تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 228 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

داره خودمونی میشه M @ j i d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    In My World

پيش فرض

ان8 با آیکون های جدید ؟
    یا شاید هم تم هستش ...
    نه علی جون این تم هستش...............تم Lake ساخته شده توسط Larsson...........یکی از بهترین و کامل ترین تمهای ساخته شده در جهان.............الان تم گوشیه منم همینه...........خیلی قشنگه..........احتمالا اینو گذاشتن رو N8 که نشون بدن که تم خورش چه خفنه!: دی

2. 3 کاربر از M @ j i d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

میگم صدای ان8 اولش استریو زده بودند
    اما الان استریو نیست
    فکر میکنین در چه حدیه ؟
    اگه ضعیف باشه اونوقت نا امید کگننده هست
    سلام.
    نه گلمحمدی جان استریو نیست .برای استریو بودن باید دوتا باند داشته باشه اما ان8 یکی داره.
    صداش معمولیه.نه بده و نه عالی.تک اسپیکر و طبق چیزایی که میگن کیفیت و بلندیش بد نیست و راضی کنندست.

4. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

میگم صدای ان8 اولش استریو زده بودند
    اما الان استریو نیست
    فکر میکنین در چه حدیه ؟
    اگه ضعیف باشه اونوقت نا امید کگننده هست
    فکر نکنم صداش مشکلی داشته باشه(امیدوارم).گوشی های نوکیا تو زمینه صدا همیشه جز بهترین های بازار بوده.

یه تقاضا از مدیران سایت:خواهشا این پست های مربوط به ویدیوهای گوشی ان 8 که شامل سمپلهای فیلمبرداری گوشی و همچنین ویدیوهای مربوط به خود گوشی میشه را اگه امکانش هست توی یه پست تنظیم بشه تا پست هایی که بچه ها آپلود میکنند تکراری نباشه.
    Last edited by hamidkabiri6270; 06-06-2010 at 13:07.

6. 2 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اولا سلام به همه
    منم اومدم نظرم رو در مورد این گوشی و نوکیا که الان سالهلست گوشی هاش رو دارم بگم و امیدوارم همه بتونیم بدون جنجال با هم بحث کنیم

n8 از نظر من گوشیه خوبیه و امکاناتی داره که تا حالا تجربه نشده روی گوشی اما
    بیشتر اینکار شبیه به گول زدن مشتری میمونه !!!

ببینین من قبلا n81 داشتم , 5530 دارم الان ولی دیگه از سیمبین حالم به هم میخوره
    انقدر سخت افزار ضعیف بوده در سیمبین که تا حالا 2 تا بازی درست حسابی براش نیومده و همشون بی کیفیت و ضعیف هستن و ضمنا تا حالا همشون با پخش کلیپ های با کیفیت با مشکل مواجه بودن

اما فکر نمیکنم n8 این مشکلات رو داشته باشه چون 680 هم خوبه برای یک سی پی یو چون من با htc legend که 600 هست پردازندش راحت تونستم یک کلیپ فول hd با بیتریت 12000 رو پخش کنم بدون هیچ برنامه ای

امیدوارم اینترفیس این گوشی اصلا شبیه به بقیه ی سیمبین هایی که تا حالا تجربه کردیم نباشه چون میدونیم که هممون ازش دیگه خسته شدیم

ولی اشکال بزرگی که من به این گوشی میگیرم ظاهر بسیار زشت این گوشی هست که انگار با ساتور دو طرفش رو زدن
    واقعا زیبا نیست تعصبی برخورد نکنین دیگه اصلا قشنگ نیست

8. 3 کاربر از Milo.Metallboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M @ j i d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    In My World

پيش فرض

ما تعصبی برخورد نمیکنیم.............سلیقه ای برخورد میکنیم!..............به نظر بنده و سلیقه من این گوشی ظاهر قشگی داره!...........

10. 5 کاربر از M @ j i d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

اولا سلام به همه

اشکال بزرگی که من به این گوشی میگیرم ظاهر بسیار زشت این گوشی هست که انگار با ساتور دو طرفش رو زدن
    بدون شرح:

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
    Last edited by hamidkabiri6270; 06-06-2010 at 21:54.

12. 2 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

اولا سلام به همه
    منم اومدم نظرم رو در مورد این گوشی و نوکیا که الان سالهلست گوشی هاش رو دارم بگم و امیدوارم همه بتونیم بدون جنجال با هم بحث کنیم

انقدر سخت افزار ضعیف بوده در سیمبین که تا حالا 2 تا بازی درست حسابی براش نیومده و همشون بی کیفیت و ضعیف هستن و ضمنا تا حالا همشون با پخش کلیپ های با کیفیت با مشکل مواجه بودن

اما فکر نمیکنم n8 این مشکلات رو داشته باشه چون 680 هم خوبه برای یک سی پی یو چون من با htc legend که 600 هست پردازندش راحت تونستم یک کلیپ فول hd با بیتریت 12000 رو پخش کنم بدون هیچ برنامه ای

امیدوارم اینترفیس این گوشی اصلا شبیه به بقیه ی سیمبین هایی که تا حالا تجربه کردیم نباشه چون میدونیم که هممون ازش دیگه خسته شدیم

