تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 51 از 515 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام.دوستان یه سوال!کدام بخشهای کتابهای فیزیک دبیرستان در دانشگاه هم بهشون پرداخته میشه!!در ضمن شیمی 3 خیلی سبز چاپ شده؟؟جواب فوری

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

رشته برق قدرت منظورمه

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من دانشگاه نرفتم ولی همش هست . در واقع همین موضوعات کتابهای دبیرستان در اوایل ترمهای دانشگاهها درس داده میشه ولی یکم پیشرفته تر میشه. خلاصه باید سینماتیک و دینامیک و استاتیک و اپتیک و ترمودینامیک و ...یــــــــــــک رو همه رو بگذرونی .البته در سطحهای بالاتر دیگه پیشرفته تر میشه دیگه .رشته های برق که فقط ریاضی و فیزیکه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در ضمن شیمی 3 خیلی سبز چاپ شده؟؟جواب فوری
    هنوز که چاپ نشده.من که فکر میکنم حداقل تا قبل عید چاپ نمیشه.(نظر شخصی بود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام دوستان .

بنظر همه ! ديني بايد چطوري خوانده بشه ؟
    الان كه تقريبا اكثر قسمتهاي برنامه گام اول به پايان رسيده من وقتي نگاه ميكنم درس دين و زندگي از افت شديدي برخوردارم!
    اصلا نكته هاي اين درس يادم نميمونه و اگر بخوام كه چن بار دوره كنم هم نميرسم .
    در ادبيات مثلا اين افت كمتره .

نظر شما چيه ؟ چون ميدونم خيلي از بچه ها اين مشكل رو دارند

داره خودمونی میشه yekleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان .

الان كه تقريبا اكثر قسمتهاي برنامه گام اول به پايان رسيده من وقتي نگاه ميكنم درس دين و زندگي از افت شديدي برخوردارم!

اگه از من بپرسي كه ميگم بزار ديني و ادبيات رو بعد عيد بخون چون فراره. الان وقت تلف كردنه.بهتره كلا الان اختصاصي بخونيو از عمومي ها عربي و زبان.خصوصا عربي
    اگه باور نداري ... خوب فك كن همون چيزايي كه اون همه برا امتحان نهايي وقت گذاشته بودي الان پريده....
    نظر ديگه ؟؟؟
    آخه اين بحثي كه مطرح كرده ايشون مهمه...
    اينك بگم كه رتبه هاي برتر نيز (به گفته ي قلمچي) در دوره ي تابستان فقط چنداني را به عمومي اختصاص نميدهند.فقط خود قلمچي كرم داره از عموميا مبحث طرح ميكنه تو تابستون

7. 2 کاربر از yekleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه از من بپرسي كه ميگم بزار ديني و ادبيات رو بعد عيد بخون چون فراره. الان وقت تلف كردنه.بهتره كلا الان اختصاصي بخونيو از عمومي ها عربي و زبان.خصوصا عربي
    اگه باور نداري ... خوب فك كن همون چيزايي كه اون همه برا امتحان نهايي وقت گذاشته بودي الان پريده....
    نظر ديگه ؟؟؟
    آخه اين بحثي كه مطرح كرده ايشون مهمه...
    اينك بگم كه رتبه هاي برتر نيز (به گفته ي قلمچي) در دوره ي تابستان فقط چنداني را به عمومي اختصاص نميدهند.فقط خود قلمچي كرم داره از عموميا مبحث طرح ميكنه تو تابستون
    بنظرم این فکر مال کسیه که به رتبه 20هزار قانعه!
    من مینویسم امضا میکنم محاله کسی بعد از عید درسی رو شروع کنه و به سر انجام برسونه!
    همه درسها رو پا به پای هم پیش ببرین بنفعتونه. من که پارسال دین و زندگی رو کم کاری کردم (کم کاری کردم نه اینکه بذارم بعد از عید بخونم . خوندم ولی تست نزدم) سر جلسه کنکور نتیجشو دیدم. نگین فلانی 1هفته قبل از کنکور خوند 100 زد. نه شما توانایی اونو دارین نه اون توانایی شما.
    اونقدر از این جور کارا توی کنکور دیدم خودم شدم یه پا مشاور. بچه ها بعد از عید زمان با شما مسابقه میده و شما بهش نمیرسید. فرض کنید شما تا قبل از عید ادبیات و دین و زندگی رو نخوندین. خیلی خوب. عید میشه . محاله ممکنه 15 روز عید رو کسی که قبل از عید دین و ادبیات نخونده توی این 15روز رو بخونه! (چون با خودش میگه تا الان نخوندم 15روزم روش!) بعد از عید وقت بقدری دور تند میگذره که باورتون نمیشه! میاین دین بخونین متن رو میخونین میرین تست بزنین با خودتون میگین بابا دین و زندگی رو خوندم چیزی نداره که 2ساعت تست ریاضی بزنم بهتره! میاین تست ادبیات بزنین میگین فیزیک ضریبش بالاتره ... بماند وقتی به آرایه ها و قرابت معنایی میرسید متوجه میشین کار از کار گذشته و میشینین حساب میکنین اگه تستای قرابت و آرایه هارو نزنین چند درصد میشه!
    بعد از عید رو بهتون گفتم که بگم توی وقتی که دارین همه درسارو بخونین. محاااااااااااااااااااااله کسی بعد از عید درسی رو شروع کنه و به سر انجام برسونه . دیگه خود دانید

9. 10 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کلاس های کنکور کدام یکی خوب هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان .

