فک کنم این بسیجیه دیگه ول کن نمیشه بد جوری یخه اونارو گرفت
واسه هر چیزی میبرن کمیته...
من نگرانم سز همایون چی میاد
فک کنم این بسیجیه دیگه ول کن نمیشه بد جوری یخه اونارو گرفت
واسه هر چیزی میبرن کمیته...
من نگرانم سز همایون چی میاد
دیگه رسما همایون بدبخت شد..من نمیدونم چی تو این محسن دیده که عاشقشه و این قدر معرفت داره...
اصلا هر چه قدر هم معرفت داشته باشه عمرا به خاطر رفاقت باور میکرد که محسن رفته 88....یه کم غیر طبیعی بود..البته الان دیگه با درست بودن خونه هما و تراب و ...بهش ثابت شده..ولی اون اول نباید باور میکرد...
فک کنم آینده همایون به خاطر درگیری با بسیجیه تغییر کنه! مثل فیلم آواز قو![]()
سلام
آخی همایون گناه داشت...یعنی آدم اینقدر با معرفت....... .
راستی من از یه جای سریال خیلی خوشم اومد ؛ اونجا که محسن اومد تو زیر زمین و دید که همایون نیست.......خیلی باحال بود .
ولی در کل سریال پنجمین خورشید ،سریال بدی نیست.![]()
آره..همین جاش یه کم غیر قابل باوره..این همه معرفت واسه چی چیه ای محسن آخه؟!؟!؟!
من با دو نفر شرط بستم که همایون نمیره آینده اونجا که کتیبه دست همایون بود و محسن رفت !! اول گفتن دیدی همایون رفت بعد من گفتم نه نرفته !!شرط رو بردم دم همایون گرم !!
با اینکه مطمئنم هیچ کدوم از حرفام و پیش بینی هام درست از آب در نمیاد، ولی... خوب... حرف آینده که بشه نمیشه پیش بینی نکرد...
من فکر کنم محسن که این سری رفت آینده، میبینه که هما تو همون خونه سابقش نیست و در واقع اصلا گل فروش نیست و راحبه و از این حرفا نیست...
میبینه که تو یه خونه شیک و باکلاس زندگی میکنه و با همون مادر پدرش (دکتر و پرفسور!!)... چون ماموره همایون و برده کمیته و به گناه نکرده اقرار کرده!
... اینا هم رفتن پیش ننه خاور و بچه (غزل یا همون همای خودمون!) رو گرفتن دادن به ننه باباش! حالا چه بلای سر ننه خاور و حمید اومده رو نمیدونم!
فرزین گوش بر هم چون هیچ تغییری نکرده چون بابش هیچ فرقی تو گذشته نکرد...
به احتمال زیاد هم میبینه خواهرش با غلام رضا ازدواج کرده که عکسش پای دیوار خونشه و شده شهید غلام رضا...ضمنا نمیشه حدس زد که بچه نداره یا داره و اگه داره همون مهدی سلوکیه!
احتمال داره مادرشون هم زنده باشه...
در پایان هیچ رقمه نمیشه راجع به همایون پیش بینی کرد... بیچاره...![]()
چرا نکرده بود اومده بود تو خونه ی هما این یعنی همه ی پش بینی های شما غلطه چون معلوم بود اونجا زندگی نمی کنه ...فرزین گوش بر هم چون هیچ تغییری نکرده چون بابش هیچ فرقی تو گذشته نکرد...
من که می گم محسن می ره تو سال 88 پدر مادرش رو بهش نشون می ده و...
من میگم گذشته آینده رو میسازه...
طبیعتا اگه پدر مادر هما، بچشونو توسط همایون و منوچهر (بابای فرزین) پیدا کرده باشن، هما دیگه تو خونه اون یارو عسگرخانی زندگی نمیکنه...
ولی توجیه کردن اینکه فرزین تو اون خونه بوده یه خورده سخته...
راستی یه چیزی... فرزین این همه تو زمان بچگیش محسن رو دیده چرا تو بزرگی اونو به خاطر نمیاره...؟
فرزین اومده بود پول بدزدهولی توجیه کردن اینکه فرزین تو اون خونه بوده یه خورده سخته...
شما هم این سریال درپیتی را چقدر تفسیر میکنید
دیروز که همش با بوس کردن هم گذشت
واقعا خوب با این سریال های ضعیف مردم سرگرم باشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)