تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 54 اولاول ... 414748495051525354 آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بحث بیش از این که بحث فلسفی باشه داره جنبه ی فرهنگی میگیره
    جنبه ی فرهنگی اجتماعی گرفته است نه این که داره میگیره
    مشکل کشور ما فلسفه نیست وما مشکل فرهنگی داریم
    قبول دارم
    دوستان هم لطف کردن مانور دادن
    مانوری داده نشده
    هر چه گفته شده مستند است .
    حالا تکلیف جامعه با این آدمی که مرتد هستش چیه
    این دیگه اسمش مرتد نیست چون دلیل آورده ونقش یک دانشمند رو داره ونمونه اش هم گالیله است
    وعاقلانه به مناظره بپردازند
    عقل این رو حکم میکنه
    حتی در قرآن هم اشاره شده که حتی سخن من را هم گوش کنید و بعد تعقل کنید و بعد خود برگزینید هر آنچه حق است
    یعنی آزادی برای هم نه برای یک شخص
    آزادی مثل یک پارادوکس است وایجاد آزادی زیاد برای یک شخص باعث میشه که فرد دیگر حقش ضایع بشه
    پس تعیین حد اون مهمترین کاره.

2. این کاربر از Framason بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض تلفیق بحث آزادی وبرابری اجتماعی

آزادی مثل یک پارادوکس است وایجاد آزادی زیاد برای یک شخص باعث میشه که فرد دیگر حقش ضایع بشه
    پس تعیین حد اون مهمترین کاره.
    پارادوکس بودن
    آزادی چیزی است که تحقق کامل آن را سخت میکند ولی زندگی اجتماعی این پارادوکس را
    حل کرده است به این شکل که در یک جامعه همه به یک اندازه از آزادی برخودار باشند یعنی همان برابری
    اجتماعی

که دوستان آن را مطرح کردند والان هم مشغول هستند.
    برابری اجتماعی تنها زمانی امکان پذیر است که جامعه خود را اداره کند یعنی جامعه ی جهانی نه دهکده ی
    جهانی که یک کدخدا داشته باشد .
    جامعه ی جهانی به صورت جمعی اداره میشود وچون همه در آن نقشی یکسان دارند پس اعتراض به هیچ
    وجه معنا ندارد .
    برابری اجتماعی به گونه ای تحقق می یابد که هرشخص بسته به عمل هایش جایگاهی پیدا میکند وجایگاه
    او هم مربوط به خود اوست وغصب جایگاه دیگران نیست.
    ترسیم این جامعه فقط زمانی امکان پذیر است که همه ی مردم جهان دست دردست دهند وخواستار این
    آرمان باشند.
    شاید در نگاه اول این آرمان یک آرمان تخیلی به شمار آید ولی درطول تاریخ تا کنون ادیان ،مذاهب و....
    سعی در رسیدن به این آرمان داشتند تا با رسیدن آن صحنه را برای ظهور آدمیت و اصل انسان فراهم
    آورند.
    اما تنها یک مشکل بزرگ وجود دارد وآن فرهنگ است یعنی وقتی یک جامعه ی جهانی در حال تشکیل
    باشد تداخل فرهنگ های کشور های گوناگون به وجود می آید و در نتیجه دوباره به وضعیت کنونی
    برمیگردد.
    فرهنگ در معنای لغوی یعنی حرکت به سوی نور ونور هم تجلی حقیقت است پس وقتی در مورد فرهنگ
    صحبت میشود یعنی رفتن به سوی حقیقت واین کار جز باداشتن آگاهی ممکن نیست ولی دولت های کنونی
    درجهان به هیچ وجه علاقه ای به رونمایی از حقیقت ندارد