به نظر من بزرگترین اشتباه اینه که شما یه درسی رو بذاری واسه بعد عید،چون همینجوری هم اگه بخونی ممکنه چند تا درس واسه بعد عید بیفته.پس اصلا به این فکر نباشین که حتی یه درس رو واسه بعد عید بذارید.

اما راهکاری برای دین و زندگی(این راهکاری که میگم حرف خودم نیست یه مشاوری تو شبکه آموزش اینو توضیح داد):شما وقتی میخوای دین و زندگی بخونی یه کتاب کمک درسی خوب هم بذار کنار دستت،بعد یک پاراگراف رو از روی کتاب درسی بخون بعدش همون پاراگراف رو دوباره از روی کتاب کمک درسی بخون،چون تو کتاب کمک درسی همه مطالب کتاب رو نوشته فقط مطالب مهمتر رو بصورت نکته آورده یا مطالب مهم رو پررنگ کرده یا همون مطلب رو با مطالب مشابه از سال های قبل ترکیب کرده،اینجوری ذهنت بیشتر درگیر میشه و اون مطلب تو ذهنت میمونه.
    دومین نکته اینه که وقتی داری درس میخونی به این فکر نباش که مثلا تا هفته بعد که کنکور آزمایشی دارم این مطلبها رو فراموش میکنم.کنکور یا کنکور آزمایشی یه امتحان تستی یه،پس لازم نیست شما مو به مو حفظ کنی.وقتی تو شرایط امتحان قرار میگیری سوالو که میخونی جوابش میاد تو ذهنت و اگه درست خونده باشی و اون مطلب رو درک کرده باشی میتونی تشخیص بدی که کدوم گزینه صحیح هست.پس با خیال راحت درسهات رو بخون و به فکر فراموشی نباش.
    اینم بدون که درس دین و زندگی یه درسیه که آدم وقتی میخونه همش فکر میکنه همشو فراموش میکنه ولی در واقع اینجوری نیست.سر امتحان همش یادت میاد.مطمئن باش.
    فقط سعی کن که همه درسات رو تا قبل عید تموم کنی که بعد عید بتونی یه دور همشو دوره کنی.مرور کردن واسه کنکور خیلی لازمه.و اصلا به این فکر نباش که درسی رو واسه بعد عید بذاری.

12. 4 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظرم این فکر مال کسیه که به رتبه 20هزار قانعه!
    من مینویسم امضا میکنم محاله کسی بعد از عید درسی رو شروع کنه و به سر انجام برسونه!...
    حقیقتا من هم با نظر دوستمون موافقم و ریسک بسیار بزرگیه. چون در حال شما هیچ اطلاعی از اوضاع اون موقع از نظر

درسی و روحی نداری. بعنوان مثال اواخر اسفند به خودت میای میبینی تو یه درس افت کردی یا متوجه میشی

اگر برای فلان درس یکم وقت بیشتر بذاری رشد قابل توجهی خواهی کرد..اون موقع این درسهای محول شده به اون روزها هم مزاحم برنامت میشه هم فکرت...

ولی در هر صورت نباید ترسید .من دین و زندگی 2 رو برای اولین بار از سال دوم دبیرستان که پاس کرده بودم

روز دوم عید خوندم. دقیق 12:30 طول کشید. موج منفی هم خیلی زیاد دورم بود . چون تهران بودم و تو کتابخونه

درس میخوندم بچه های پیش مداوم دم از فایده نداره و بذار کنار و .... اینها میزدن.

دینی 3 رو تو اردیبهشت 2 روز خوندم روزی 9 ساعت. پیش رو هم خرداد تو 3 روز خوندم روزی حدود 6تا9 ساعت.

هفته ی اخر هم کتاب ایات و نکات نشر الگو رو گرفتم دو سوم کتاب رو تقریبا مطالعه ی سریع کردم.

درصد دین و زندگیم تو کنکور 75 بود.

ولی این شرط عقل نیست الان که فرصت مطالعه ی صحیح داری محول کنی به روزهایی که در حال هیچ تصویری ازشون نداری.

بذار کارهات منطقی جلو بره

14. 5 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •