اینم یه پادکست که بتازګی پخش شده و در مورد ویژګیهای جدید بازی هستش
حسین جان ګجایی که نیازمندتون هستیم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش پدرام جان این فایل صوتی خیلی طولانیه ( حدود 73 دقیقه زمان این فایله ) و نوشتن ترجمش حداقل سه ساعت کار داره یعنی شنیدن و نوشتنش ( تازه بصورت خلاصه ) دست کم 3-4 ساعت وقت میبره بنابراین میبخشی که نمیتونم ترجمشو بزارم . من خودم یک مقداری از قسمتهای مختلفشو گوش کردم این پدکست شامل دو بخش میشه که اگه صداشونو درست تشخیص داده باشم باید ساف و آدام باشن ( از مدیران سایت ) که بصورت مجزا تماس تلفنی با دو نفر از کسانیکه کد مقدماتیو بازی کردن داشتن و نظرات اونا رو در رابطه با پلی تستی که داشتن جویا شدن .در زیر چند دقیقه ابتدایی این فایل صوتی رو میخونید .
توی این فایل صوتی ابتدا Suff به شنودگان این پدکست سایت wenb که توی استودیویی در لندن ضبط شده خوش آمد میگه و ادامه میده این یک پدکست اختصاصی از فید بک دو نفر از کسانیه که پلی تستی از کد اخیر بازی توی نمایشگاه E3 امسال داشتن .
ایشون میگه من ابتدا یک تماس تلفنی با شخصی بنام رایت ( یکی از کسانیکه پلی تستی از بازی داشته ) داشتم که در ادامه میشنوید .
Suff : شما اخیرا پلی پستی از بازی داشتید میشه در مورد این موضوع صحبت کنید و نظر خودتونو در رابطه با این کد بیان کنید ؟
Riot : بله اخیرا کونامی این فرصتو به ما داد تا توی نمایشگاه E3 پلی تستی از بازی داشته باشیم تعدادی از فنهای بازی هم اونجا حضور داشتن و از نزدیک شاهد و نظارگر بازی بودن . در مجموع نظرم در مورد این کد که کدی مقدماتی محسوب میشه بسیار مثبته بازی خیلی شناور تر به نظر میاد . تغییرات بسیار خوب و مثبتی در این بازی دیدم در مجموع میتونم بگم بازی خوبیو شاهد بودم احساس خوبی در آزادی در حرکت و کنترل بازیکنان داشتم همینطور به نظرم دوربین بازی نسبت به قبل تفاوت پیدا کرده بود انگار پایین تر اومده بود مثل دوربین تلویزیون . نکته بعدی اینکه حرکات بازیکنان آهسته تر و واقعی تر به نظر میرسید که انیمیشنهای جدید به این مساله کمک شایانی کرده بود . من از سیستم فیزیکی حاکم بر بازی خوشم اومد بازی احساس میشه با قبل تفاوت زیادی پیدا کرده البته در جهت مثبت . بعضی از نکات مثبت موجود در بازی فیفا مثل انیمیشنهای متنوع , فیزیک بازی و جنگهای میانه میدون بین بازیکنان ( jostle )در این نسخه دیده میشه که این مساله سبب شده تفاوتهای چشمگیری بین این نسخه و سه نسخه اخیر بازی بوجود بیاد ...
تو سايت winningelevenblog نوشته بود كه گويا 4شنبه قرار يك تست پلي جديد ريليز بشه اگه درست فهميده باشم...
واقعا امسال يه تكوني دادن ولي كاش 2 سال زودتر انجام ميدادند........حيف سباس بزرگ
قرار بود پری روز آدام بره برای پلی تست جدید که اومد گفت به تاخیر خورده و همه رو هم دمق کرد احتمالا هفته بعد بره برای پلی تست جدید .
پيش نمايش pes2011 در مورد بازي از زبان IGN
اينجا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستاني كه ميتونن ترجمه كنن يا علي ...
.gif)
سلام
محمود جان من این آرتیکل رو سه چهار روز پیش خوندم چیز جدیدی توش نداره هر دو صفحه شو بطور کامل خوندم بیشتر نظر شخصی خودشونو در مورد تغییراتی که توی نسخه بعد قراره اتفاق بیفته گفتن .