تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 215 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    ويروسش خيلي جديد نيست
    با آخرين ورژن nod32 كه تاريخ آپديتش جديده اسكن كن حتما ميگيردش
    مك آفي ورژن 8 مثه ماست ميمونه هيچي نميگيره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من هم باز نظر دوستمان موافقم Mcafee آنتي ويروس خوبي نيست اول از همه ببين اسم ويروس چيه اعلام كن شايد بتونيم كمكت كنيم و بعد از آنتي ويروس ديگه مثل Sophos يا Norton استفاده كن

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام مجدد به دوست گلم
    دوست عزیز شما از چه آنتی روت کیتی استفاده می کنی؟
    من از اون نوع اول Rootkit Unhooker قبلا انتخاب کرده بودم و باهاش کار کرده بودم!!!
    کار باهاش خیلی سخت بود اما کار با Sophos خیلی راحت تر بود میتونی کار با Rootkit Unhooker بهم یاد بدی؟
    ممنون
    دوست عزیز

متاسفانه الان از ویستا استفاده می کنم که RKU روی آن نصب نمی شود.در ضمن شما چه اصراری دارید از آنتی روت کیت

استفاده کنید اینها نرم افزارهایی نیستند که مانند آنتی ویروس روزانه از آنها استفاده کرد .کار کردن با آنها خطرناک

است ممکن است خیلی راحت یکی از فایلهای سیستمیتان را با آنها پاک کنید و ویندوز دیگر بالا نیاید.یعنی خودتان بیشتر از

هر روت کیتی به سیستمتان آسیب برسانید .از این نرم افزارها فقط وقتی استفاده کنید که فکر می کنید سیستمتان آلوده

شده است ولی آنتی ویروس و یا آنتی اسپایور چیزی نشان نمی دهند.
    Last edited by vtn54; 24-04-2007 at 14:55.

داره خودمونی میشه drweblog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

دوست عزیز vtn54 سلام

1- عزیز جون بنده زمانی که ویروس فعال بود سیستمم رو با نانو اسکن پاندا اسکن کردم و هیچ چیزی پیدا نکرد

2- با نرم افزار hijckthis هم که شما معرفی کردی کار کردم و گذارشات زیر رو داد

Logfile of HijackThis v1.99.1
    Scan saved at 1029 ق.ظ, on 2007/04/24
    Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\Program Files\Symantec AntiVirus\DefWatch.exe
    C:\WINDOWS\eHome\ehRecvr.exe
    C:\WINDOWS\eHome\ehSched.exe
    C:\Program Files\Symantec AntiVirus\Rtvscan.exe
    C:\WINDOWS\system32\dllhost.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
    C:\WINDOWS\ehome\ehtray.exe
    C:\Program Files\Elaborate Bytes\CloneCD\CloneCDTray.exe
    C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
    C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
    C:\PROGRA~1\SYMANT~1\VPTray.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\WINDOWS\eHome\ehmsas.exe
    C:\Documents and Settings\drweblog4u@yahoo.com\My Documents\hijackthis\HijackThis.exe

O4 - HKLM\..\Run: [ehTray] C:\WINDOWS\ehome\ehtray.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [CloneCDElbyCDFL] "C:\Program Files\Elaborate Bytes\CloneCD\ElbyCheck.exe" /L ElbyCDFL
    O4 - HKLM\..\Run: [CloneCDTray] "C:\Program Files\Elaborate Bytes\CloneCD\CloneCDTray.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [vptray] C:\PROGRA~1\SYMANT~1\VPTray.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    O16 - DPF: {512FC5A1-7DE1-43F1-BC0C-371622FCB409} (Installer Class) - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    O16 - DPF: {8436FE12-31DB-48BF-83BF-FE682F9160B4} (NanoInstaller Class) - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    O20 - Winlogon Notify: NavLogon - C:\WINDOWS\system32\NavLogon.dll
    O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
    O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
    O23 - Service: Symantec AntiVirus Definition Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec AntiVirus\DefWatch.exe
    O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\Symantec\LIVEUP~1\LUCOMS~1.EXE
    O23 - Service: SAVRoam (SavRoam) - symantec - C:\Program Files\Symantec AntiVirus\SavRoam.exe
    O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
    O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe
    O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec AntiVirus\Rtvscan.exe

در ضمن اون نرم افزار دیگه ای هم که معرفی کرده بودی نتونستم دانلود کنم

خواهش می کنم به داد من برسید اطلاعاتم خیلی برام مهم است

مرسیییییییییییییییییییییی ییییییی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

p-derakhshani بالاخره نگفتی مشکلت حل شد یا نه (چون من هم دیروز دچار این مشکل شدم)
    در ضمن nod 32 ویروسی(یا تروجانی) بانام jeefo رو شناسایی کرد(توی اکثر پوشه های هاردم)
    اما با clean کردن بازهم مشکل حل نشد که نشد حالا موندم چیکار کنم

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام
    یه مشکل ..... که اصلا حالم از این چیزها به هم می خوره و حال این چیزها رو ندارم...
    همین الآن ویندوز عوض کردم ، یکی از درایوها مو فرمت کردم همین که فرمت کردم متوجه شدم که نام اون درایو "آبی" شده و هر فولدری که به داخل اون کپی می کنم هم آبی می شه من باید چه کار کنم که مشکلم حل بشه؟
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    یه مشکل ..... که اصلا حالم از این چیزها به هم می خوره و حال این چیزها رو ندارم...
    همین الآن ویندوز عوض کردم ، یکی از درایوها مو فرمت کردم همین که فرمت کردم متوجه شدم که نام اون درایو "آبی" شده و هر فولدری که به داخل اون کپی می کنم هم آبی می شه من باید چه کار کنم که مشکلم حل بشه؟
    ممنونم
    سلام دوست عزیز

این ربطی به ویروسها ندارد علت آن این است که درایوها را با NTFS فرمت کرده ای .

اگر نمی خواهی رنگشان آبی بماند در پنجره Folder Option مطابق شکل زیر تیک گزینه مشخص شده را بردار.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز vtn54 سلام

خواهش می کنم به داد من برسید اطلاعاتم خیلی برام مهم است

مرسیییییییییییییییییییییی ییییییی
    سلام دوست من

من در گزارش این نرم افزار چیزی ندیدم سه آنتی ویروس را هم که امتحان کرده ای چیزی نشان نداده است من فکر می

کنم به احتمال زیاد مشکلت ربطی به ویروسها نداشته باشد و مشکل از اشکالات سیستم عامل باشد.ویندوز را Repair

کن ببین مشکلت حل می شود یا نه.

داره خودمونی میشه drweblog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

سلام دوست من

من در گزارش این نرم افزار چیزی ندیدم سه آنتی ویروس را هم که امتحان کرده ای چیزی نشان نداده است من فکر می

کنم به احتمال زیاد مشکلت ربطی به ویروسها نداشته باشد و مشکل از اشکالات سیستم عامل باشد.ویندوز را Repair

کن ببین مشکلت حل می شود یا نه.
    سلام دوست من

از اینکه بنده رو مورد لطف خودت قرار دادی ممنون هستم ولی فکر نکنم که ربطی به سیستم عاملم باشه چون تازه دوباره ویندوز عوض کردم دوباره هم این مشکل رو دارم

برای اینکه بهتر متوجه بشین من چند تا از کارهایی رو که هنگامی فعال هست،انجام میده براتون میگم
    1- هیچ عددی نمی توان تایپ کرد
    2- حروف انگلیسی دیگه دقیق کار نمیکنند و هر کدومشون کار بی ربطی انجام میده مثلا وقتی که دکمه R رو میزنم مای کامپیوتر رو باز میکنه و ....
    .
    .
    .
    در ضمن یکی از دوستام میگفت این یه تروجان هست که یه اسکریپ میسازه و از این جور حرفا (من نا واردم) در ضمن اومد رو کامپیوتر یه کم کار کرد بعد گفت وقتی فعال میشه همهی برنامه هایی که داخل task manager هست رو زیر مجموعه خودش قرار میده
    امیدوارم که بتونید کمکم بکنید
    مرسسسیییییی

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

14 كامپيوترم ويروس گرفته

من كامپيوترم ويروس گرفته از همين ويروس جديدا كه مرتب به add list پيغام ميده و براشون يه سايت ميفرسته كه اگه انها هم روش كليك كنند ويروس وارد سيستم انها هم ميشه
    در ضمن اين ويروس taskmanager و run رو هم پاك ميكنه
    حالا من taskmanager و run را برگردوندم ولي نميدونم چجوري خود ويروس رو پاك كنم رفتم توي
    HKEY_LOCAL_Macine.
    Software > Microsoft > Windows > Currentversion > Run
    تا از اتجا فايل هاي مشكوك رو پاك كنم ولي انجا فقط 3تا برنامه بود
    1)default 2)1Astartdock3)load service
    دفعه ي قبل كه من به اين قسمت رفتم تعدادشون بيشتر بود در ضمن بجز yahoo messenger هيچ كدام از برنامه هاي من بالا نمياد
    چكار كنم
    -------------------------------
    با تشكر از دوستاني كه قبلا به من كمك كردن ولي اين بار لطفشان شامل حال من نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •