تو بعضی مناطق صبانت این روش رو بسته و دیگه کار نمیکنه . شما 6:45 تست کن شاید درست شد .نوشته كه اگر تنظيم كنيم طوري كه ساعت 6:40 دقيقه ديس كانكت شه مي تونيم تا ساعت 7:45 دقيقه دانلود داشته باشيم . من اين كار رو كردم ولي چرا نشد ؟
مخلصیم .
تو بعضی مناطق صبانت این روش رو بسته و دیگه کار نمیکنه . شما 6:45 تست کن شاید درست شد .نوشته كه اگر تنظيم كنيم طوري كه ساعت 6:40 دقيقه ديس كانكت شه مي تونيم تا ساعت 7:45 دقيقه دانلود داشته باشيم . من اين كار رو كردم ولي چرا نشد ؟
مخلصیم .
اینا را جواب بده تا بگم
- چند بار امتحان کردی و نشد؟
- مطمئنی که برنامه ی AutoDiscoonect سر ساعت مقرر تونسته دیسکانکت کنه؟ بعضی وقتا عمل نمیکنه و باید تنظیم کنی دو بار دیسانکت کنه مثلاً بفاصله ی 20 ثانیه از هم.بار دوم عمل میکنه
- ساعت سیستمت دقیقه؟
شبانه ي صبا بدك نيست اونقدر كه ميگيد
من ديشب واسه اولين بار شبانه استفاده كردم
سرعت باز كردن page خيلي پايين و در حد dail up هست و اين هم به خاطر ترافيك خط و پينگ بالاشه ولي سرعت دانلود بين 50 تا 80 ميده و من ديشب در 3.5 ساعت حدود 600 مگ دانلود داشتم
محل سكونتم هم شرق تهران هستش
سلام
من با Auto Power-on & Shut-down تنظيم مي كنم و براي ديس شدن از يك فايل bat كه كانكشن رو ديس مي كنه استفاده مي كنم و در برنامه تو قسمت open file قرار ميدم . چون اون فايل autodisconnect پست اول رو كه ميخوام دانلود كنم نود32 به عنوان تروجان شناسايي مي كنه !
بعد اينكه براي دوباره كانكت شدن بعد از ديس ، برنامه اي مثل auto connect نمي زارم چون خود idm مياد redial ميكنه .
نمي دونم عمل كرده يا نه چون خواب بودم ولي چند بار تو روز تست كردم و فايل كانكشنم رو ديس كرد !
ساعت سيستمم هم دقيقه .
يعني چي اگر سر ساعت 6:40 ديس كنيم مي تونيم تا 7:45 دانلود كنيم ؟ نبايد سر 6:45 ديس شه ؟ مگه همچين چيزي ميشه ؟
شما چطور تنظيم مي كني ؟ دقيق واسم توضيح ميدي ؟
سلام.
بچه ها نمیدونم جاش خوب هست یا نه که اینجا این پیغامو میدم
من از شاتل اومدم بیرون و میخوام برم صبا نت. و با جواز قراره 512 بگیرم و یکی از کارمندا و منشی های اونجا به اسم آقای بارانی گفت چون محدوده شهرک شما پورت زیاد نداره احتمالا سرعت دانلودت بالای 200 بره و اگه هم دیگه بیاد پایین پایینتر از 150 نمیره
آیا این درسته ؟
اصلا ارزششو داره برم این شرکت ؟
من واسه دانلود شبانه میخوام و خوشبختانه یا متاسفانه شهرک ما کسی صبانت نداره ! آیا این به نفع منه ؟
لطفا کمک کنید تا اشتباه نکنم تو انتخاب شرکت
ممنونم
512 چرا؟
تو حتی 64 هم بگیری سرعتت فرقی نمیکنه و حدود 1 تا 1.5 مگه
پول الکی نریز تو حلق اینا
من گذاشتم روی 6:42
تا 7:42 کار میکنه
اونایی روی 6:44 یا 6:45 گذاشتند باید اینم بدونند که ممکنه واسه کانکت شدن دوباره لازم باشه چندین و چند بار تلاش کنه و گاهی همین ممکنه تا ریست شدن کانکشن 1-2 دقیقه یا بیشتر طول بده تا بتونه دوباره کانکت موفق ایجاد کنه و اونوقته که دیگه ممکنه دیر شه
پس احتیاط و حد نگه داشتن بهترین کاره و روی حدود 6:42 مناسبه
ضمناً اینم در نظر باید داشت که ممکنه ساعت سیستم سرور ISP دقیقاً مطابق ساعت سیستم ما نباشه و 6:44 یا 6:45 کلاً از هر نظر ریسکه
منم نود 32 نسخه ی 3 دارم ولی Autodisconnect را ویروس نمیشناسه و البته داخل ویروس کش بعنوان White List معرفیش کردم.قبلاً که کاسپرسکی نصب داشتم میزد پاکش میکرد و این حرفا حالیش نمیشد
دیشب 2 گیگ دانلود کرد با تورنت.یه هفت هشت تا فایل با seed بالا گذاشتم واسه دانلودش.وقتی 3-4 تا فایل دیگه اضافه کردم یهو سرعت دانلودش دو تا دو و نیم برابر شد.اونایی که تورنت کار هستند تا میتوانند باید لیست دانلود را زیاد کنند... تنظیمات اصلی utorrent هم فراموش نشه.سقف آپلود را هم بالاتر از 20kBps نذارید که الکی ضرر بخودتون زدید.زیر 17 هم باعث میشه از انور سرعت دانلود بیاد پایین!
Last edited by Contractor; 24-05-2010 at 20:51.
شما همون 128 بگیر سرعت همه 1MB هستش هر چی هم گفته برای جذب شما و گرفتن پول بیشتر بوده ولاغیر
یعنی چی؟؟؟!!!
یعنی با سرعت 1 مگ دانلود میکنه؟؟؟
(من شاتل دارم)
سرعت دانلود 120
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)