وبه قول saeeddz مردم عادی را مشغول کار
    کرده اند به گونه که وقت ندارند حتی به خود فکر کنند ودر حقیقت فقط زنده هستند ،دانشمندان وروشنفکران
    جهان را هم که به 2002،2005،2012ویوفو و موجودات فضایی وپیدا کردن xو....مشغول کرده اند .
    ادیان بزرگ جهان هم همگی به شکلی درآمده اند که شخص وقتی وارد آنها میشود خود را گناهکار می یابد
    واقعا چرا باید دریک دین گفته شود که عذاب خدا هر جاکه باشید شما را می یابد چرا رحمت خداما را
    نمی یابد ،بعد از ایجاد این احساس گناه در لباس آخوند ،اسخف ،پدر روحانی یا هر چیز دیگر به شما
    میگویند که راه را به شما نشان خواهند داد وشما غافل از این که این شخص خود انسان است به طرز
    خیلی جالبی از او تقلید میکنید که این برای یک شخص آزاد واقعا وحشتناک است !!!!!!!
    راه مردم کنونی خود ما راهی ازپیش تعیین شده است واین

موج تقلید کورکورانه باید به گونه ای از بین
    رود واین معنی واقعی بصیرت است وبعد از ازبین رفتن این موج میتوان با ایجاد آگاهی در بین مردم
    فرهنگ رابا آنان آمیخت تا دیگر هر قدمی که برمیداریم صدای .......و ناسزا رانشنویم تا دیگر به هر
    جشنی که میرویم از رفتن به آن پشیمان نشویم وهزاران کار زشت دیگر که نه تنها بازداشتن از آن در
    این موج تقلید سخت است بلکه در زمان آزاد بودن نیست سخت است.
    باتشکر arzeva

---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------

من چندتا سوال هم داشتم که دوست دارم دوستان جواب بدن .
    1.چرا آرزوهای انسان در هر دوره ی سنی تغییر میکند ؟
    2.تغییر در فرهنگ یک کشور اول از کجا شروع میشود؟
    3.چه عاملی باعث میشه که یک کشور مثل برزیل که تاخرخره زیر بدهی کشور های صنعتی است بعد از
    ده سال توسعه یافته بشه،صنعت یا فرهنگ؟
    4.چرا باید دوکشور مثل ایران وآمریکا که فرهنگشان ،نژادشان ،طرز فکرشان و...آنها باهم فرق داشته است امروز خیلی از نظر فرهنگ به هم شباهت پیدا کنند؟
    5.سوسیالیست یعنی چه و یک شخص چه دلیلی دارد که سوسیالیست شود؟
    6.چه چیزی میتونه کل مردم جهان رو متحد کنه ؟
    7.هدف جهان چیه (لطفا جواب های انشایی و خداپرستی ندین)؟

4. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dexter 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    No where Land

پيش فرض

1.چرا آرزوهای انسان در هر دوره ی سنی تغییر میکند ؟
    چون متناسب با تغییرات روحی و جسمی نیازهای متفاوتی ایجاد می شه...این نیازها همون آرزوهامون هستند چه یه بستنی باشه یا یه آپارتمان
    از سیاستمداران و دولتمردان اون کشور....یه حدیثی هست (نمیدونم از کدوم امام بزرگوار) که می فرمایند مردم بیش از پدرانو مادران خود از بزرگان جامعه تقلید می کنند.
    3.چه عاملی باعث میشه که یک کشور مثل برزیل که تاخرخره زیر بدهی کشور های صنعتی است بعد از
    6.چه چیزی میتونه کل مردم جهان رو متحد کنه ؟
    نیازها و خئاسته های مشترک...عدل...توحید....و...
    ...شما یک انسان رو در نظر بگیرید...این انسان ممکنه از راه درستی به مقامی بالا برسه یه نفر دیگه از راه دروغ و رشوه به همون جا برسه...به نظر من مهمترین چیز در مورد قضاوت در مورد کشورها به دست آوردن اطلاعات در مورد پیشینه و روابط فعلیشونه...
    4.چرا باید دوکشور مثل ایران وآمریکا که فرهنگشان ،نژادشان ،طرز فکرشان و...آنها باهم فرق داشته است امروز خیلی از نظر فرهنگ به هم شباهت پیدا کنند؟
    منظورتون دقیقا چه جور شباهتیه؟
    7.هدف جهان چیه (لطفا جواب های انشایی و خداپرستی ندین)؟
    هیچ کدوم از ما اختیاری در انتخاب نقشمون در این جهان نداشته ایم...پس تنها وظیفه ی ما اینه که نقشمون رو به درستی انجام بدیم.

6. 2 کاربر از Dexter 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من ویل دورانت معتقد است که برابری مخالف آزادی است . به عنوان مثال در جوامع کمونیستی و سوسیال که معتقد به برابری و حتی مالکیت اشتراکی بوده اند آزادی کمتر بوده و هرچقدر آزادی کمتر باشد پیشرفت جامعه کمتر میشود . البته ویل دورانت عقیده دارد که باید همه از تربیت و تحصیل برابر برخوردار شوند .

اگر یک دانشگاه را فرض کنید شما هیچ گاه دانشجویی را نمی بینید که دوست داشته باشد با همکلاس خود برابر باشد . همیشه انسان دوست دارد تا برتر و بیشتر از افراد دیگر داشته باشد که به این آزادی می گویند .

در جامعه ساسانیان تنها اشراف حق تحصیل داشتند و افراد فقیر نمی توانستند تحصیل کنند حال به نظر شما اینجا برابری وجود نداشته است یا آزادی ؟

خواهش می کنم درباره این جمله بلود شده بیشتر فکر کنید تا راجع به ان بحث کنیم .
    اصل برابری فرصت شغلی: بند2ماده21اعلامیه جهانی حقوق بشرمقررمیدارد:"هرکس حق داردباتساوی شرایط به مشاغل عمومی کشورخودنائل آید." وهمینطوربندج ماده7میثاق بین المللی حقوق اقتصادی،اجتماعی وفرهنگی نیز:"تساوی فرصت برای هرکس که بتوانددرخدمت خودبه مدارج مناسب عالی ارتقایابدبدون درنظرگرفتن هیچ گونه ملاحظات دیگری جزطول خدمت ولیاقت" را به عنوان حق هرفردازجامعه به رسمیت میشناسد. بنابراین هرنوع ملاک جنسیتی ونژادی وسیاسی وغیره خلاف این اصل محسوب میشود.
    منظورازاین برابری اینست که وقتی قانون برای رسیدن به یک شغل دولتی یاسیاسی ویایک موقعیت اجتماعی شرایطی راتعریف میکند همه افرادباداشتن آن شرایط بتوانندبرای رسیدن به آن شغل یاموقعیت به رقابت بپردازندتالایق ترین فردبه آن شغل وموقعیت دست یابد.دراینجااگرخودقانون امتیازخاصی به قشرخاصی ازجامعه بدهدمیگوییم برابری تحقق نیافته است وچون شخص لایق باداشتن شرایط لازم ازحق خویش محروم شده است اگرحق رامترادف آزادی بدانیم بنابراین آزادی نیزپایمال شده است.

8. 3 کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

اصل برابری فرصت شغلی: بند2ماده21اعلامیه جهانی حقوق بشرمقررمیدارد:"هرکس حق داردباتساوی شرایط به مشاغل عمومی کشورخودنائل آید." وهمینطوربندج ماده7میثاق بین المللی حقوق اقتصادی،اجتماعی وفرهنگی نیز:"تساوی فرصت برای هرکس که بتوانددرخدمت خودبه مدارج مناسب عالی ارتقایابدبدون درنظرگرفتن هیچ گونه ملاحظات دیگری جزطول خدمت ولیاقت" را به عنوان حق هرفردازجامعه به رسمیت میشناسد. بنابراین هرنوع ملاک جنسیتی ونژادی وسیاسی وغیره خلاف این اصل محسوب میشود.
    منظورازاین برابری اینست که وقتی قانون برای رسیدن به یک شغل دولتی یاسیاسی ویایک موقعیت اجتماعی شرایطی راتعریف میکند همه افرادباداشتن آن شرایط بتوانندبرای رسیدن به آن شغل یاموقعیت به رقابت بپردازندتالایق ترین فردبه آن شغل وموقعیت دست یابد.دراینجااگرخودقانون امتیازخاصی به قشرخاصی ازجامعه بدهدمیگوییم برابری تحقق نیافته است وچون شخص لایق باداشتن شرایط لازم ازحق خویش محروم شده است اگرحق رامترادف آزادی بدانیم بنابراین آزادی نیزپایمال شده است.
    دوست من
    از نظر من چیزی بنام برابری در این بندها وجود ندارد .

