توی تنظیمات برو توnetwork بعد تو settingهمونip رو بزن
![]()
توی تنظیمات برو توnetwork بعد تو settingهمونip رو بزن
![]()
سلام.
دوستان یه نرم افزار واسه رایت کردن معرفی میکنید تو مایه های nero .
مرسی. خوب بود.![]()
من ورژن mac 10.6.4 رو آپ دیت کردم اما هنوز اون صدا هست ، حسین تو مطمئنی که صدا قطع شده ؟؟؟
این صدا یک صدای سخت افزاری هست و مربوط به عملکرد مکانیسم هارد می شود اینجا یک سوال برایم پیش می آید که آپ دیت نرم افزاری یا هر ترفند نرم افزاری دیگر چگونه ممکن است روی صدای هارد تأثیرگذار باشد ؟؟؟ امید جان بی زحمت میشه راهنمایی بفرمایید ؟؟
خب ، ببینید ، این حدس من بود!
شما از نسخه ی کامبو استفاده کردی ؟
هر سخت افزار به واسطه ی یک نرم افزار به سیستم عامل معرفی میشه!این صدا یک صدای سخت افزاری هست و مربوط به عملکرد مکانیسم هارد می شود اینجا یک سوال برایم پیش می آید که آپ دیت نرم افزاری یا هر ترفند نرم افزاری دیگر چگونه ممکن است روی صدای هارد تأثیرگذار باشد ؟؟؟ امید جان بی زحمت میشه راهنمایی بفرمایید ؟؟
خب ، درسته که این صدا ، بصورت مستقیم از هارد میاد ، اما با استفاده از آپدیت درایور رابط SATA ll میشه کاری کرد که ، بصورت کامل از بین بره!
موفق باشید ،
امید
هیچ صدایی نمی یاد دیگه. البته بازم می گم من فکر می کنم که این صدا قبل از آپدیت قطع شده بود. البته اینم بگم که شبا تو هر نیم ساعت شاید یه صدایی می ده که خیلی صداش کمتر از قبله و باید خیلی سکوت باشه که بتونی بشنوی که اونم فکر کنم عادیه
این نکته رو هم اضافه کنم که Apple برای هاردای 7200rpm یه آپدیتی قرار داده بود که با این آپدیت صدای اونها (که ظاهرا خیلی شایع تر از هاردای 5200rpm بود) قطع شد.
Last edited by hosseindk; 20-06-2010 at 14:17.
از Toast Titanium Pro 10 شرکت roxio استفاده کنید!
این نرم افزار واقعا محشره!
لینک دانلود از سرور Hotfile :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود از سرور Megaupload :
حجم : 815MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید ،
امید
Toast 10 Titanium 10.0.7 stripped
اینو دارم خیلی فرق داره با pro?
ممنون امید جان خیلی گلی
Last edited by joykiller360; 20-06-2010 at 20:29.
صدای هارد منم قطع شده!
دقیقا از بعد آپدیت
دوستان بهترین چیزی که از بد آپدیت اتفاق افتاده اینه که صورت بالا آمدن با smartsleepخیلی بیشتر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)