نه من اصلا با رپیدشیر مشکلی ندارم. همین چند روز پیش یه فیلم از راپیدشیر دانلود کردم.
نه من اصلا با رپیدشیر مشکلی ندارم. همین چند روز پیش یه فیلم از راپیدشیر دانلود کردم.
من هر وقت میخوام دانلود کنم پیغام زیر رو میده
Your IP address**.***.**.*** is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Last edited by patpat; 22-04-2010 at 09:41.
سلام دوستان.
به نظرتون ارزش داره برم یه خط تلفن بخرم بعدadsl مخابراتو بگیرم؟
اصلا خط تلفن چنده؟
چون ما مستاجر هستیم هی هر سال باید برم مدارک بدمو هزینه فعال سازیو ...
ولی اینطوری میشه آدرس خط تلفونو عوض کرد.
این ربطی به اینترنت شما نداره. این محدودیتی هست که سایت راپیدشیر برای دانلود فایل ها گذاشته. معمولا وقتی یک فایلی رو ناموفق دانلود می کنی باید حدود 30 دقیقه ازش بگذره تا بتونی فایل بعدی رو از راپید شیر دانلود کنی.
من نمی دونم چرا فایل ها رو توی راپیدشیر آپلود می کنند به نظر من راپید گندترین و مزخرف ترین سایت اشتراک گذاری فایل هست .
از این نرم افزار استفاده کن ببین مشکلت حل میشه یا نه من خودم هنوز ازش استفاده نکردم. نتیجه اش رو به من بگو:
Easy RapidShare Downloader 1.0.8
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو لینک بالا کلمه وطن دانلود رو بدون فاصله حروف تایپ کن . من مجبور شدم حروفش رو با فاصله بگذارم چون تو سایت نقطه چین نشون می داد. نمی دونم چرا؟ اینم بده؟![]()
Last edited by mehrdad38; 22-04-2010 at 11:51.
داداش گلم اگه بعدا تو خواستی adsl , link جابجا کنی فقط هزینه جابجایی باید بدی احتیاجی به انصراف و هزینه وصل مجدد نداری
ضمنا اینم بگم که مخابرات هیچ مبلقی رو به عنوان هزینه فعال سازی از کسی نمی گیره![]()
فقط هزینه router با هزینه نصب ( که همه خودشون نصب میکنن و مخابرات هم اصلا نصاب نداره )![]()
بستگی داره تو مرکز مخابراتی که هستین وضعیت سرویس دهی چطور باشه. مثلا ما مرکز مخابراتی بهشتی هستیم. حدود 15 روز میشه از اینترنت مخابرات استفاده می کنم کاملا راضی هستم. یکبار هم قطع نشده و سرعتش تقریبا 14 الی 15 هست.
ولی بعضی از دوستان تو این تاپیک هستن که از اینترنت مخابران ناراضی هستن و قعطی های مکرر دارن.
خط تلفن حدود 110 الی 120 تومنه اگر اشتباه نکنم. زود هم واگذار می کنن.
از مرکز عاطف ( تهرانپارس ) کسی گرفته؟
این خط تلفن های 50 تومنی pcm هستند؟
البته این سوال شما همونطور که مهرداد عزیز هم اشاره کرد به اینترنت مخابرات ربطی نداره.
البته علاوه بر راهنمائی مهرداد مشکل من این بود که وقتی دانلود هم نمیکردم این پیام ظاهر میشد.
احتمالا شما روی سیستم نرم افزار دانلود نصب کردید و این مشکل وقتی پیش میاد که تداخل بین دانلود منیجر و دانلودر ویندوز بوجود میاد.
من از IDM استفاده میکنم و از دکمه جلوگیری دانلود توسط IDM (کلید Shift که خودم تعریف کردم)برای حل مشکل استفاده میکنم.بدین صورت که وقتی در صفحهای که برای دانلود وارد میشید و باید گزینه Free رو کلیک کنید ، ابتدا کلید شیفت رو نگه میدارم و بعد گزینه Free رو کلیک میکنم و دیگه این پیام ظاهر نمیشه.
اینم اضافه کنم که نرمافزارهای ضد ...انسور هم باعث این مشکل میشند.
Last edited by name; 22-04-2010 at 13:58.
سلام؛
من می خوام adsl مخابرات رو بگیرم چندتا سوال داشتم
آیا واسه سفارش باید حتما صاحب خط حضور داشته باشه؟ یا مدارک رو ببرم کافیه؟
و سوال دوم اینه که سرعت دانلود 128 چقدره؟ (مخابرات دانشگاه)
1- بله حضور صاحب خط الزامیه.
2- چیزی حدود 13 الی 14
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)