ولی اشکال بزرگی که من به این گوشی میگیرم ظاهر بسیار زشت این گوشی هست که انگار با ساتور دو طرفش رو زدن
    دوست عزیز شما تا حالا با چنتا برند دیگه کار مردین؟
    به غیر از آیفون کدوم یکی از سیستم عاملهای قبل بازیهای با کیفیت داشتن؟ اصلا کدوم یکی به اندازه سیمبین اون زمان بازی داشته؟
    دوست عزیز قرار نیست چون برایه شما قدیمی شده برن جدیدش کنن.آیفون هم از روزی که اومده به یه شکل بوده حتی تم هم نمیشه عوض کرد حالا چون چند سال اومده باید عوضش کرد؟(ببخشید اسم آیفون میارم فقط برایه مثال بود)
    بهتره سطح توقع هامون رو به درستی مشخص کنیم.
    ظاهر تغریبا مناسبی داره اگرم بنا به دلیل شما با ساتور اومدن بالاشو زدن پس هر گوشی که یجاش یه زاویه داره با ساتور بریدنش خیلی جالبه.یادم نیست کی اینو انداخت سر زبون ها ولی مطمعنا شما نبودی
    در ضمن بهتره بدونی که زمانی که شما ان81 خریدی کی بوده و چیا تو بازار بودن نه با یه زمان دیگه.
    در ضمن اگه احساس میکنی داری گول میخوری خوب نخر کسی که اجبار نکرده این همه گوشی جدید هست گالاکسی آیفون ساتیو امنیا بادوم و ...
    موفق باشی
    Last edited by total_overdose; 06-06-2010 at 14:10.

14. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

اولا سلام به همه

گول زدن؟؟؟؟ ببخشین... من کیم؟ شما کی هستی؟ اینجا کجاست؟!!!!

نوکیا جزو معدود شرکتایی هست که هرچی می گه واقعا عملی می کنه و زیرش نمی زنه و مشتری رو نمی پیچونه. برای نمونه مانند برخی شرکت ها وعده نمی کنه که ویدئوی HD با کیفیت بده بیرون و دست آخر هم یهو ببینی که یه ویدئو مزخرف که نه صدای درست و حسابی داره و نه فریم ریت جالب بهت داده!

درضمن. همه شرکت ها برای فروش محصولاتشون نیازمند این هستن که حرکاتی از خودشون بروز بدن که باعث فروش هر چه بیشتر محصولاتشون بشه.

نکته دیگه ای که بایستی بهش اشاره کنم اینه که محصولاتی که ما داریم ازش به به و چه چه می کنیم و کاملا هم مدرن و نو هستن، مال 5 سال پیش سازنده هاش هستن. یادم میاد سال 1999 بود که شرکت نوکیا حرف از نسل 3 زد. سال 2005 هم گوشی N70 رو داد به بازار. در حالیکه مطمئن باش ایده ساخت N70 مال همون سال 99 بوده و مطمئنا ظرف 1 یا 2 سال بعد ساخته شده. یا یادمه که اون هنگام که 3650 توی بازار غوغا می کرد، نوکیا حرف از نسل 3.5 زد. یعنی ایده N95 رو داشته... اون هنگام که 3250 خریدم نوکیا خبر داد که تصمیم داره گوشی N97 رو به شکل یه گوشی کشویی از پهلو با صفحه کلید کامل تولید کنه... در حالیکه مطمئنا اون هنگام N97 رو برای آزمایش ساخته بوده.
    پس مطمئن باش که N8 هم گوشی کاملا نویی نیست. مطمئن باش ایده اش حداقل مال زمانیه که N95 به بازار اومده بود. این راه و روش همه شرکت ها در بیشتر زمینه ها برای سود بیشتر هست. برای زنده موندن...

درباره زیباییش هم من فقط رنگ های مشکی و نقره ایش رو دوست دارم. از رنگای دیگه اش هم شرمنده و گلاب به روتون...

شاد باشی

16. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه natani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نخلستون

پيش فرض

زشت که نيست!
    بگم زيبا نيست بهتره!
    ولى...
    قيافه بشدت مردونه و مهندسى داره! فکر نکنم براى اهل مد خوب باشه! بيشتر بدرد کسايى مى خوره که کاربردى فکر مى کنند!
    ...
    من نمى دونم شما چه تحولى تو منوها مى خواين؟بگيد منم بدونم! مثلا نحوه چيدن آيکونها؟نحوه باز شدن قفل؟
    من گوشى کم عوض مى کنم و بخاطر همين منوها برام خسته کننده نيستند!
    البته تجربه جديد لذت داره ولى نه به قيمت از دست دادن کاربرد و سرعت و راحتى!
    سيمبين يکى از کاربرپسند ترين اينترفيسهايى هست که ديدم.
    ...
    اينها نظرات شخصى من هستند و من اهل برند نيستم! من بهترين رو انتخاب مى کنم بدون توجه به برند.
    راستى:
    کاربردى فکر کنيم!
    ...
    اگه گفتيد امروز تو بازار چى ديدم؟
    گوشى n8 چينى!
    ...
    سامى

18. 3 کاربر از natani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

برای بار هزارم :

اینجا کلوپ نوکیا N8 هست! به فارسی نوشته شده و تو قوانین هم هست. مقایسه جای خودش رو داره. بار دیگه در کلوپ های دیگه گوشی ای با آیفون مقایسه بشه اخطار می دم . اعصاب آدم هم اندازه ای داره

20. 12 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •