تو این سایت رفتی؟
سایت خوبیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسر عمویه من یه اچ تی سی تاچ اچ دی ازش خرید
اون موقع تو شهر ما این گوشی رو نداشتن
سایت خوب و قابل اطمینانیه
تو این سایت رفتی؟
سایت خوبیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسر عمویه من یه اچ تی سی تاچ اچ دی ازش خرید
اون موقع تو شهر ما این گوشی رو نداشتن
سایت خوب و قابل اطمینانیه
آره رفته بودم ...
قیمتهاش اونی نیست که بعضی از دوستان میگن
البته نوشته مدل 5230 ... نه 5233اصلي مايكروتل 1,990,000 ریال
خدمات پارسه 1,880,000 ریال
طرف خودش پا میشه میره گوشی بخره سرشو کلاه میزارن چه برسه که نره و اینترنتی بخره.
بهترین کار اینه که بیاید تهران و بخرید (اگه مقدوره).اگه نیستش دیگه چاره ای نیست و باید ریسک کرد.
اسم مدل مخصوص خاورمیانه 5230 هستشGT-5233A
گوشی که من امروز خریدم از 2جا پلمب بود! و جالبه تاریخ شروع گارانتیش(روی کارت طلایی مایکروتل) خیلی جدید یعنی از 6 شهریور بود! من نوکیا از خود نیا خریدم تاریخ کارتش مال 3ماه پیش بوده.
قیمت این گوشی هم یکم پرت و پلاست! طبقه همکف 200 بدون گارانتی - طبقه 4 180 بدون گارانتی - نمایندگی فروش سامسونگ 190 با گارانتی.
من رفتم سایت مایکروتل آدرسهای نمایندگی فروشها رو درآوردم و دست آخر تو طبقه 6 پیدا کردم.
راستی یه سوال من ویدیو تبدیل کردم به mp4 به راحتی یه کلیپ 30 مگی رو اجرا کرد فقط چون رزولوشنش رو 240*320 گذاشته بودم تو حالت تمام صفحه فول اسکرین نمیشد باید رزولوشن رو روی چند بذارم؟
یه نکته که یکم ایراد محسوب میشه:وقتی زبان ورود رو فارسی انتخاب میکنین چون کیبرد qwerty فارسی نداره کلا میاد عملکرد چرخش صفحه رو کنسل میکنه! وقتی تو ویدیو پلیر هم گوشی رو میچرخونی تصویر نمیچرخه اما اگه عربی یا انگلیسی کنیم درست میشه!![]()
من به این سایت اعتماد دارم
حالا بقیش به من ربطی نداره
![]()
رزولوشن این گوشی 240 در 400 عزیزم
حق با شماست ...طرف خودش پا میشه میره گوشی بخره سرشو کلاه میزارن چه برسه که نره و اینترنتی بخره.
بهترین کار اینه که بیاید تهران و بخرید (اگه مقدوره).اگه نیستش دیگه چاره ای نیست و باید ریسک کرد.
البته آشنا دارم اونجا ... احتمالا میگم اون برام بخرتش .
من خیلی دلم میخواست لیست نمایندگی های سامسونگ رو داشته باشم ... میشه لطف کنید لینکی چیزی بهم بدید تا من لیستو ببینم .قیمت این گوشی هم یکم پرت و پلاست! طبقه همکف 200 بدون گارانتی - طبقه 4 180 بدون گارانتی - نمایندگی فروش سامسونگ 190 با گارانتی.
من رفتم سایت مایکروتل آدرسهای نمایندگی فروشها رو درآوردم و دست آخر تو طبقه 6 پیدا کردم.
من از سایت مایکروتل درآوردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو قسمت نمایندگیهای فروش و خدمات
بازی های مخصوص این گوشی رو از کجا میشه دانلود کرد؟
نسخه جدید و البته انگلیسی برنامه kdplayer رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)