"منظورازاین برابری اینست که وقتی قانون برای رسیدن به یک شغل دولتی یاسیاسی ویایک موقعیت اجتماعی شرایطی راتعریف میکند همه افرادباداشتن آن شرایط بتوانندبرای رسیدن به آن شغل یاموقعیت به رقابت بپردازندتالایق ترین فردبه آن شغل وموقعیت دست یابد."

وازه رقابت نشان دهنده این موضوع است که در این بندها آزادی افراد مد نظر است نه برابری آنها . اگر آزادی نباشد استعدادها شکوفا نمی شود .

فرض کنید بنده به شما و دوست شما هزار تومان میدهم ( برابری ) اما اگر شما آزاد نباشید تا به اندازه آن هزار تومان هرچه دوست دارید بخرید و فقط ان چیزی که من میخواهم را خریداری کنید یعنی چه ؟!

اگر من و شما هر دو مجبور به پذیرفتن یک عقیده باشیم و مجبور به عمل به آن عقیده تحمیل شده در این صورت برابری پدید می آید . ولی آزادی از ما گرفته نمی شود ؟

بگذارید یک مثال بهتر بزنم . فلسفه در نتیجه آزادی ها پدید آمده است به عنوان مثال ابوعلی سینا آزاد بود تا نظرات افلاطون و ارسطو را بپذیرد یا رد کند و او این نظرات را بررسی کرده و اشکالاتی بر آنها گرفته و نظرات خود را نوشته و پس از او ملاصدرا نظرات ابوعلی سینا و افلاطون و ارسطو و .... را بررسی کرده و اشکلات را در اورده و پس از او افراد دیگر حال اگر همه این ها نظرات افراد پیش از خود را پذیرفته بودند آیا پیشرفتی در علوم مختلف رخ میداد ؟!

پس میبینیم پیشرفت یک علم و یک جامعه در نتیجه آزادی است نه برابری
    ! اگر اختلاف نظرها نباشد اگر من و شما در این تاپیک حرف همدیگر را تایید کنیم آیا بحث ما اصلا نتیجه خواهد داشت؟! آیا اصلا پیشرفت می کنیم ! ( یا مثل کارشناسان صدا و سیما که همدیگر را تایید می کنند و نظر مخالف هم ندارند به تک صدایی و تک گویی و دفاع از یک اعتقاد بر می خیزیم و مخالف اعتقاد خود را فتنه گر و اغتشاش گر می نامیم و یا حکم تکفیرش را میدهیم ؟!)

10. این کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برابری اجتماعی تنها زمانی امکان پذیر است که جامعه خود را اداره کند یعنی جامعه ی جهانی نه دهکده ی
    جهانی که یک کدخدا داشته باشد .
    پس چطوری کنترل میشه؟
    دولت های کنونی
    درجهان به هیچ وجه علاقه ای به رونمایی از حقیقت ندارد
    چه سودی به حال آنها داره
    شاید در نگاه اول این آرمان یک آرمان تخیلی به شمار آی
    چطور یه همچین اتفاقی میخواهد بیافته به نظر من واقعا تخیلی است
    چون شما داری میگی که کل باهم برابر میدونین یعنی چی؟
    اما اگر محقق بشه بالاترین ارزش انسانی هستش
    موج تقلید کورکورانه باید به گونه ای از بین
    رود
    شما چطور میخواهی به یک خانمی که از اول انقلاب تا الان فکر تقلید از امام ومرجع از سرش بیرون نرفته این رو تلقین کنی
    شما درباره ی چگونگی از بین برد تقلید و ایجاد آگاهی صحبت نکردی
    من دیشب گفتگوی خبری رو نگاه کردم از سه قوه ی مختلف یک شخص در بحث حضور داشت ودرباره ی چگونگی از بین بردن بدحجابی صحبت میکردند ولی فقط به نظر من گناه رو گردن هم میانداختن واصلا چیزی به نام فرهنگ مطرح نبود.
    من هم به عنوان یک خانم دوست دارم حجاب رو رعایت کنم ولی وقتی میرم تو جامعه میبینم هنجار جور دیگه است پشیمان میشم به نظر من الان هنجار جامعه بدحجابی است نه حجاب !!!!
    از همان خانم هایی که حجاب را رعایت نمیکنند بپرسید همین جواب را خواهند داد.
    .چرا آرزوهای انسان در هر دوره ی سنی تغییر میکند ؟
    چون آرزو های جدیدی جایگزینش میشه.
    یک روند طبیعیه که آغازش هم دست خود مردمه اما از آگاهی شروع میشه .
    .چه عاملی باعث میشه که یک کشور مثل برزیل که تاخرخره زیر بدهی کشور های صنعتی است بعد از
    اتحاد وفرهنگی غنی
    .چرا باید دوکشور مثل ایران وآمریکا که فرهنگشان ،نژادشان ،طرز فکرشان و...آنها باهم فرق داشته است امروز خیلی از نظر فرهنگ به هم شباهت پیدا کنند؟
    چون فرهنگ صادر میشه والان مهم روند صادرات فرهنگ از غرب به شرق است
    شما برو کشور های دیگه
    اونجا هم داره مثل ایران میشه وهمه دارن غربی میشن!!!!!!!!
    .سوسیالیست یعنی چه و یک شخص چه دلیلی دارد که سوسیالیست شود؟
    پ
    معنی :متعصب و وطن پرست
    دلیل :نژادپرستیهای بیجا
    .چه چیزی میتونه کل مردم جهان رو متحد کنه ؟
    هیچی
    هدف جهان چیه (لطفا جواب های انشایی و خداپرستی ندین)؟
    خیلی دوست دارم بدونم.
    یچ کدوم از ما اختیاری در انتخاب نقشمون در این جهان نداشته ایم...پس تنها وظیفه ی ما اینه که نقشمون رو به درستی انجام بدیم.
    به نظر من درسته ولی قسمت اول حرفتون با آزادی واختیار مخالف هستش

12. 2 کاربر از Framason بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

پس چطوری کنترل میشه؟
    به وسیله ی نمایندگان مردم
    چه سودی به حال آنها داره
    سواستفاده از ما
    شما چطور میخواهی به یک خانمی که از اول انقلاب تا الان فکر تقلید از امام ومرجع از سرش بیرون نرفته این رو تلقین کنی
    شما درباره ی چگونگی از بین برد تقلید و ایجاد آگاهی صحبت نکردی
    من دیشب گفتگوی خبری رو نگاه کردم از سه قوه ی مختلف یک شخص در بحث حضور داشت ودرباره ی چگونگی از بین بردن بدحجابی صحبت میکردند ولی فقط به نظر من گناه رو گردن هم میانداختن واصلا چیزی به نام فرهنگ مطرح نبود.
    من هم به عنوان یک خانم دوست دارم حجاب رو رعایت کنم ولی وقتی میرم تو جامعه میبینم هنجار جور دیگه است پشیمان میشم به نظر من الان هنجار جامعه بدحجابی است نه حجاب !!!!
    از همان خانم هایی که حجاب را رعایت نمیکنند بپرسید همین جواب را خواهند داد.
    چگونگی ایجاد آگاهی رو به 7 بسپارید.
    درمورد بقیه ی حرف ها هم فقط یک چیز میتونم بگم........عالی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه msshamraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T A B R I Z

پيش فرض

نقل قول:
    .سوسیالیست یعنی چه و یک شخص چه دلیلی دارد که سوسیالیست شود؟
    پ
    معنی :متعصب و وطن پرست
    دلیل :نژادپرستیهای بیجا
    دوست من مکتب های بشری راحت به وجود نیامده اند که شما راحت درباره آنها قضاوت می کنید . به سختی پدید آمدند و به سختی از بین میروند

اینکه سوسیالیسم پدید میاید در نتیجه این است که مکتب قبلی مشکلی داشته و برای درمان آن مشکل خواسته اند دوایی بیاورند و سوسیالیسم را ساختند . مثلا شما تب می کنید و برای شما دکتر دارویی تجویز می کند . حالا اگر شما بیش از اندازه از این دارو استفاده کنید ممکن است بلای دیگری سرتان بیاید !

کمونیسم و سوسیالیسم وقتی ظاهر شده اند که نصف بیشتر مردم در فقر و گرسنگی زندگی میکردند و عده کمی ثروت زیادی داشتند !

تعصب و وطن پرستی و نژاد پرستی نتیجه اش ناسیونالیسم و آکائیسم است نه کمونیسم و سوسیالیسم .

کدوم از ما اختیاری در انتخاب نقشمون در این جهان نداشته ایم...پس تنها وظیفه ی ما اینه که نقشمون رو به درستی انجام بدیم.
    جلال آل احمد در رمان نون و القلم از زبان میرزا اسدالله بیان می کند که : برای من هرکسی امام زمان خودش است . مهم این است که هر آدمی به وظیفه امامت زمان خودش عمل کند . بار امانت یعنی همین .

پیشنهاد می کنم این کتاب را بخوانید .
    Last edited by msshamraz; 17-06-2010 at 20:11.

15. این کاربر از msshamraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چگونگی ایجاد آگاهی رو به 7 بسپارید.
    درمورد بقیه ی حرف ها هم فقط یک چیز میتونم بگم........عالی بود
    ايجاد آگاهي رو به كي بسپاريم؟!!!!! تقليد!!!؟؟؟
    واقعا چرا باید دریک دین گفته شود که عذاب خدا هر جاکه باشید شما را می یابد چرا رحمت خداما را
    نمی یابد ،بعد از ایجاد این احساس گناه در لباس آخوند ،اسخف ،پدر روحانی یا هر چیز دیگر به شما
    میگویند که راه را به شما نشان خواهند داد وشما غافل از این که این شخص خود انسان است به طرز
    خیلی جالبی از او تقلید میکنید که این برای یک شخص آزاد واقعا وحشتناک است !!!!!!!
    بهتره به تاريخ زندگاني بشر نگاهي بندازي كه در چه تاريخي شده به مردم بگن كه به عنوان مثال شهوت چهارچوبي دارد و مردم هم اون چهار چوب رو از راه نگفتن اين كه جهنمي وجود دارد رعايت كرده باشن.همين مرجع هايي كه نام برديد در هر دو مورد جهنم و بهشت صحبت مي كنند منتها بايد ديد شخص مخاطب كيست!اكثر مردم اشتباه خودشون رو نمي بينن و فقط روي نقاطي كه فكر مي كنن حقشون هست تمركز مي كنن.حال اگر هم فردي باشد كه تريف درستي از حق ندارد و فقط از حق دفاع مي كند , و كس ديگري پيدا شود مانند مراجع كه حرف درست را بزند آنوقت خواهيم ديد كه فردي كه به اشتباه فكر مي كنه كه حق با خودش هست چطور دفاع از حق كوركورانه مي كند.مثل اين جنبشي كه اخيرا راه افتاده.گمان مي كنند كه حق دارند!! هزاران دليل موجود هست كه چطور نفاق از وجودشان سر مي كشد خود نمي دانند!نقاط ضعف خود را نمي بينند و تعريف درستي از حق ندارند!كسي كه تعريف درستي از حق ندارد چطور مي تواند از حق دفاع كند؟
    پيامبر كه پيامبر است نتواست منافق را به راه راست هدايت كند در قرآن به صراحت آمده كه هرگز نخواهي توانست منافق را هدايت كني! حال فكر كنيد كه بايد روحانيون بايد از خوشي ها و بهشت صحبت كنند! همه مي دانند كه يك منافق فقط به دنبال منافع شخصي خودش است و حقوق ديگران برايش اهميتي ندارد!گر اين كه به تمام خواسته هايش رسيده باشد !آن هم انسان بي نهايت طلب.
    اين جنبشي كه راه افتاد به جز كشته شدن چند كودك در مهد كودك و حمله به ماشين هاي مردم و شكست اموال عمومي چيزي براي ما مردم نداشت.مردم از جون خود سرمايه اي مي دهند به عنوان ماليات و بعد اين جنبشي ها آن را نابود مي كنند.راي مردم ديگر را نمي بينند.مردم خودشان عقل دارند .عجب تعريفي از آزادي داريد!!!!......
    Last edited by angello1920; 17-06-2010 at 20:34.

