تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 674 اولاول ... 4147484950515253545561101151551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

مشکل شما اينجاست که تو اون video فقط حمله رو نگاه کردين ولی به دفاع و دروازه بان دقت نکردين ، واکنششون اصلاً جالب نبود ، سال پيش هم مجله psm3 در مقايسه اين 2 تا بازی به pes نمره بيشتری و داد ولی آخرش چی شد ؟ حالا جالب اين بود که به license های pes نمره بيشتری داده بود
    یادتون رفت همیشه برای تست بازیها : بازی رو روی درجه پائین قرار میدن تا راحت تو زمین بشه رو در رو ی کامپیوتر مانور داد و بازی رو تست زد قسمت های جدیدش رو

اگه دقت کرده باشید یه بچه هم میفهمه درجه سختی روی کمترین حد بود تو این ویدیو چون از راه دور هم توپ وارد دروازه شد با اینکه زیاد توپ سختی نبود

ولی واقعا من خودم امیدوارم با این کلیپ های که از بازی منتشر شده امسال حداقل اگه بازگشت گینک هم نباشه 100 درصد بازی از نسخه قبلی بهتره بازم جای تشکر داره
    Last edited by Konami_Pc; 24-06-2010 at 16:24.

2. 3 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

خوب منم ميدونم که difficulty تا آخرين حدش نبود ولی من دارم animation های بازی رو ميگم مخصوصاً GK ها رو حتی طرف دار های فيفا هم دوست دارن اين بازی عالی بشه چون اگه نشه فيفا هم ديگه به فکر رقابت نميفته پس فوتبال های خوبی رو شاهد نخواهيم بود ، حالا بازی مياد و آخرين درجه سختيش رو هم ميبينيم از صميم قلب ميخوام که حرف شما درست از آب در بياد

4. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قبول دارم كه پارسال انتظارها خيلي بيشتر از نسخه ارائه شده بود اما من نميدونم كه ، چرا به نسخه بعدي اينقدر اميدورام...!
    من كه ميگم يه تحول اساسي تو راهه كه همه رو راضي ميكنه... ( يعني نكات مثبت اينقدري هست كه نكات منفيش رو بپوشونه )

ميگيد نه منتظر بمونيد...

6. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب منم ميدونم که difficulty تا آخرين حدش نبود ولی من دارم animation های بازی رو ميگم مخصوصاً GK ها رو حتی طرف دار های فيفا هم دوست دارن اين بازی عالی بشه چون اگه نشه فيفا هم ديگه به فکر رقابت نميفته پس فوتبال های خوبی رو شاهد نخواهيم بود ، حالا بازی مياد و آخرين درجه سختيش رو هم ميبينيم از صميم قلب ميخوام که حرف شما درست از آب در بياد
    بله دوست عزیز
    انیمیشن دروازبانها خیلی خیلی واجبه
    باید روی دروازبانها کار کنن
    من که امسال علی رغم اینکه پارسال ضدحال عحیبی از کونامی خوردم ولی خداییش یه حس عجیبی بهم میگه که امسال جبران مافات این چند سال هستش
    بیاید دعا کنیم سیباس سر عقل اومده باشه و به فیدبک هوادارا توجه کنه

8. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پیش فروش PES 2011 شروع شد

اینطور که معلومه تاریخ انتشار بازی 15 اکتبر هستش
    سایتی که اینکارو انجام داده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 5 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پیش فروش PES 2011 شروع شد

اینطور که معلومه تاریخ انتشار بازی 15 اکتبر هستش
    سایتی که اینکارو انجام داده:
    کد:
    بچه ها از من که میشنوید بهترها پیش خرید نکنید چون پارسال همین بلا سر یکی از رفقا اومد ما بازی میکردیم اون هنوز دستش نیومده بود.

12. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پس با این حساب چیزی نمونده !

فقط 3 ماه و 20 روز دیگه !

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نمیدونم این انیمیشن شوت فان پرسی رو تو پستای قبلی کسی ګذاشته یا نه ولی چون من ندیده بودم و جالب بود میزارم
    خیلی حرکت بدن بازیکنا نرم شده و از حالت ربوتیک داره کم کم خارج میشه
    نظر دوستان چیه؟

فان پرسی در حال زمین خوردنه و بخوبی تعادلش رو حفظ میکنه
    سختی بازی احتمالا روی آماتور هستش که دفاع نمیاد ‎پرس رو انجام بده ولی انیمیشن ورود فیلیپ لام به محوطه جریمه با سرعت بالا و کم کردن سرعت بعد از شوت بسیار طبیعی هستش

یک انیمیشن شوت دیګه به سبک زیدان بزرګ:
    Last edited by pedramgolchin; 25-06-2010 at 11:59.

