مگر شب خوابیدنی تو خواب به هلند گل بزنند![]()
مگر شب خوابیدنی تو خواب به هلند گل بزنند![]()
چه باوری؟؟؟من بیشتر به چشمام باور میکنم.ولی جدا از این مسائل انصافا حق اسپانیاست ببره.هلند الکی اومد بالا.
شما اگر باور كني كه يك اتفاق خواهد افتاد اتفاق ميافتدچه باوری؟؟؟من بیشتر به چشمام باور میکنم
حتي اگر باور كني بنيان ذره تغيير ميكند اين حرف من رو فيزيك كوانتوم تاييد ميكنه
كي گفته هلند الكي اومده بالا خيلي هم زحمت كشيدهولی جدا از این مسائل انصافا حق اسپانیاست ببره.هلند الکی اومد بالا.
حالا حريفش آلمان نبوده بايد بگيم راحت اومده بالا
به نظر من هلند ميبره نه اسپانيا![]()
منتظر تشكر هاي شما هستيم دوست عزيز
برای تمدد اعصاب و روان هم که شده چند لحظه لگد زدن به توپ رو فراموش بفرمایید.
![]()
من اسمم یادم رفت با این پستت![]()
میگم امضای ما اونجا چکار میکنه؟
اشکال نداره, همینکه برگشتی از آلمان به سمت اسپانیا قبولت داریم
پ.ن : طبق تحقیقهای به عمل اومده دو تا از اینا ننه ی بقین که با هم تو مادرید همسایه دیفار به دیفار بودم گفتن بریم یه اسمی به پا کنیم اینجوری اومدن طرفداری
کپی رایت
...
EDIT : دات نت هم به جمع هیتلر و هیتلریان پیوست!
Last edited by I3 E L O \/ E D; 09-07-2010 at 19:03.
یادمه قبلنا از آرژانتین و برزیل گوشت وارد میشد که ظاهرا واردات گوشت از کشور دوست و برادر اسپانیا هم آزاد شد.![]()
والا این 8پای بدبخت که همه ی بازی های جام رو درست پیش بینی کرده، البته درسته که کمی مسخره هست ولی خوب گاهی اوقات بد نیست آدم برای مدتی به یک سری چیزهای مسخره هم باور پیدا کنه، حتی اگه برای راحتی خیال هم که شده.
شاید باز هم مسخره باشه، ولی من سر بازی آلمان و اسپانیا با خیال راحت بازی رو می دیدم!
الان هم که باز گفته اسپانیا می بره، من کلا طرفدارشم![]()
تو رو خدا ببينين كار دنيا به كجا كشيده!!!
===در جریان بازیهای جام جهانی ۲۰۱۰، پس از پیشبینی درست باخت آرژانتین به آلمان، طرفداران آرژانتین تهدید به خوردن این هشتپا کردند.در بازي ميان آلمان و اسپانيا، پل برد تيم اسپانيا را پيش بيني كرد و پس از برد واقعي اين تيم، مردم آلمان خواستار سرخ كردن اين هشت پا شدند، اما نخست وزير اسپانيا اعلام كرد كه اكيپي را براي حفاظت از پل به آلمان اعزام خواهد داشت!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)