تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 89 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

روی کیبورد 2 تا کلید هست.

assist , vaio

کاربردشون چیه؟

یه سوال دیگه اینکه به چه صورت میشه از درایو ویندوز پیشتیبان گرفت؟(ghost) با توجه به اینکه 1 پارتیشن بیشتر نداره.

در آغاز فعالیت Afshin_zavar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میخواستم لپ تاپ F121FX/B رو بخرم چونکه مشخصات سخت افزاری جالبی داشت.
    HDD:500 ؛ Core i7 ؛ Geforce ؛ RAM DDR-3 4GB

تنها مشکل اینه که ویندوز Windows 7 home نصب شده و من به خاطر برنامه نویسی، مجبورم ویندوز Ultimate یا Pro داشته باشم.
    از دوستان کسی میدونه Sony محصولی با کانفکیگ F121FX/B داره که ویندوزش 7 pro باشه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تنها مشکل اینه که ویندوز Windows 7 home نصب شده و من به خاطر برنامه نویسی، مجبورم ویندوز Ultimate یا Pro داشته باشم.
    از دوستان کسی میدونه Sony محصولی با کانفکیگ F121FX/B داره که ویندوزش 7 pro باشه ؟؟؟
    f12ngx و f12lgx البته نمیدونم تو بازار گیر میان یا نه!!!البته همون f121 هم فکر میکنم دیگه کمیاب باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان سونی با سفارش مدلهای اسیایی با امریکایی چه فرقی دارند ؟؟
    در ضمن کدام مدا یونی گرافیک 5650 رو داره و الان در بازار ایران هست و چنده ؟
    اگه در بازار ایران نیست در بازاز دوبی هست ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex_metal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    internet

پيش فرض

من فقط تو مدلهای EB. دیدم قیمتهی سری EB هم تقریبا دور و بر 1.400 و 1.600 هست. تو بازار ایران هم پیدا میشه.
    وفرق سفارش آسیا و امرکایی تو اینه که اسیا مونتاژ چین هست و امریکا مونتاژ آمریکا.

ولی مثل اینکه داره همشون چینی میشه چون سری جدید F یا همون F13 ساخت چین به سفارش آمریکا هستن!

6. این کاربر از alex_metal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

روی کیبورد 2 تا کلید هست.

assist , vaio

کاربردشون چیه؟

یه سوال دیگه اینکه به چه صورت میشه از درایو ویندوز پیشتیبان گرفت؟(ghost) با توجه به اینکه 1 پارتیشن بیشتر نداره.
    دوست عزيز اون 2 تا دكمه ، يه جور كليد ميانبر هستش كه ميتوني تعريف كيني موقع فشار دادن اونها برنامه خاصي باز بشه . البته به صورت پيش فرض يكي شون برنامه محافظ ويو يا همون ويوكير رو باز ميكنه و ديگري صفحه تنظيمات دستگاه رو....
    براي پشتيبان گرفتن هم توي همون برنامه vaio care قسمتي براي انجام اين كار در نظر گرفته شده ....
    البته من تاحالا نيازي به ديسك پشتيبان نداشتم چون هرموقع كه ديگه خيلي دستگاهم به هم ريخته و حتي بالا نيومده با پارتيشن پشتيباني كه به صورت پيش فرض روي همه لپ تاپ ها هست دستگاه رو به شرايط كارخونه برگردوندم...

میخواستم لپ تاپ F121FX/B رو بخرم چونکه مشخصات سخت افزاری جالبی داشت.
    HDD:500 ؛ Core i7 ؛ Geforce ؛ RAM DDR-3 4GB

دوست عزيز چه جور برنامه نويسي ميخواي انجام بدي كه نياز به ويندوز Ultimate یا Pro داري؟؟؟
    من كه خودم با NET. كار ميكنم و روي همون ويندوز Windows 7 home هيچ مشكلي ندارم .
    در نهايتش اينه كه مجبور بشي چند تا آپديت براي ويندوزت بريزي كه ماشا ا... توي ايران اينجور چيزا رايگانه
    Last edited by am_merman01; 20-11-2010 at 08:22.

