سلام منم تازه 575 خریدم منوی فارسی نداره می خواستم ببینم زیرنویسو چطور تنظیم کنم که راحت نشون بده ؟
سلام منم تازه 575 خریدم منوی فارسی نداره می خواستم ببینم زیرنویسو چطور تنظیم کنم که راحت نشون بده ؟
از منوي سرويس ميشه زبان فارسي رو فعال كرد و متعاقبش زيرنويس هم درست نشون ميده
مرسی یه سوال دیگه من بدون گارانتی خریدم که میشه مدل 530 درسته دیگه ؟ بعد اگه بخوام آپدیتش کنم باید 530 رو انتخاب کنم ؟ و اینکه اگه از سایت فارسی دانلود کنم آپدیتو مشکلی پیش نمیاد چون از دبی خریده شده تی وی . من گفتم یه سوال دیگه ؟ شرمنده![]()
میگم گذاشتم رو فارسی درست نشد . فایل srt باید نوع خاصی save بشه ؟
-نشون نميده يا حروف ناخوانا هستند ؟
-اگر نشون نميده فايل srt رو همنام كنيد با فيلم
-اگر ناخوانا هست زبان منو رو فارسي يا عربي بگذارين (يا هم در tools قسمت زير نويس رو كدينگ عربي يا فارسي بگزارين)
گذاشتم عربی خوب شده فقط حرف ک رو بعضی وقتا نشون نمیدهفونت چی بزارم ؟
-ممكن مربوط به فايل وفونت srt تون باشه
-تغيير بدين وامتحان كنيد
تاریخ نرم افزاری LCD برای ماه 7 سال 2010 هست.نیاز به آپدیت داره؟چطور باید بفهمیم که آپدیت جدیدی اومده و بطور طبیعی در چه بازه های زمانی آپدیت جدید می فرستن؟
تنظیمات رنگ را هم دستکاری کردم کیفیت بهتر شد.اگه امکان داره شما بگید برای تنظیمات تصویر چه اعدادی را قرار بدم
متشکر
-فكر ميكنم جديدترين فريمور رو دارين
-قاعده خاص هم نداره كه چه تاريخي اپديت بياد بستگي به گزارش مشكلات و باگ هاي پنل داره كه از طرف يوزرها يا نمايندگي ها فيدبك بشه
-ميتونيد از سايت مالزيايي چك كنيد مدل پنلتون رو :
c650:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد كاليبره كردن هم بر ميگرده به سليقه شخصي شما كه چه تصويري رو ميپسندينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-با اين حال يك ترد بسيار خوب براي كاليبره ونظر افرادي كه استفاده ميكنند وجود داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته همون 530 هست.
ببين پشت پنل بعد از مدل چي نوشته مثلا c5751JR بعد ببين با اسم تو سايت دانلود يكي هست.
فكر كنم اگه مدل رو اشتباه دانلود كني خود تلويزيون آپگريد نكنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)