آقا ایراد از قطعی نت ها و gprs موبایل بود ... انگار خود 5530 خود کار از روی شبکه میشناسه که سرویس internet موجود نیست و فقط wlan رو میاره!
آقا ایراد از قطعی نت ها و gprs موبایل بود ... انگار خود 5530 خود کار از روی شبکه میشناسه که سرویس internet موجود نیست و فقط wlan رو میاره!
دوستان این گوشی به جز کیف هیچ قابی نداره ؟
چون من احساس میکنم رنگ اطراف گوشیم داره میره .
اتفاقا چند صفحه قبل بچه ها عکس یه محافظ برای گوشی رو از نت گذاشته بود! از زیر گشوی رو گرفته بود. خیلی جالب بود منتها فکر نمیکنم همچین چیزی تو ایران گیر بیاد! باید بسازی یا بری Invisible Shield بگیری که خیالت راحت باشه اما گرونه!
يه مشكلي واسه گوشي من پيش اومده.
وقتي به كسي زنگ ميزن يا كسي زنگ ميزنه و همچنين ميس كال ها ديگه تو call log نشون داده نميشه.
چيكار كنم درست بشه؟؟
منم یه مشکلی دارم.. هر وقت گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر وصل میکنم حالا چه حالت pc suite انتخاب کنم چه mass storage تمام برنامه های در حال کار با مموری + مسیج هام که رو مموری ذخیره میشن میرن رو حالت phone memory و هر دفعه باید برم تو ستینگ مسیج ها مثلا بکنم مموری... چیکار کنم هر دفعه اینطوری نشه ؟
دوستان هیچ کس جایی رو سراغ نداره بشه یه قاب محافظ برای گوشی خرید ؟
سلام به همه
کسی از بچه ها میدونه از کجا میشه فایل Cer و Key واسه 5530 گرفت. از Opda گرفتم ولی ظاهرا فقط N97 و گوشی 5800 رو ساپورت میکنه. فایل ها رو از اینجا دانلود کردم ولی اصلا نمیتونم با این فایل ها ساین کنم. فرقی نمیکنه بعد از ساین باز هم ارور فایل cer میده. تو About سایت Opda و لیست گوشی ها فقط 5800 و N97 نوشته شده. میشه یه کمکی بکنید؟
از اينجا بگير کمتر از يک روز برات بچه ها ميگيرن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..
برنامه SignSiS کاری از BiNPDA رو بگیر مشکلت رفع میشه.. من خودم دارم .. فقط یه فایل SIGNATURE و KEY میسازی میدی برنامه حل میشه.
سلام.
جالبیش اینه که با همین برنامه ساین میکنم ولی باز هیچ فرقی نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)