هیچ جایی ندیدم در این مورد حرفی بزنن؟! این چی هست چیکار میکنه اصلا ؟!
هیچ جایی ندیدم در این مورد حرفی بزنن؟! این چی هست چیکار میکنه اصلا ؟!
Samsung WIS09ABGN LinkStick Wireless LAN Adapter
-اين يك دانگل usb وايرلس هست براي انتقال ديتا بين hdtv و pc كه ميشه گفت معروف ترينش هست
-كه مدل هاي متفاوتي داره البته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
-والا من چون از ورودي hdmi استفاده ميكنم هميشه بصورت ديفالت يك سري حالت هايي براش تعريف شده مثلا اگر تصويري و زمينه اي مشكي باشه كامل tv احساس ميكني خاموش شده خودش به صورت هوشمند اين كار رو انجام ميده
-چيزي كه دوستان هم بايد دقت كنند اين هست كه تعريفي كه در input براي وروديتون ميگزارين خيلي روي تصوير تاثير داره و تنظيمات پيش فرضي رو با توجه به اسمي كه براي وروديتون ميگذارين در نظر ميگيره كه خيلي كارامد هست
-در مورد ستينگ و كاليبره خوب سلايق متفاوت هست اكثرا اون بريارو حالت movie حال ميكنند :
-البته خوب ميگم كاملا ميتونه سليقه اي باشه با اين حال ميتونيد از تجربيات افرادي كه شايد شايد خيلي حرفه اي تر دنبال مسائل مربوط به پنل ها هستند هم استفاده كنيد :
-ترد c6300-c7000-c8000 در avs :
-ترد c6800-c6900 در avs :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت تصاویر دریافتی از ماهواره در کابل کامپوننت با کابل های معمولی در تلویزیون های led چقدر چشمگیر هست؟
این سوالو واسه این پرسیدم ببینم میصرفه گیرنده قدیمی رو که کابلش هم معمولی هست با گیرنده جدید که خروجی کامپوننت داره عوض کنم یا نه؟
-خوب كامپوننت تقريبا تصويري مشابه hdmi بهتون ميده كه خوب متفاوت هست با كامپوزيت واقعا
-تصوير روشن تر هست و جزئيات بهتري رو دارين اگر همزمان دو تصوير رو كنار هم داشته باشين كاملا متوجه ميشين تفاوت ها رو
چون ایران بنگاه دزدی هست! این که سوال نداره!!!
این مشکل رو ما هم داریم دقیقاً ... اگر میدونستیم همچین مشکلی داره هیچ وقت از ایران خرید نمیکردیم.
یک بار اعتماد ! مساوی با یک عمر پشیمونی!!!
دزدهای کثیفی هر روز میبینیم. این شرکت هم یکی از اونها... گارانتی توی ایران یعنی پشم...
بالاخره تونستم با ps3 فيلم 3d ببينم دوستمون توضيح دادن و حرفشون درست بود جالب بود من ميرفتم تو seting display ولی چون رو auto بود بر ميگشتم ولی اين دفعه امدم رو همون auto دوباره حالت auto رو انتخاب کردم و گفت به tv 3d وصل شديد و اينچ تلويزيون رو خواست بعد که فيلم ميخواد پخش بشه پيغام مياد که عينک رو روشن کنيد برای ديدن حالت 3d
![]()
مشکل internet tv این مدل ها چیه؟
یعنی میتونید با زدن دکمه internet واردش بشید اما وصل نمیشه به نت یا کلا دکمش هم غیرفعاله؟
لذتش رو ببر
اون برنامه رو هم گفتم دانلود کن تا بتونی عکسهای سه بعدی رو هم نگاه کنی البته خود برنامه فکر کنم یه 10 تایی عکس قشنگ هم همراهش هست playmemories از ps store.
جدا ؟؟؟؟؟ یعنی دقیقا کار یه Blueray 3D Player رو انجام میده؟؟؟؟ خوب اگه بتونه که واقعا عالیه... همونطوزی جواب میده با همون کیفیت؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)