در چه مودی بازی می کنی؟
3D یا Text Mode یا Instant result؟
در چه مودی بازی می کنی؟
3D یا Text Mode یا Instant result؟
کلا اگه غیر تیم های پایه و رزرو بقیه پستها و کارها رو خودت بگیری از بازی بیشترین لذتو میبری. اولش که یه سیستم جدید میزاری حداقل باید یکی دو ماهی دندون رو جیگر بذاری تا بازیکنا توی سیستمت جا بیفتن. یکم عجیب و زیادی حرفه ای به نظر میرسه واسه یه بازی، ولی این چیزیه که من اکیدا اونو تجربه کردم.
در ضمن سعی کن در طول فصل سیستمتو عوض نکنی مگر در شرایط خیلی استثنایی، چون اگه توجه کرده باشی هربار که سیتمت رو عوض میکنی توی قسمت training میبینی که team work درجش کلی میاد پایین.
سیستمی که من بعد از کلی ور رفتن به fifammanager07,08,09,10 بهش رسیدم سیستم 442 با دو تا هافبک دفاعیه. اگه اون نکات بالا رعایت بشه تیمت بهترین خط دفاعیه لیگو بدست میاره که من خیلی بهش اهمیت میدم. البته باید با توجه به تراکم بازیکنات در پست های مختلف تیمو بچینی، مثلا یکی از مهاجما میتونه RW باشه یا همینطور یه هافبک LM . ولی توی همه اینا باید چند هفته صبر کنی تا سیستمت جا بیوفته.
راستی حتما تعویضا رو خودت انجام بده، چون میتونی بنا به نتیجه و میزان خستگی بازیکنا عمل کنی ولی assistantها بر اساس raiting تعویض میکنن که همیشه معقول نیست.
معذرت می خوام، من سیستم رو اشتباه نوشته بودم توی پست قبلیم؛ سیستم من 343 Diamond هست
من توی مدهای مختلف بازی می کنم ولی اکثر اوقات instant result رو ترجیح میدم3D یا Text Mode یا Instant result؟
همون طوری که دوستمون توی پست قبلی گفته 442 هم خوبه، منم توی فیفا منیجرهای قبلی و کلی با این سیستم پیشرفت می کردم و تقریبا کم شکست می خوردم؛ ولی الان با توجه به بازیکن هایی که دارم 343 Diamond خیلی بهم کمک کرده
مثلا اولین فصل همین بازی، من با 442 بازی می کردم که موفق هم بودم، ولی چون چندتا از بازیکنای تیم خداحافظی کردن و بعضی از جوونا و رزرو های تیم پیشرفت کردن و از بازیکنای ترکیب قبل بهتر شدن، من مجبور شدم 343 Diamond رو انتخاب کنم که خیلی برام عالی بوده و الان که 17 بازی از فصل میگذره و من صدر جدول لیگ هستم و فقط 2 تا شکست داشتم
توی Chamions لیگ هم فقط یه بار توی بازی برگشت توی خونه ی شاختاردونتسک شکست خوردم و همون طور که گفتم، رئال رو هم شکست دادم.
درضمن این دوست عزیز هم به نکته ی خوبی اشاره کرد که من نگفتم؛ سعی کن تیم رو در طول فصل با یه سیستم ثابت بازی بدی، چون اگر راهنمای بازی رو هم خونده باشی گفته اگه با یه سیستم بازی کنی که به مرور باهاش پیشرفت کنی، team work بالا میره
اگر هم خواستی به هر علتی سیستم عوض کنی، اول فصل یا نیم فصل باشه بهتره، این طوری می تونی با ترتیب دادن بازی های دوستانه با تیمای دسته چندم و فوق العاده ضعیف هم روحیه و Form بازیکنا رو زیاد کنی هم بازیکنا رو با سیستم جدید عادت بدی و team work رو بالا ببری
حالا یکی به من بگه من چطوری می تونم خودم marchandise و finance رو به عهده بگیرم؟ (چون من دادمش دست staff)
من با اینکه خودم اینا رو اداره کنم مشکل دارم...
قابل توجه sia-saketi: درباره marchandise و finance که طور خاصی نداره دوست من، میری اولا توی staff در قسمت assign tasks این دو مورد رو ادارشو به عهده خودت میزاری بعدم مثلا برای marchandise به منوی مربوط به اون میری و میتونی چیزهایی که میخوای توی فروشگاه داشته باشی به همراه مقداری که دوست داری از اونا رو خریداری کنی تعیین کنی.
اما finance کنترلش شامل چند مورد میشه که باید در طول فصل حواست به همش باشه که البته کار هر کسی نیست، چون برای اینکه وضعیت financial خراب نشه عملا باید مدیریت ساخت وساز، استادیوم، club facilities ،stadium estension، خرید و فروش بازیکن، sponsering و به قول خودت marchandise رو به عهده بگیری که مدیریتش به این آسونیا هم نیست.
توصیه من اینه که club facilities و ترنسفر بازیکنا رو حتما خودت به عهده بگیری، چون staffهایی برای این کارا میزاری اکثرا اونقدر اصراف کار(!) هستند که ذره ذره همه پولهاتو تموم میکنند مخصوصا facilities.
دستتون درد نکنه.استفاده کردم اما یه چیزی.
من چند تا بازی اول رو 3D بازی کردم اما از بس که تو دفاع و میانه پاسهای کوتاه به هم میدادن رفتم سراغ Text Mode.
برای شما هم همینجوره؟موقعیت حمله در 3D کم پیش میاد.یعنی موقعیت هست اما الکی با هم پاسکاری می کنن.
من خودم همیشه در حالت text mode کار میکنم، دلیلش هم اینه که تعویض ها، raitingها، میزان خستگی بازیکنا،tacticها و دستورهای تیمی و کلا همه چیز بیشتر توی مشتته و این در حالیه که توی 3d بازی یکم زیادی طول میکشه و همون مشکلاتی که خودت گفتیو داره و برعکس توی video text و instant result همه چیز اونقدر سریع تموم میشه که اصلا احساس مربی بودن بهت دست نمیده.
در هر حال این فقط نظر من بود.
آقا لطفا یکی بگه که توی پچ 4چیه و آیا ارزش گرفتنو داره یا نه...؟
من پچ 4 رو نصب کردم.والا دقیقاً نمی دونم چه تغییراتی تو گیم پلی داده!!! اما خوب صد در صد دیتابیس تغییر کرده.
نظرتون راجع به این عکس چیه؟
طرف تو فروم بازی گفته خودش این بازیکن را پرورش داده تا به این حد رسیده!!!!
عکس جالبیه! ولی بدیش اینه که یارو عربستانیه!!!
ولی من که باورم نمیشه خودش اینو تا به این حد پرورش داده باشه
احتمالا یه ترفند و دوز و کلکی در کارش بوده! لابد خود یارو هم عربستانیه!
درضمن عکس مال فیفا منیجر 09 هست نه 10
حواسم نبود.
چندتا نکته درباره اون عکس:
1. تابلوست که طرف از یه جور cheat یا trainer استفاده کرده، چون اگه به اون علامت صندوق گنج دقت کرده باشید میفهمید که برای رسیدن باشگاه هوفنهایم به همچین وضعیتی خیلی بیشتر از 2037 زمان لازمه!(این عکس وقتی در پایین صفحه fifa manager 09 ظاهر میشد که ثروت باشگاه بیلیونی بود)
2. این بازیکن یه مهاجمه و با توجه به اینکه طرف گفته اونو خودش پرورش داده...بد خالی بسته چون این مهاجم 28 ساله که از تیم پایه هونهایم به اینجا رسیده با همچین قدرت هایی دارای 1 گل زده در مجموع 3 بازیه.
3. من همین الان در fifam10 یک هافبک دفاعی 21 ساله دارم که 70m ارزش داره و 100% کار تیم پایه ست.
نتیجه: کار این بابا تابلو ساختگیه ولی رسیدن به بازیکنی با همچین قدرت هایی غیر ممکن نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)