15. 4 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

تو سايت winningelevenblog نوشته بود كه گويا 4شنبه قرار يك تست پلي جديد ريليز بشه اگه درست فهميده باشم...
    واقعا امسال يه تكوني دادن ولي كاش 2 سال زودتر انجام ميدادند........حيف سباس بزرگ

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینم یه پادکست که بتازګی پخش شده و در مورد ویژګیهای جدید بازی هستش
    حسین جان ګجایی که نیازمندتون هستیم:
    کد:
    راستش پدرام جان این فایل صوتی خیلی طولانیه ( حدود 73 دقیقه زمان این فایله ) و نوشتن ترجمش حداقل سه ساعت کار داره یعنی شنیدن و نوشتنش ( تازه بصورت خلاصه ) دست کم 3-4 ساعت وقت میبره بنابراین میبخشی که نمیتونم ترجمشو بزارم . من خودم یک مقداری از قسمتهای مختلفشو گوش کردم این پدکست شامل دو بخش میشه که اگه صداشونو درست تشخیص داده باشم باید ساف و آدام باشن ( از مدیران سایت ) که بصورت مجزا تماس تلفنی با دو نفر از کسانیکه کد مقدماتیو بازی کردن داشتن و نظرات اونا رو در رابطه با پلی تستی که داشتن جویا شدن .در زیر چند دقیقه ابتدایی این فایل صوتی رو میخونید .

توی این فایل صوتی ابتدا Suff به شنودگان این پدکست سایت wenb که توی استودیویی در لندن ضبط شده خوش آمد میگه و ادامه میده این یک پدکست اختصاصی از فید بک دو نفر از کسانیه که پلی تستی از کد اخیر بازی توی نمایشگاه E3 امسال داشتن .
    ایشون میگه من ابتدا یک تماس تلفنی با شخصی بنام رایت ( یکی از کسانیکه پلی تستی از بازی داشته ) داشتم که در ادامه میشنوید .

Suff : شما اخیرا پلی پستی از بازی داشتید میشه در مورد این موضوع صحبت کنید و نظر خودتونو در رابطه با این کد بیان کنید ؟

Riot : بله اخیرا کونامی این فرصتو به ما داد تا توی نمایشگاه E3 پلی تستی از بازی داشته باشیم تعدادی از فنهای بازی هم اونجا حضور داشتن و از نزدیک شاهد و نظارگر بازی بودن . در مجموع نظرم در مورد این کد که کدی مقدماتی محسوب میشه بسیار مثبته بازی خیلی شناور تر به نظر میاد . تغییرات بسیار خوب و مثبتی در این بازی دیدم در مجموع میتونم بگم بازی خوبیو شاهد بودم احساس خوبی در آزادی در حرکت و کنترل بازیکنان داشتم همینطور به نظرم دوربین بازی نسبت به قبل تفاوت پیدا کرده بود انگار پایین تر اومده بود مثل دوربین تلویزیون . نکته بعدی اینکه حرکات بازیکنان آهسته تر و واقعی تر به نظر میرسید که انیمیشنهای جدید به این مساله کمک شایانی کرده بود . من از سیستم فیزیکی حاکم بر بازی خوشم اومد بازی احساس میشه با قبل تفاوت زیادی پیدا کرده البته در جهت مثبت . بعضی از نکات مثبت موجود در بازی فیفا مثل انیمیشنهای متنوع , فیزیک بازی و جنگهای میانه میدون بین بازیکنان ( jostle )در این نسخه دیده میشه که این مساله سبب شده تفاوتهای چشمگیری بین این نسخه و سه نسخه اخیر بازی بوجود بیاد ...

تو سايت winningelevenblog نوشته بود كه گويا 4شنبه قرار يك تست پلي جديد ريليز بشه اگه درست فهميده باشم...
    واقعا امسال يه تكوني دادن ولي كاش 2 سال زودتر انجام ميدادند........حيف سباس بزرگ
    قرار بود پری روز آدام بره برای پلی تست جدید که اومد گفت به تاخیر خورده و همه رو هم دمق کرد احتمالا هفته بعد بره برای پلی تست جدید .

پيش نمايش pes2011 در مورد بازي از زبان IGN

اينجا:
    کد:
    دوستاني كه ميتونن ترجمه كنن يا علي ...

سلام
    محمود جان من این آرتیکل رو سه چهار روز پیش خوندم چیز جدیدی توش نداره هر دو صفحه شو بطور کامل خوندم بیشتر نظر شخصی خودشونو در مورد تغییراتی که توی نسخه بعد قراره اتفاق بیفته گفتن .
    Last edited by 4039; 25-06-2010 at 14:12.

18. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •