جو تاپیک رو متشنج نکنید
4 روز دیگه رلیز جهانی میشه چی میگید 3 ماه دیگخ یا 5 ماه؟؟؟؟؟؟؟
جو تاپیک رو متشنج نکنید
4 روز دیگه رلیز جهانی میشه چی میگید 3 ماه دیگخ یا 5 ماه؟؟؟؟؟؟؟
اخه كمه كم 700 قيمتشه...اونوقت يه هدفون بدرد نخور روش باشه؟؟؟
بعدشم اون هدفوني كه تو ويديوش بود كجا اين هدفوناي بازاري كجا...
يه چي ميگيا...
اينا واسه اون سامسونگه ميگن...
راست ميگه بحث اونو بزاريم كنار...
Timescape and Mediascape
این دو حالت چیه؟
نه درست میگیبد میگم سعید ؟
نمیدونم ولی خوبه بخرشاین دو حالت چیه؟
--------------------------------
آقا صبر کنید بیاد بعد ببینیم هدفونش چیه!
Timescape is about blending your mobile and social communications into one, via rich graphics. So you can see all your Facebook updates, emails you have received and text messages you have received in one place and in order.
With Timescape for the Sony Ericsson Xperia X10 you have access to the “infinite” button which lets you see what your friends are up to in a single view.
Looking at Mediascape it offers quick access to your photos, music and videos. The “infinite” button again lets you get updates from YouTube and artists you keen to track.
منم اينو پيدا كردم...
این گوشی دارای قابلیت لمسی کنترل اشارهای است که با دکمهی Infinite همراه شده است. Infinite این امکان را به کاربر میدهد تا فقط با لمس این دکمه دسترسی آسان و سریع به تمام ارتباطات خود از طریق Timescape™ و به تمام مدیاها از طریق Mediascape™ را داشته باشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هدفون گوشی هر چی باشه نمیتونه به پای هدفونایی که بیرون میفروشن برسه.اخه كمه كم 700 قيمتشه...اونوقت يه هدفون بدرد نخور روش باشه؟؟؟
بعدشم اون هدفوني كه تو ويديوش بود كجا اين هدفوناي بازاري كجا...
يه چي ميگيا...
اگه میخوایی نهایت وضوح و کیفیت رو تو هدفون ببینی میتونی از هدفون کپسولی گریفن(GRIFFIN) استفاده کنی که واقعا بینظیره و قیمتش هم 25 تومن هستش.
اينو جدي ميگي؟؟؟
من كه هنوز هز چي هدفون خريدم و ديدم به پاي هدفن اصلي سوني نرسيده...
ميشه لينك بدين ببينم چه جوري اين هدفوني كه شما ميگيد؟؟؟
آقا کسی نیست جواب بده....دوباره تاپیک رو به قول حسین متشنج میکنما![]()
شما درست میگید سونی روی گوشیهای خوبش هدفونهای خوبی میذاره مثل همین مدل اما قطعا هدفونهای بهتری هم هست..من w950 دارم یه هدفون فیلیپس گرفتم واسش کیفیتش زمین تا اسمون با مال خودش فرق داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)