روی کیبورد 2 تا کلید هست.
assist , vaio
کاربردشون چیه؟
یه سوال دیگه اینکه به چه صورت میشه از درایو ویندوز پیشتیبان گرفت؟(ghost) با توجه به اینکه 1 پارتیشن بیشتر نداره.![]()
روی کیبورد 2 تا کلید هست.
assist , vaio
کاربردشون چیه؟
یه سوال دیگه اینکه به چه صورت میشه از درایو ویندوز پیشتیبان گرفت؟(ghost) با توجه به اینکه 1 پارتیشن بیشتر نداره.![]()
میخواستم لپ تاپ F121FX/B رو بخرم چونکه مشخصات سخت افزاری جالبی داشت.
HDD:500 ؛ Core i7 ؛ Geforce ؛ RAM DDR-3 4GB
تنها مشکل اینه که ویندوز Windows 7 home نصب شده و من به خاطر برنامه نویسی، مجبورم ویندوز Ultimate یا Pro داشته باشم.
از دوستان کسی میدونه Sony محصولی با کانفکیگ F121FX/B داره که ویندوزش 7 pro باشه ؟؟؟
f12ngx و f12lgx البته نمیدونم تو بازار گیر میان یا نه!!!البته همون f121 هم فکر میکنم دیگه کمیاب باشهتنها مشکل اینه که ویندوز Windows 7 home نصب شده و من به خاطر برنامه نویسی، مجبورم ویندوز Ultimate یا Pro داشته باشم.
از دوستان کسی میدونه Sony محصولی با کانفکیگ F121FX/B داره که ویندوزش 7 pro باشه ؟؟؟
دوستان سونی با سفارش مدلهای اسیایی با امریکایی چه فرقی دارند ؟؟
در ضمن کدام مدا یونی گرافیک 5650 رو داره و الان در بازار ایران هست و چنده ؟
اگه در بازار ایران نیست در بازاز دوبی هست ؟؟
من فقط تو مدلهای EB. دیدم قیمتهی سری EB هم تقریبا دور و بر 1.400 و 1.600 هست. تو بازار ایران هم پیدا میشه.
وفرق سفارش آسیا و امرکایی تو اینه که اسیا مونتاژ چین هست و امریکا مونتاژ آمریکا.
ولی مثل اینکه داره همشون چینی میشه چون سری جدید F یا همون F13 ساخت چین به سفارش آمریکا هستن!
دوست عزيز اون 2 تا دكمه ، يه جور كليد ميانبر هستش كه ميتوني تعريف كيني موقع فشار دادن اونها برنامه خاصي باز بشه . البته به صورت پيش فرض يكي شون برنامه محافظ ويو يا همون ويوكير رو باز ميكنه و ديگري صفحه تنظيمات دستگاه رو....
براي پشتيبان گرفتن هم توي همون برنامه vaio care قسمتي براي انجام اين كار در نظر گرفته شده ....
البته من تاحالا نيازي به ديسك پشتيبان نداشتم چون هرموقع كه ديگه خيلي دستگاهم به هم ريخته و حتي بالا نيومده با پارتيشن پشتيباني كه به صورت پيش فرض روي همه لپ تاپ ها هست دستگاه رو به شرايط كارخونه برگردوندم...
دوست عزيز چه جور برنامه نويسي ميخواي انجام بدي كه نياز به ويندوز Ultimate یا Pro داري؟؟؟
من كه خودم با NET. كار ميكنم و روي همون ويندوز Windows 7 home هيچ مشكلي ندارم .
در نهايتش اينه كه مجبور بشي چند تا آپديت براي ويندوزت بريزي كه ماشا ا... توي ايران اينجور چيزا رايگانه![]()
Last edited by am_merman01; 20-11-2010 at 08:22.
دوست عزیز فقط مدل (
Sony VPC-CW2QGX/B
)بدرد شما میخوره
مدلهای CW دیگه تولیدش متوقف شده دیگه تولید نمیشه
دوستان من یه سئوالی پرسیده بودم کسی تا الان جواب نداد، ممنون میشم جواب بدین ... علاوه بر سئوال قبلی یه سئوال دیگه هم داشتم ...
RGB 100% coverage چقدر تفاوت با مدل های معمولیه ال سی دی های سونی داره مثل 136 که اون هم فول HD هست ولی RGB 100% coverage نیست
اختلاف قیمت بین دو مدل F136 FG , F137 HG جایی که من هستم حدود 700000 تومن هست ... 137 واقعا ارزش 700000 برتری رو به خاطر 4 تا رم 250 تا هارد بلوری رایتر و ال سی دی متفاوت داره؟ (فقط رمش برام مهمه)
ممنون
ها ؟؟؟
آقا من متوجه نشدم
f137
رایتر بلوری داره ؟؟؟
من تو یه بازار دیدم این 137 ارزونتر از 136 بود!!!!!!!!!
میشه یکی مشخصات دقیق 136 و 137 رو بزاره من مشخصاتو چک کردم هیچ فرقی نداشتن ؟؟!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)