تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 83 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 830

نام تاپيک: ویژه امتحانات نهایی سال سومی ها

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

درسته ظاهرا بعضی ها از خارج کتاب اومده. ولی این کتاب بهمن بازرگان همه چیز رو برات مثل روز روشن می کنه. از این رو فکر نمی کردم سوال خارج از کتاب اومده باشه.
    بعدیه رو بقیه میگن سوختن و میعان میشه !
    منم نوشتم سوختن و میعان. درسته میعان نیست، ولی تبخیر که هست. چون تبخیر همواره مثبته عکسش که میعانه، همیشه منفیست.
    آخه متن کتاب نوشته فقط S من می گم اگه بخوایم بگیم DS تابع حالت هست میشه اینجوری
    درسته. تو کتاب ندیدم T باشه. ولی خب می دونیم که دما چون با تغییر انرژی درونی متناسبه، و انرژی درونی تابع حالت است، پس دما هم تابع حالت است. البته دبیرمون گفته بود، کار و گرما تابع مسیر است و دما و آنتالپی و آنتروپی و کلا بقیه تابع حالتند.
    Last edited by vahid-p; 10-06-2010 at 11:01.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه منو ببین چیو غلط نوشتم ! ... هنوز هم به خاطر این ... ! اعصابم به هم ریخته !!! ... 3 بار سوالای محاسباتی رو حل کردم 1 بارم این تشریحی ها رو نگاه نکردم !
    منم !

سوال 14 ب ، سوال المپیادم بوده که سطح سمت راست بالا میاد و چپ پایین میره ، طبیعیم هست چون فضای داخل بستست اشباع میشه و ...
    البته شاید کلید چیز دیگه ای باشه منم نوشتم هر دو پایین میروند اما چپ بیشتر .

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

من تو قسمت استرس زبان مشکل دارم. کسی نیست بتونه مختصر و مفید و کاربردی آموزش بده؟
    من خیلی دنبال قاعده و اینا گشتم.مشکلم حل نشد
    فقط فقط فقط یه راه حل داره...اونم خودم کشف کردم.باید با کلمات سیلاب اول و دوم برا خودت 2تا جمله بسازی انقد تکرار کنی ملکه ذهنت شه.البته اگه تستی بیاد یک سیلابم بلد باشی میتونی جواب بدی
    لازم به تذکره که کلیه حقوق این شیوه مربوط به من میباشد
    اما الان که متن کتاب رو نگاه می کنم 4 صفحه قبل از اینکه فصل 2 تموم بشه نوشته S (آنتروپی) تابع حالت است پس نمی تونم بگیم DS تابع حالته !!! درسته ؟
    سوال 1.5 نمره داره وباید 6 تا جواب بدیم.غیر ازین شما چی انتخاب میکنی
    نه این فرق داره این برای محدود کننده و ایناست ، یکی از بچه ها گفت یک سال راه حلشو نوشته بودن یا این یا اون . خدا کنه بده مگرنه ...
    معلم ما که گفت نمره نداره . فقط میشه از اون تناسب تشخیص بدیم که کدوم هست محدود کننده هست با توجه به اون ماده ی فرضی رو اون حساب کنیم که کارمون راحت تر شه
    برا محدود کننده 2تا راه داریم
    یکی از یکی به یکی دیگه برسیم.یکی مولا رو تقسیم کنیم به ضریب موازنه شده .هردو تو نهایی قابله قبوله.من از هردو راه رفتم
    Last edited by azimzade; 10-06-2010 at 11:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون قاعده به این ردیفی دادم که خانومام توش موندن بعد راه حل میدین ؟

یه قاعده ی کلی داره ، او.نم اینکه شما کلمه هارو قسمت قسمت کن یعنی هجی ! مثل اول دبستان ، هر قسمتی که طولانی تر باشه استرس اونجاست. البته قسمتایی که از er , or ,tion تشکیل میشن استرس نمیگیرن ، به جز یکی دو تا استثنا در بقیه موارد این قانون صدق میکنن . فقط حواست به yion باشه بعضی موقع استرس میگیره که تعدادش کمه و حفظ شدنی

لازم به تذکره که کلیه حقوق این شیوه مربوط به من میباشد
    روش جالبی بود ! ایول ، برای بعضیا که بد قلقه میچسبه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آخه منو ببین چیو غلط نوشتم ! ... هنوز هم به خاطر این ... ! اعصابم به هم ریخته !!! ... 3 بار سوالای محاسباتی رو حل کردم 1 بارم این تشریحی ها رو نگاه نکردم !
    به نظر من اصلا بارم درس شیمی خوب نیست. رو مقدار عددی به دست اومده خیلی گیر می دن. اگه کسی ماشین حساب یادش رفته باشه، که فاتحش خوندس.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سوال 14 ب ، سوال المپیادم بوده که سطح سمت راست بالا میاد و چپ پایین میره ، طبیعیم هست چون فضای داخل بستست اشباع میشه و ...
    نگو؟؟؟؟ من می خواستم توضیح بدم که بعد که اشباع شد و اینا ولی گفتم اصلا تو کتاب در مورد اشباع نداشتیم که بخوام بنویسم و صرف نظر کردم. اگه بخاطر این نمره ازم کم بشه، خیلی حیفه.

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

دوستان کم کم بد نیست، به فکر کنکور باشیم. برای همین یه تاپیک زدم که دوست دارم شما هم شرکت کنید. این تاپیک فقط تا قبل از آخرین مهلت ثبت نام کاربردیه.
    موضوع : « گام اول » شرکت می کنید؟؟؟ - ویژه کنکوریای 90 !
    لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

اقا ما این سوال 14 ب رو دست کم گرفتیم.اینکه قوس داره سقفش یه چیزی هست...نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگو؟؟؟؟ من می خواستم توضیح بدم که بعد که اشباع شد و اینا ولی گفتم اصلا تو کتاب در مورد اشباع نداشتیم که بخوام بنویسم و صرف نظر کردم. اگه بخاطر این نمره ازم کم بشه، خیلی حیفه.
    بعیید میدونمن سوال المپیاد رو این طراحا حل کنن ... همون راه حل ما درسته

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینم یه فایل برای محاسبه معدل کل ، معدل کتبی ، ... کلا همه چی !! ... لطفا تستش کنید ! ... وقت نشد تست کنم ! ... اینم بگم که من با استفاده از کارنامه خودم این رو درست کردم ... اگر اشتباه بود لطفا اطلاع بدین !

تجربی ها و انسانی ها و ... هم واحد ها رو تغییر بدن !!! ... ( البته احتمالا مشکلی پیش میاد اگر تعداد درس ها برابر نباشه ... فقط همین جا بگین تا بررسی کنم !!!

اینم لینکا:
    07
    کد:
    03
    کد:

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعیید میدونمن سوال المپیاد رو این طراحا حل کنن ... همون راه حل ما درسته
    یعنی هنوز جواب اش مشخص نشد ؟
    من هم از بچه ها که می پرسیدم هیچ کی قطعی جواب نمیداد !
    امروز پنج شنبه هست احتمالا پاسخ نامه رو هم مثل هفته پیش دیرتر میذارن روی سایت ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •