من خودم فردا میرم دنبالش -نامردم اگه تا شب تمومش نکنم--البته بستگی به طولانی بودن بازی هم داره اما دیگه جمعه شب تمومه البته اینا همه به شرطی که فردا میرم پیداش کنم
من خودم فردا میرم دنبالش -نامردم اگه تا شب تمومش نکنم--البته بستگی به طولانی بودن بازی هم داره اما دیگه جمعه شب تمومه البته اینا همه به شرطی که فردا میرم پیداش کنم
بازی با این همه دنگ و فنگ تا بحال ندیده بودم!اصلآ معلوم نیست کرک سالم اومده یا نه!بازی هم که خود به خودی مشکل لگ داره!خسته شدیم به خدا....
سلام من بازیو از این سایت گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم دارم مرحله 4 رو تموم می کنم تا حالا هم که با کرک هیچ مشکلی نداشتم...
واقعا بعد از این همه بازیه شوتر الکی کال حسابی می چسبه...![]()
بازی بدی نیست ولی اگر این بازی هم مثل مافیا2 زیر سایه عنوانش نبود بهتر میشد.
دوست عزیزتا جایی که من دیدم و شنیدم Campaign اش کوتاهه.همون یه شبه تمومش میکنی : دی
خبری از آنلاین یا لنش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا ما هرچی میریم تموم نمیشه. از سال 1963 پرید رفت سال 1945 وسط جنگ جهانی. 15 مرحله داره بازی.![]()
منم بازی رو از امشب گرفتم الان اونجام که 5 دقه وقت میده یه غلطی بکنیمچون هنوز نرفتم نمیدونم چه غلطی باید بکنیم
حتما روی veteran بازی کنید بچه ها بعد بگید کم بود زیاد بود آسون بود سخت بود!!!
در کل ارزش انتظار رو داشت
راستی بازی برای من یه مشکل داشت!!!جالب اینجاست وقتی تازه وارد بازی میشی بعضی موقع resume game نمیاد!!!نمیدونم چرا اول باید برم توی ی قسمت دیگه مثلا Setting بعد برم توی Campaign تا Resume بیاد!!!
Last edited by MaSoUd555; 11-11-2010 at 01:47.
بازی زیبا بود ، نمی دونم چرا ولی یه حسی بهم هی میگفت اینفینیتی یه چیز دیگست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)