تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 81 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 806

نام تاپيک: Devil May Cry 3: Dante's Awakening

اگه نباشه جاش خالی می مونه Music_Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Unknown

پيش فرض

از جاي اون فنر هايي كه رفتيد بالا بر گرديد پايين يه در هست كه وارد كتاب خونه ميشه ... آونجا يه الماس قرمز پيدا مي كنين... بعد برگرديد به جاي اسكلتا و وارد در سمت چپ بشين از پله هاي برين بالا و آسانسورو فعال كننين و بعدش با آسانسور بياين پايين و آون دري رو كه آتيش جلوشه خاموش كنين و بعد اونجا اسكلت رو پيدا مي كنين...

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

چه جوری اتیش خاموش کنم
    Last edited by fswteam; 05-07-2007 at 12:02.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

سلام بازم
    اقا یه راهنمایی برای این ترینر می شه بزارید من انگلیسیم ضعیفه تا حدودی بعدشم نمی دونم چی کار می کنن یه راهنمای فارسی کنید
    one hit kill
    get 1000 orbs
    super speed
    save postion
    load postion
    max styepoints
    quick level up
    slow motion enemis
    infinite devil trigger
    یه راهنمایی فارسی کنید من فقط اولی که جون بینهایت بود می دونستم و استفاده کردم اما بقیه رو هم دوست دارم بدونم نتیجش چیه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Unknown

6

يه شيئي آبي تويا اين مسير بدست مي آري و بعد خود آتيش با كليك كردن روش خاموش ميشه... ببينم تو كتابخونه رفتي؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

دستتون درد نکنه همون موقع فهمیدم چه طوری برم الان هم کلی رفتم جلو اونجایی هستم که دختر با تفنگ می ره بالا ما هم با اون قدرت گرگی می ریم البته کلی از اونجا هم جولوتر هستم خدا رو شکر مشکلی فعلا پیش نیومده فقط می خواستم بدونم که این ترینر که من گزینه هاشو گفتم اونا هر کدوم به چه درد می خوره بعد یه سوال داشتم یه سری اسکلت که توی دستشون اتیش هسات اونا رو باید چی کار کرد نه با تفنگ می شه زدشون نه با شمشیر نه با قدرت گرگی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Unknown

12

one hit kill = تمام دشمنان با يك ضربه مي ميرند
    get 1000 orbs = 1000 عدد ماسك قرمز
    super speed = سرعت بازي بالا ميره
    save postion = ذخيره مو قعيت
    load postion = باز آوري موقعيت
    max styepoints = نهايت امتياز استيل
    quick level up = سريع وارد مرحله بالا تر شدن
    slow motion enemis = دشمنان صحنه آهسته بشن
    infinite devil trigger = بي نهايت شدن قدرت شيطاني

بي خيال اون اسكلت ها هيچ ارزشي ندارن و روي هر كدو هم بستگي به رنگ آتيشش داره كه با چه شمشيري بهش ضربه بزني ... كلي بايد بهش ضربه بزني تا بشكنه .... ولشون كني راحت تري

اگه نباشه جاش خالی می مونه P-R-I-N-C-E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

سلام
    تا حالا کسی تونسته بل gamepad این بازی رو انجام بده البته منظورم حرکت درست بالا پایین چپ راست توسط دسته من تو بازی یه دستم رو کیبورده یه دستم رو gamepad .راهی هست تا کلا بازی رو با دسته انجام داد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

سلام
    تا حالا کسی تونسته بل gamepad این بازی رو انجام بده البته منظورم حرکت درست بالا پایین چپ راست توسط دسته من تو بازی یه دستم رو کیبورده یه دستم رو gamepad .راهی هست تا کلا بازی رو با دسته انجام داد
    ببخشید از اساتید اما من چون خودم مدیر اینجمن تخصصی دیتالایف هستم شدیدا با این جور ادم ها رفتار می کنم اقا شما اگه توی این 50 صفحه بگردید 100 نفر پرسیدن و جواب دادن و برنامه های مختلفی معرفی کردن

به قول بر و بچ خودمون توی فروم (و خداوند سرچ را افرید)

Music_Fire جان ممنون نمی دونم گرا این فروم تشکر برداشته اینجوری باید تشکر کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

one hit kill = تمام دشمنان با يك ضربه مي ميرند
    get 1000 orbs = 1000 عدد ماسك قرمز
    super speed = سرعت بازي بالا ميره
    save postion = ذخيره مو قعيت
    load postion = باز آوري موقعيت
    max styepoints = نهايت امتياز استيل
    quick level up = سريع وارد مرحله بالا تر شدن
    slow motion enemis = دشمنان صحنه آهسته بشن
    infinite devil trigger = بي نهايت شدن قدرت شيطاني

بي خيال اون اسكلت ها هيچ ارزشي ندارن و روي هر كدو هم بستگي به رنگ آتيشش داره كه با چه شمشيري بهش ضربه بزني ... كلي بايد بهش ضربه بزني تا بشكنه .... ولشون كني راحت تري
    راسی من معنی می دونستم فقط می خواسم ببینم چه کاربردی داره مثلا ماسک نمی دونم چیه از اینها هم یه چیز خوشم اومد اما نمی دونم چی کار می کنه اون بی نهایت شدن قدرت شیطانی اون ماله چیه بعد مثلا می گن می شه از item استفاده کرد ایتم چیه و به چه دردی می خوره و چه جوری میشه استفاده کرد

اخه من زیاد از اینجور بازی ها نمی کنم عشق رالی هستم و nfs رو بهترین سری بازی می دونم بعدش هم test drive اما اینو دیگه یه دفه به ذهنم خورد بخرم بازی کنم اما هیچ چیزشم بلد نیستم کامل یه راه نمایی توپ بکنید

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راسی من معنی می دونستم فقط می خواسم ببینم چه کاربردی داره مثلا ماسک نمی دونم چیه از اینها هم یه چیز خوشم اومد اما نمی دونم چی کار می کنه اون بی نهایت شدن قدرت شیطانی اون ماله چیه بعد مثلا می گن می شه از item استفاده کرد ایتم چیه و به چه دردی می خوره و چه جوری میشه استفاده کرد

اخه من زیاد از اینجور بازی ها نمی کنم عشق رالی هستم و nfs رو بهترین سری بازی می دونم بعدش هم test drive اما اینو دیگه یه دفه به ذهنم خورد بخرم بازی کنم اما هیچ چیزشم بلد نیستم کامل یه راه نمایی توپ بکنید
    اون orb ها یا بقول خودت ماسک کارهار مختلفی انجام می دن
    یادمه بهترینشون blue orb بود مثلا اگه توی مبارزه بمیری و از اینا داشته باشی از همون جا برت می گردونه و از اول مبارزه نمی یاد یه صفحه هست که همه شونو توضیح داده ( توی خود بازی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •