یه سوال دیگه ! من این بازی رو دانلود کردم و نصب کردم حجم نصب شدش 4.40 GB هستش، بعد چه طور اینایی که بیرون میفروشن 4 تا دی وی دیه ؟!![]()
یه سوال دیگه ! من این بازی رو دانلود کردم و نصب کردم حجم نصب شدش 4.40 GB هستش، بعد چه طور اینایی که بیرون میفروشن 4 تا دی وی دیه ؟!![]()
من نسخه سه دی وی دی رو نصب کزدم...البته فیلم هاش هم کامل بود...حجمش 9.77gbهست...یه سوال دیگه ! من این بازی رو دانلود کردم و نصب کردم حجم نصب شدش 4.40 GB هستش، بعد چه طور اینایی که بیرون میفروشن 4 تا دی وی دیه ؟!
حتما اینی که شما دانلود کردی نسخه کاملش نیست...
اینی که من دارم فیلماش انگاری تبدیل شده، کیفیتشم پایینه... شاید به خاطر اینه، وگرنه بازی که تا الان چیزی کم نداشته
از آخرین auto save میاد .
منم نسخه 3 دی وی دی رو نصب کردم
کاملا فیلماش کامله و حجمش هم 9.74 گیگه
فقط یه جا ارور داد اومد بیرون
اون جا که میری تو یه اتاق گرد با چند نفر باید بجنگیم تا اون یارو سنگیه راه رو باز کنه ، وقتی اونجا میباختم ارور میداد و میومد بیرون.
من 4 دی وی دی گرفتم همون جا که شما میگی منم باختم ازبازی اومد بیرون ،یه مشکل دیگه اوایل داشتم ،با دوتا نیو گیم رفتم وسیو کردم سیوهام خراب شد ودیگه لود نمیشد.
برا منم فیلماش کامل بود ولی صدا نداشت مال شما چه طور؟صدا داشت؟البته مال من حجم کلش 8.7 و حجم پوشه فیلم 3.2گیگ هست
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
اگه همهی مشعل هایی رو که اونجاست روشن کنی یه جعبه مخفی بهت میده
سلام
من اینجا گیر کردم!
به صورت لینک میذارم چون هم بزرگه و هم حجمش 270 کیلوبایته:
تو رو خدا زود تر جواب بدین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببین من اول اومدم اینجا رو زمین آب نبود . رفتم پایین از این یخ ها بود ، ترکوندمش و اینجا پر آب شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا باید یه جوری برم بالا ولی نیدونم چجوری؟!
Help Plz
ببین داداش زیرآبی برو میرسی به یه جایی و از آب بیا بیرون.فکر کنم یه اهرمیو میکشی دوباره آب میزنه بالا و بعدش از دیوار میری بالا.همین
زیرآبو قشنگ بگرد یه راه کوچیکی هست.تنها راهش هم همینه
منم این تیکه ـش رو یه ربعی گشتم تا پیداش کردم. برو زیر آب. همین جایی که عکس انداختی برو سمت چپ (تو عکست هم معلومه. اون لوله سمت چپ زیر آب رو میبینی که سه تا پایه هم داره). بعد از همونجا بیا روی آب. یه لوله هست که میتونی بپری و لبش رو بگیری و بری بالا.......
بعدشم که دور میزنی از روی همون لبه چوبیه که سمت چپ بالای تصویر هست میپری اون طرف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)