17. این کاربر از angello1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

ايجاد آگاهي رو به كي بسپاريم؟!!!!! تقليد!!!؟؟؟
    خوشم می آید که آماده هستی
    عزیزم7مرجع تقلید نیست که ازش تقلید کنی فقط حقیقت رو میگه تا آگاه تر بشی
    اين جنبشي كه راه افتاد به جز كشته شدن چند كودك در مهد كودك و حمله به ماشين هاي مردم و شكست اموال عمومي چيزي براي ما مردم نداشت.مردم از جون خود سرمايه اي مي دهند به عنوان ماليات و بعد اين جنبشي ها آن را نابود مي كنند.راي مردم ديگر را نمي بينند.مردم خودشان عقل دارند .عجب تعريفي از آزادي داريد!!!!......
    هفت قراره فقط اطلاعات بده نه این که مردم رو بکشه دوما مربوط به فقط ایرانی ها نیست که بگین......
    بهتره به تاريخ زندگاني بشر نگاهي بندازي كه در چه تاريخي شده به مردم بگن كه به عنوان مثال شهوت چهارچوبي دارد و مردم هم اون چهار چوب رو از راه نگفتن اين كه جهنمي وجود دارد رعايت كرده باشن.همين مرجع هايي كه نام برديد در هر دو مورد جهنم و بهشت صحبت مي كنند منتها بايد ديد شخص مخاطب كيست!اكثر مردم اشتباه خودشون رو نمي بينن و فقط روي نقاطي كه فكر مي كنن حقشون هست تمركز مي كنن.حال اگر هم فردي باشد كه تريف درستي از حق ندارد و فقط از حق دفاع مي كند , و كس ديگري پيدا شود مانند مراجع كه حرف درست را بزند آنوقت خواهيم ديد كه فردي كه به اشتباه فكر مي كنه كه حق با خودش هست چطور دفاع از حق كوركورانه مي كند.مثل اين جنبشي كه اخيرا راه افتاده.گمان مي كنند كه حق دارند!! هزاران دليل موجود هست كه چطور نفاق از وجودشان سر مي كشد خود نمي دانند!نقاط ضعف خود را نمي بينند و تعريف درستي از حق ندارند!كسي كه تعريف درستي از حق ندارد چطور مي تواند از حق دفاع كند؟
    پيامبر كه پيامبر است نتواست منافق را به راه راست هدايت كند در قرآن به صراحت آمده كه هرگز نخواهي توانست منافق را هدايت كني! حال فكر كنيد كه بايد روحانيون بايد از خوشي ها و بهشت صحبت كنند! همه مي دانند كه يك منافق فقط به دنبال منافع شخصي خودش است و حقوق ديگران برايش اهميتي ندارد!گر اين كه به تمام خواسته هايش رسيده باشد !آن هم انسان بي نهايت طلب.
    پس به نظر شما باخوبه که با این حرف ها اون ها یی رو هم که منافق نیستند ازدین بترسانیم و فراری بدیم.
    لطفا به صلاح دین صحبت کنید نه به صلاح خود .....
    دین دارد از بین میرود ومسئولش هم کسی نیست.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •