تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 107 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1066

نام تاپيک: سریال فاصله‌ها

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حامد بهداد مگه همیشه تو یه مود نیست؟! قشنگ بازی نمیکنه؟!
    ممدرضا فروتن چی؟!
    نمیگم استخری شاخه ها...خیلی زوده واسش اسمشو کنار فروتن بیاریم...ولی بازیگر خوبیه به نظرم...
    اولا كه نه حامد بهداد بازيگر درجه يكيه نه اون فروتن !!
    ولي به هر حال بازي حامد بهداد رو اميدوارم در فيلم هرشب تنهايي ديده باشي و با بوتيك و هفت دقيقه تا پاييز مقايسش كني .
    فروتن به نظر من اصلا بازيگر نيست ! تنها فيلم نسبتا خوبش قرمز بود كه مال 12 سال پيشه !

با اين وضع ضعيف سينما و تلويزيون همين الان هم استخري در كنار بهداد و فروتن قرار مي گيره ! چون همه در يه سطحن

البته نا خودآگاه در يه سطح قرار ميگيرن . چون فيلمنامه ها در يه سطحه ! ( كف بازار !!! )
    Last edited by Ssarshar; 25-07-2010 at 17:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    بدبختخونه

پيش فرض

فکر کنم امشب دیگه سعید مشتو بزنه تو صورت باباش
    کاشکی من جای اون علی بودم بیتا رو میبردم ...........

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اولا كه نه حامد بهداد بازيگر درجه يكيه نه اون فروتن !!
    ولي به هر حال بازي حامد بهداد رو اميدوارم در فيلم هرشب تنهايي ديده باشي و با بوتيك و هفت دقيقه تا پاييز مقايسش كني .
    فروتن به نظر من اصلا بازيگر نيست ! تنها فيلم نسبتا خوبش قرمز بود كه مال 12 سال پيشه !

با اين وضع ضعيف سينما و تلويزيون همين الان هم استخري در كنار بهداد و فروتن قرار مي گيره ! چون همه در يه سطحن

البته نا خودآگاه در يه سطح قرار ميگيرن . چون فيلمنامه ها در يه سطحه ! ( كف بازار !!! )
    با این پستت و به خصوص صحبتهاتون راجع به کسی مثل اقای فروتن نشون دادی که اصولا و به صورت بنیادی با سینمای مملکت و وطنی مشکل ریشه ای داری

که خوب اون کلا بحثش جداست هم از این تاپیک هم این فروم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان... انصافا فروتن رو با استخری یا کسه دیگه ای مقایسه نکنید (میدونم هدفتون مقایسه نبوده!)! نه برای اینکه استخری بازیگره خوبی نباشه... بلکه فروتن بازیگر بزرگیه و زیبا بازی کردنشه که آدم رو میخکوب صفحه نمایش می کنه نه چهره جذاب و...
    ضمنا به نظر من استخریه الان با وجود کم تجربه بودنش، فاصله ها رو خیلی بهتر از دلنوازان بازی کرده، یادمه من تا اواسط دلنوازان، این سریال رو به خاطر ضعیف بازی کردن استخری، نیگا نمیکردم...
    ضمنا این نکته رو نباید فراموش کرد که داره کارکتری رو بازی می کنه که هشت نه سال از خودش کوچکتره...

5. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این پستت و به خصوص صحبتهاتون راجع به کسی مثل اقای فروتن نشون دادی که اصولا و به صورت بنیادی با سینمای مملکت و وطنی مشکل ریشه ای داری

که خوب اون کلا بحثش جداست هم از این تاپیک هم این فروم
    من سينماي مملكتمو خيلي خوب دنبال ميكنم و از بينندگان اصليش هستم . اما متاسفانه با روي كار آمدن سينماي

تجاري يا همون پاپكورني ! فيلمهاي معناگرا به تعداد انگشتان دست در سال اكران ميشن .

فروتن هم جديدا افت كرده . به شخصه بازي بسيار ضعيفش در دعوت رو نميتونم با بازي خوبش توي قرمز و يا حتي

مرسدس مقايسه كنم . متاسفانه سينما در چند سال اخير شده كليشه ! فروتن و امثالهم هم مقصر نيستن بدنه ي

سينما ضعيف و ناكارآمد شده . سينمايي كه احمد پور مخبر جزو پولسازترين بازيگرانش هست چه اميد و

دلخوشي ميشه بهش داشت ؟

سال 82 فيلمي با عنوان نفس عميق اكران شد كه تنها نامزد اسكار نهايي بهترين فيلم خارجي شد اين فيلم فوق

العاده زيبا و عمقي مشكلات جوانان را نشان ميداد اما بجاي اينكه از فيلم تقدير بشه و اكران و تبليغاتش وسيعتر بشه

. تو سر فيلم زدن و در پي اكران توكيو بدون توقف تقريبا در آن زمان محو شد . سينماي واقعي ايراني خلاصه شده در

فيلمهايي كه تعدادشون كمتر از اون چيزي هست كه بخواييم با تعصب راجبش حرف بزنيم و ازش دفاع كنيم !

و در آخر اين كه دوست عزيز من با سينماي وطنم هيچوقت پدر كشتگي ندارم و نخواهم داشت بلكه احساس ميكنم سينماست كه داره به شعور

و مخاطب بيننده توهين ميكنه و سطح سليقه ها رو با فيلمهاي سطح پايين اونقدر پايين آورده كه نازل ترين توليدات سينمايي پر فروشترين ها

هستن !

