سلام دوستان کسی شماره یا ادرسی تو تهران نداره که ال سی دی بدون گارانتی بفروشه؟؟منظورم اینه از بانه بیاره تهران و 60 تومن بکشه روی قیمت ال سی دی...اگه دارید خواهشا به من خصوصی کنید...فوری هست
سلام دوستان کسی شماره یا ادرسی تو تهران نداره که ال سی دی بدون گارانتی بفروشه؟؟منظورم اینه از بانه بیاره تهران و 60 تومن بکشه روی قیمت ال سی دی...اگه دارید خواهشا به من خصوصی کنید...فوری هست
این قیمت هارو من امروز دیدم:
LG 660 , 37 بود 970
Samsung C695 , 37 بود 999
Sony EX500 , 37 بود 1310
فكر كنم در پيام خصوصي جواب دادم
عزيزم مودب باش اولا خالي ميبندي چيه. دوما فكر نكن اگر مطمئني بگو
برو تو خ جمهوري نمايندگي شارپ بعد نرسيده به خيابان لاله هست دوتام هستند روبروي هم هستند با گارانتي ماديران
هر دو زدن 2.300.000 قيمتم ماله سه شنبه شب هست ما رفتيم ديديم
قرار بود پاناسونيك بخريم پلاسما گفتند تعميراتش يكم تو ايران سخته دوما
هم قيافه هم تكنولوژي اين مدل شارپ بالاتر بود
سوما ما بخاطر داشتن محافظ صفحه از دست بچه اينوخريديم تنها مدليه تو شارپ و سامسونگ و ال جي كه محافظ شيشه اي داشت و تلق نداشت
چهارمه مگه قراه پولي گير من بياد
والا تا تهران 80 تومن هزينه حمل و نقل گرفت تا مشهد نميدونم چقدر بشه بهر حال كسي خواست
هر مدلي خواستيد بگيد قيمتشو براتون ميدم من ميشناسم
طرف تهران هست اگر بخواهيد 300 ميديد و بعد از تحويل درب منزل و روشن كردن بقيه اشو پرداخت ميكنيد
بابت هزينه حمل و نقل تا تهرانم 80 تومن ميگيره
مثلا من خودم مدل شارپ LE820M خريدم 1.800.00 +80 حمل و نقلش در حاليكه تو تهران خودمون 2.300 بود
سلام دوستان آیا کیفیت تصویر در lcdسامسونگ سری 5با6فرق میکنه واصولا تفاوت این دو سری سامسونگ چیست؟
-توي اين تاپيك بايد بپرسين عزيز (جوابتون رو دادم ):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان امروز یعنی جمعه مغازه های فروش ال سی دی در جمهوری باز هستند یا نه؟؟؟؟خیلی زود جواب بدید
بله باز هستن
نمایندگی ها هم باز هستن
به غیر از پاناسونیک و پایونییر
پایونر تو ایران نمایندگی داره ؟
سلام.قصد خرید ال ای دی دارم.اما سردرگم هستم که از کجا بخرم از بانه یا تهران؟شنیدم مدل c8000 در بانه 2600 است اما تهران با گارانتی 3600.نمیدونم چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید؟ایا گارانتی ارزش این همه پول را داره.با توجه به ایام محرم و صفر احتمال کاهش قیمت از سوی نمایندگی ها خواهیم بود؟ممنون میشم از راهنمایتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)