولی بعد موشک شلیک میشه...ادامشم که از مرحله ای شروع میشه که شما تو هلی کوپتر گیر افتادین..
گرفتی کجا رو میگم؟!
گرچه بی ربطه به این تاپیک ولی دوست عزیز قبل از این که این تصویر رو نشون بده یه مرحله هست که با کاپیتان پرایس میرید توی برف هستش و به سمت یه زیر دریایی روسی میرید و یه موشک از اون شلیک میشه این همون موشک هستش که یه موشک هسته ای هستش توی جو زمین منفجرش می کنن تا تمام دستگاه های الکترونیکی از کار بیافته و توی مرحله بعد از این تصویر میبینید که توی بازی همه هلیکوپتر ها نزدیک کاخ سفید دارن سقوط می کنن ......به همین دلیل بوده........ممنون بابت عکسا. ولی مطمئنی این جا بمب اتم میزنن؟ آخه من یادمه یک ستاره ی دنباله دار با جو برخورد می کنه که اینطوری میشه ٰهمین دیروز هم رفتم دوباره این مرحله رو بازی کردم ، یک ستاره دنباله دار برخورد کرد با جو!
شرمنده که بحث رو ادامه می دم اما از کار افتادن وسایل الکترونیکی به دلیل منفجر شدن یک بمب EMP بر روی شهر بود و به اون بمب هسته ای ربطی نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)