ببخشيد خيلي حرف زدم ...
    Last edited by Ssarshar; 25-07-2010 at 17:37.

7. 6 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

من سينماي مملكتمو خيلي خوب دنبال ميكنم و از بينندگان اصليش هستم .
    مثل خودمی پس
    اما متاسفانه با روي كار آمدن سينماي

تجاري يا همون پاپكورني ! فيلمهاي معناگرا به تعداد انگشتان دست در سال اكران ميشن .
    تایید میشه موافقم

فروتن هم جديدا افت كرده . به شخصه بازي بسيار ضعيفش در دعوت رو نميتونم با بازي خوبش توي قرمز و يا حتي

مرسدس مقايسه كنم
    این رو موافق نیستم اتفاقا تو دعوت اون نقش و فضایی که بهش داده بودن رو خیلی خوب بازی کرد
    یا حتی همون نقش کوتاهش تو محاکمه در خیابان یا دموکراسی تو روز روشن اون چیزی که از فروتن خواستن رو ارایه داد
    همون نگاه ها و طرز بیان و حرکات بدن و صورت ...
    به نظرم از تک و توک بازیگر هایی هست که هنوز قدرت خودش رو حفظ کرده و به نظرم الان خیلی پخته تر شده

بازیش تو سرباز های جمعه رو که من اصلا یادم نمیره حتی زیر پوست شهر

. متاسفانه سينما در چند سال اخير شده كليشه ! فروتن و امثالهم هم مقصر نيستن بدنه ي

سينما ضعيف و ناكارآمد شده . سينمايي كه احمد پور مخبر جزو پولسازترين بازيگرانش هست چه اميد و

دلخوشي ميشه بهش داشت ؟
    کاملا قبول دارم
    فیلم های خزعبل بی سر و ته که فقط برای گیشه ساخته میشن و از بار هنری بویی نبردن
    سال 82 فيلمي با عنوان نفس عميق اكران شد كه تنها نامزد اسكار نهايي بهترين فيلم خارجي شد اين فيلم فوق

العاده زيبا و عمقي مشكلات جوانان را نشان ميداد اما بجاي اينكه از فيلم تقدير بشه و اكران و تبليغاتش وسيعتر بشه

. تو سر فيلم زدن و در پي اكران توكيو بدون توقف تقريبا در آن زمان محو شد .
    متاسفانه این فیلم رو ندیدم لینکی چیزی اگه ازش داری بده بهم

و در آخر اين كه دوست عزيز من با سينماي وطنم هيچوقت پدر كشتگي ندارم و نخواهم داشت بلكه احساس ميكنم سينماست كه داره به شعور

و مخاطب بيننده توهين ميكنه و سطح سليقه ها رو با فيلمهاي سطح پايين اونقدر پايين آورده كه نازل ترين توليدات سينمايي پر فروشترين ها

هستن !
    در مورد این قسمت حرفت که بر میگرده به پست من یک جورایی میشه گفت شرایط الان شده همین
    با این همه انتقاد که حتی صدای خود اقایون رو هم دراورده کسی هیچ کاری که نمیکنه هیچ
    روز به روز وضع فیلم ها اسف بار تر میشه نمونه اخرش لیمو ترش

من سینمای غرب (هم فیلم هم سریال ) رو خیلی خیلی جدی تر از ایرانی دنبال میکنم
    ولی وقتی یک چیزی رو از سینما و تلویزیون ایران می بینم شده به اندازه سر سوزن داخلش نقطه قوتی چیزی بوده که باعث میشه دنبالش کنم

گاهی کارگردانی
    گاهی قصه
    گاهی بازیگر و جو سریال که فاصله ها شامل مورد سوم میشه

اما به شدت حالام از ادم هایی که چشم بسته کل سریال ها و فیلم های کشور رو میکوبن بدون این که اصلا از پیشینه بازیگر هاش یا کارگردان یا حتی جریان فیلم خبر داشته باشن ( منظورم شما نیستی چون با این پستت نشون دادی که من از شخصیت و دید شما بد برداشت کردم ) بهم میخوره

این که چشم ببندن و بگن همه ازدم ضعیف و چرت هست چرا چون اونوری های قوی هستن و این دو رو باهم مقایسه کنن واقعا بی معنی و خنده داره

چون مطمنا کسی مثل شاهرخ هم فاصله عمیق این دو رو میدونه

ببخشيد خيلي حرف زدم
    منم همین طور
    Last edited by pedram_sad; 25-07-2010 at 17:54.

9. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مگه یکی دو هفته پیش برنامه انتقادی که زنده خود شبکه 3 درمورد سینمای ایران و این که چرا داره نابود میشه پخش کرد ندیدین؟
    اینقدر جالب بود که VoA هم نشون داد !!!! فکر می کنم اون مهمان های تلفنی که به صورت کنترل نشده حرف زدن همه چیز رو روشن کردن.

11. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اینا چقدر به هم آمار میدن!!! اگه این ریپورتر بازیشونو خرح مدل حرف زدنشون با هم کنن، همه مشکلاتشون حل میشه!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ها ایی فیلم بید یا قصابی؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

واسه اولين بار اين سريال رو ديدم!!
    مهمترين ويژگي:هيچكدوم از شخصيتهاي سريال حرف تو دهنشون نميمونهسريع لو ميدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •