تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 296 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی حسین جان این چند روز تعطیلی رو چی کار کنیم؟
    فکر کنم دیگه همه این چند روز تعطیل باشن.اگه مسافرت کسی نره شاید بتونیم بازیهای بیشتری این چند روز بازی کنیم.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه پیشنهاد داشتم.وقتی دو تا تیم دوستان با هم بازی داشتن اون کسی که بازی نمیکنه میتونه سیستم مورد نظر و همه تاکتیکها رو بچینه و سیو کنه و بعد اونو از قسمت سیو بازی برای کسی که بازی می کنه بفرسته تا اونو کپی کنه.حجم این فایل حدود 4 کیلوبایت هستش و راحت میشه اونو گذاشت.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام . حسین جان این بازی چی شد پس ؟
    ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام . حسین جان این بازی چی شد پس ؟
    سلام آرمین جان
    بدلیل اینکه مسعود سر موقع بازیشو انجام نداد من الان این بازیو به کامپیوتر سپردم نهایتا تا 20 دقیقه دیگه فایل سیو رو توی تاپیک میذارم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ویگان 1 -------------------------------------------------منچستر سینی 0

آرمین جان اینم سیو بازی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

ترتیب بازیهای هفته ششم

بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------( برگزار شد )
    ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی--------------------- ( برگزار شد )
    آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- امروز ساعت 4.30 تا 8.30 شب
    منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ امروز ساعت 8.30 تا 9.30 شب
    چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ امروز ساعت 9.45 تا 10.15 شب
    بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب
    Last edited by 4039; 10-02-2010 at 17:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقا یک هیچ بردم اینم سیو بازی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم آمار

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آرمین آمارت نشون میده حمله زیاد داشتی .
    به رسم گذشته من مجددا سوال میکنم بازی چطور بود درجه سختی بازی چطور بود ؟ بنظرت بازی بهتره از این سخت تر بشه یا همین خوبه ؟

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

ترتیب بازیهای هفته ششم

بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------( برگزار شد )
    ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی--------------------- ( برگزار شد )
    آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- ( برگزار شد )
    منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------
    چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ امروز ساعت 9.45 تا 10.15 شب
    بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

آرمین آمارت نشون میده حمله زیاد داشتی .
    به رسم گذشته من مجددا سوال میکنم بازی چطور بود درجه سختی بازی چطور بود ؟ بنظرت بازی بهتره از این سخت تر بشه یا همین خوبه ؟
    نه حسین جان همینجوریش حرف نداره فقط زمان بازی باید زیاد بشه. در ضمن یه تشکر هم بهت بدهکارم به خاطر اینکه خیلی برا این تاپیک زحمت میکشی .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه حسین جان همینجوریش حرف نداره فقط زمان بازی باید زیاد بشه. در ضمن یه تشکر هم بهت بدهکارم به خاطر اینکه خیلی برا این تاپیک زحمت میکشی .
    خواهش میکنم دوست عزیز . راستی ما دیروز تصویب کردیم در آخر فصل دو نفر اول به جام باشگاهها صعود کنند و دونفر آخر از لیگ خارج بشن و دو نفر جدید به لیگ اضافه بشه . گفتم شاید در جریان نباشی .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز . راستی ما دیروز تصویب کردیم در آخر فصل دو نفر اول به جام باشگاهها صعود کنند و دونفر آخر از لیگ خارج بشن و دو نفر جدید به لیگ اضافه بشه . گفتم شاید در جریان نباشی .
    حسین اگه اجازه بدی یه پیشنهاد هم من بدم. میگم که سهمیه ی لیگ انگلیس تو جام باشگا ه ها فکر کنم 4باشه پس ما هم همین کار رو بکنیم یعنی 4تیم اول برن برای جام باشگا ه ها و 2یا 3تیم بعد اون ها هم جام یوفا ( اگه میشه) در ضمن انگیزه رو هم برای همه خیلی زیاد تر میکنه و با واقعیت مطابق تر هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •