اه،بابا اینجا رو که کردین تاپیک بارسا نه آرژانتین
یعنی شما همه از اون دسته هستین که تو همین ۴.۵ ساله که مسی مطرح شده طرفدار آرژانتین شدین؟؟؟
من یه رئالی و آرژانتینی 2 آتیشم.در کل هم از مسی خوشم نمیاد.چرا؟چون تا حالا تو تیم ملی کاری واسمون نکرده که ازش خوشم بیاد.ولی هی که نمیام بگم ازش بدم میاد و ....خوبه ما زئالی ها هی بیایم بگیم هیگویین هت تریک کرذ مسی هنوز هیچ کازی نکرده؟؟؟
بابا ول کنین کل کل رئال و بارسا و کریس و مسی رو.هی میگن به پرتغال بخوریم.بابا دعا کنین به این آلمانی های نژاد پرست بخوریم و لهشون کنیم که هنوز داغ 4 سال پیش تو دلمونه.
چاکر همه آرژانتینیها
لباس هیگویین رو گرفتم امشب بپوشم برم قهوه خوته قلیون بزنم و بازی رو ببینم.یه حای همتون یکی یه پک واستون مبزنمبه امید اینکه یونان رو بترکونیم(من از یونان بدم میاد سز اون جامی که با نامردی و دفاع کردن برد حونه)
بی خیال. من از وقتی یادم میاد عشق آرژانتین، بارسا و یوونتوس بودم. من اون موقع که ورون، اورتگا، باتیستوتا تو تیم بودن هم عاشقش بودم. مسی هم تمام توپ ها داد هیگواین. با این که هیگواین رئالیه ولی چون آرژانتینیه دوسش می داریم. ولی مسی یه چیز دیگه هست.
ااااااااااااااااااههههههه ههه
من بازی آرژانتین و یونانو اومدم بزنم برد آرژانتین با اختلاف بیش از 3 گل، چون همیشه گزینه 4 بود همین طوری بدون خوندن زدم گزینه 4 ، نگو برد یونان با اختلاف بیش از 3 گله.![]()
آقا ببینید من چه سوتی دادم. نمی شه کاریش کرد. اهـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ، تـــــف، خلط، ...