8. این کاربر از am_merman01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تشکـــــــــــــر ولي فقط کيفيت تصوير برام مهم نيست ولي مثلا سي پي يو ورم و...هرچي که باشن تکنولوژي جديدتر بعدش مياد و اينا قديمي ميشن.يکم پايينترم باشن ميشه باهاشون ساخت ولي صفحه نمايش و وزن چيزي هست که حالاحالاها بايد باشون سر کرد.AW&AR series رو ديدم درسته کيفيتشون المپيکيه ! ولي 17اينچ و 18 اينچ واقعا بزرگنو سنگين يني بي ريخت و غير قابل جابجايي!
    دوست عزیز فقط مدل (
    Sony VPC-CW2QGX/B
    )بدرد شما میخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex_metal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    internet

پيش فرض

دوست عزیز فقط مدل (
    Sony VPC-CW2QGX/B
    )بدرد شما میخوره
    مدلهای CW دیگه تولیدش متوقف شده دیگه تولید نمیشه

داره خودمونی میشه amirmw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان یه سئوال داشتم ...
    فرق F136 FG , F137 HG با هم تو میزان هارد و رم و نوع اپتیک درایوشونه اگر چیزی رو از قلم ننداخته باشم
    سئوالی که دارم اینه که فکر می کنین چقدر وجود بلوری رایتر در آینده نیاز میشه؟ با توجه به اینکه من از وقتی هارد اکسترنال گرفتم همه دیتا هام رو تو هارد اکسترنال میریزم و چی پیش بیاد که بخوام CD یا حتی DVD رایت کنم. خیلی به ندرت ...
    بعد اینکه هارد 136 برام کافیه و 250 گیگ بیشتر تو مدل 137 خیلی به کارم نمیاد
    ولی رم ... هر چی بیشتر بهتر ... میخوام بدونم اگر 2 تا رم 2 گیگ دستگاه 136 رو با 2 تا رم 4 گیگ مثل مدل 137 عوض کنم درست در هنگام خرید، مشکلی برای لپتاپ پیش نمیاد؟ منظورم اینه که چه تاثیرات منفی می تونه روی لپتاپ داشته باشه؟ گارانتی رو می تونه باطل کنه؟
    یا تو مصرف باطری یا داغ کردن می تونه تاثیر داشته باشه؟
    با این کار با توجه به تغییرات سخت افزاری فکر می کنین با یه کار سنگین لپتاپ چقدر می تونه گرمای بیش از حد تولید کنه؟
    احتیاجی به آپدیت بایوس نمیشه؟ (مثل سری f11 سونی که با آپدیت بایوس مشکل تولید حرارتش حل میشد)
    کلا از حالت اورجینال کارخونه خارج کردن فقط تو افزایش رم اصلا توصیه میشه یا نه؟
    ممنون
    دوستان من یه سئوالی پرسیده بودم کسی تا الان جواب نداد، ممنون میشم جواب بدین ... علاوه بر سئوال قبلی یه سئوال دیگه هم داشتم ...
    RGB 100% coverage چقدر تفاوت با مدل های معمولیه ال سی دی های سونی داره مثل 136 که اون هم فول HD هست ولی RGB 100% coverage نیست
    اختلاف قیمت بین دو مدل F136 FG , F137 HG جایی که من هستم حدود 700000 تومن هست ... 137 واقعا ارزش 700000 برتری رو به خاطر 4 تا رم 250 تا هارد بلوری رایتر و ال سی دی متفاوت داره؟ (فقط رمش برام مهمه)
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ها ؟؟؟

آقا من متوجه نشدم
    f137

رایتر بلوری داره ؟؟؟

من تو یه بازار دیدم این 137 ارزونتر از 136 بود!!!!!!!!!

میشه یکی مشخصات دقیق 136 و 137 رو بزاره من مشخصاتو چک کردم هیچ فرقی نداشتن ؟؟!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •