همونه که:
محصص: "تنها تیمی که در این جام فوتبال اصیل خودشو به نمایش گذاشته اسپانیاست.به طوری که حریف اگه توپو از دست بده دیگه اونو نمیبینه!"
همونه که:
محصص: "تنها تیمی که در این جام فوتبال اصیل خودشو به نمایش گذاشته اسپانیاست.به طوری که حریف اگه توپو از دست بده دیگه اونو نمیبینه!"
موافقم ! منم میترسیدم بازیکنهای آلمان (که جوون هم هستن) بعد از بازی با انگلیس مغرور بشن ولی خدا رو شکر نه تنها مغرور نشدن , بلکه ترکوندن !من که اینقدر ناراحت شدم اعصابم ریخته به هم یک توصیه به آلمانها میکنم که قبلآ به پرتقالی ها کردم(موقعی که 7 تا به کره زدن)زیاد مغرور نشید که بدطور غرور خوردتون میکنه من خودم الان همین حال رو دارم انگار از فوتبال متنفرم واسه اینه که زیاد مغرور شدم و واقعبینانه به قضیه نگاه نمیکردم.
پاک شود به دلیل برداشت بد...![]()
Last edited by s.w.a.t; 03-07-2010 at 20:17.
میگم مگه اونجا نباید الآن هوا خیلی سرد باشه.پس چرا اینا با این پوشش(پوشش که چه عرض کنم!!)میان ورزشگاه؟؟
پ ن:کجای این دختر خوشکله؟؟gf من از این خوشکل تره!!![]()
جیگر اگه 2-2 بود دیگه انگلیس اونطوری جلو نمیریخت که 2 تا دیگه ام بخوره...
ولی این برد 100% بی چون و چرا حقتون بود...
اخرین اخبار از هشت پای المانی حاکی هست که این هشت پا بین المان و اسپانیا به اب المان رفته و به طرز جالبی در انجا باردار و یک بچهی بسیار زیبا هم اورده!: دی
مثل اینکه قراره کلوزه داوید ویا رو....
![]()
خبری که به من دادن این بوده:
در بین آلمان و پاراگوئه به آب آلمان رفته![]()
شما پویول رو جا انداختید...
اوزیل...
عزیز دلم پاراگوئه تیمیه که فقط بلده دفاع کنه! سوئیس شماره 2!خبری که به من دادن این بوده:
در بین آلمان و پاراگوئه به آب آلمان رفته![]()
ولی ما یه اشتباهو دوبار تکرار نمیکنیم خبالت راحت...
s.w.a.t جانبدبخت معتاد.....
![]()
لطفا توهین نکن
شاید هنوز چند نفری مونده باشن که مارادونا رو دوست داشته باشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)