سلام به برو بکس x6یـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی
دوستان اگه از دی جی کالا بخرم و خدایی نکرده مشکلی داشته باشه هزینه ی ارسال 50 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به برو بکس x6یـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی
دوستان اگه از دی جی کالا بخرم و خدایی نکرده مشکلی داشته باشه هزینه ی ارسال 50 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها این گوشی وقتی ارزون بشه تا چند ماه دیگه خز نمیشه؟؟؟
هزینه ارسال 50 تومنه یعنی چی؟ اگه با گارانتی بخری و مشکل داشت باید بفرستی شرکت گارانتی کننده نه دیجی کالا اونم با پست 3 تومن میشه!
نویک اخرابی نداده اونم واسه ایکس 6![]()
سلام به همه. من امروز دارم میرم از پایتخت بخرم. فکر کنم دیگه اطلاعاتم تکمیل باشه .
راستی اینم دو تا ویدیو برای کسایی که می خوان منوش و کارش رو ببینن . اگه adsl دارید حتما ببینید.
اولی کوتاهه تقریبا 2 دقیقه هست . تایپش رو هم نشون میده
دومی طولانی 20 دقیقه . و گوشی رو از جعیه در میاره و بعضی چیزاشو امتحان میکنه . (مثلا سیم کارت گذاشتن و در آوردن و قاب پشت و موزیک و ...) خیلی مهمه واسه کسی که بخواد این گوشی رو بخره حتما ببینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از الان خز شده بدونش چون من خریدمش
این گوشی بدو ورودش 800 تومن بود ا لان شده 350.60 تومن دیگه زیاد ارزون تر نمیشه شاید به 300 برسه و توقف تولید بشه. چون 32 این گوشی هم به بازار نیومد و گرون درمی اومد بهتره تو هم نخریش![]()
مبارکت باشه فقط مواظب باش سرت کلاه گشادی نره که تا رو زانوهات کشده بشهاز پایتختیا و علائ بی دینی ها (همون علائالدین) بترس
اصل چین بخری
سعی کن گارانتی اصلی بخری
تو جعبش خود گوشی - شارژر و سیم کوتاه یو اس بی و سی دی و هدفون داخل گو و باتریو دفترچه و شاید یه دفترچه یا دی وی ی comes with music هم باشه. واسه گارانتی های اصلی که پکشون اسپشیال هست هلدر ماشین و شارژر اصل فندکی نوکیا هم میزارن
منکه لینکی واسه دانلود یا نمایش فیلم ندیدم!![]()
مرسی. قبلا رفتم دیدم گارانتیش نوکیا است. قیمتش 365
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
تو code box گزاشتم تو همون پست .
این همه چیشو نشون میده (البته بعضی هاش)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظیمات MMS و GPRS واسه همراه اول رو بفرمایید.
همچنین GPS
والا من لینک رو می زنم وارد سایت میشه ولی نمی دونم فیلمی که میگی کجاست که دانلودش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)