تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 91 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

تفاوتش با b550 خبري نداري؟
    مشخصات و ظاهر و.. همه چیز یکی هست الان یه سرچ کوتاه کردم چیزی دستگیرم نشد ,البته سرچ مختصری کردم تحتشو در میارم !

بالاخره امروز عصر از مغازه جم رایان نماینده سامسونگ تو جمهوری plasma b650 رو خریدم . ممنون از آخرین پست Ami R 940 .
    فقط احساس می کنم تنها ضعفش اینه که گنده است !! سینما خانگی tz225 هم روش گرفتم. البته tz125 میدادن که من 225 رو گرفتم . یه میز 230 تومنی هم گرفتم براش . فردا میاد وصل کنه . هزینه حمل و نصب هم کلا 15 تومن . به نظر اساتید خرید خوبی بوده یا نه ؟
    من دیگه فکر کنم شماره چشمم یکی زیاد شد از بس تو این تاپیکهای صوتی تصویری چرخ زدم واسه انتخاب .
    سینماش خوبه ؟!!
    مبارک باشه چند خریدی همون 1930 ؟ . در رابطه با گندگی !! منظورت ضخامت پنل هست ؟ یا پهنی دور پنل.
    هزینه حمل و نقل و نصب محصولات سامسونگ رایگان هست نباید هزینه ای پرداخت می کردی.
    در رابطه با سینما خانگی هم با هزینه 300 350 تنوع آنچنان مدلی نیست که فکرتو درگیر کنی یکی دو مدل بیشتر پیدا نمیشه.نبایدم انتظار زیادی داشته باشی با این رنج قیمت
    Last edited by Ami R 940; 04-11-2009 at 23:01.

2. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

مبارک باشه چند خریدی همون 1930 ؟ . در رابطه با گندگی !! منظورت ضخامت پنل هست ؟ یا پهنی دور پنل.
    هزینه حمل و نقل و نصب محصولات سامسونگ رایگان هست نباید هزینه ای پرداخت می کردی.
    در رابطه با سینما خانگی هم با هزینه 300 350 تنوع آنچنان مدلی نیست که فکرتو درگیر کنی یکی دو مدل بیشتر پیدا نمیشه.نبایدم انتظار زیادی داشته باشی با این رنج قیمت
    مرسی. نه منم اول که از خودتون شنیده بودم دور و ور 1900 هست با همین پیش زمینه ذهنی رفتم اونجا دیدم قیمت همه نمایندگیها 2290 هست .
    نه بابا منظورم از گندگی اینه که من خودم حداکثر 46 میخواستم خانمم مخمو زد 50 گرفتم احساس می کنم زیادی بزرگه !!
    آره هزینه حمل و نصب خود تی وی رایگانه اما نصب میزش( چون ظاهرا بازه وقتی میارن) و همینطور نصب سینماش مبلغ داره . البته در مورد سینماش انتظار خیلی زیادی نداشتم اما به مشخصاتش که یه نگاهی انداختم دیدم کامله . حلال باید ببینم کیفیت صداش و بقیه خصوصیاتش چنگی به دل میزنه یا نه .

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

مرسی. نه منم اول که از خودتون شنیده بودم دور و ور 1900 هست با همین پیش زمینه ذهنی رفتم اونجا دیدم قیمت همه نمایندگیها 2290 هست .
    نه بابا منظورم از گندگی اینه که من خودم حداکثر 46 میخواستم خانمم مخمو زد 50 گرفتم احساس می کنم زیادی بزرگه !!
    آره هزینه حمل و نصب خود تی وی رایگانه اما نصب میزش( چون ظاهرا بازه وقتی میارن) و همینطور نصب سینماش مبلغ داره . البته در مورد سینماش انتظار خیلی زیادی نداشتم اما به مشخصاتش که یه نگاهی انداختم دیدم کامله . حلال باید ببینم کیفیت صداش و بقیه خصوصیاتش چنگی به دل میزنه یا نه .
    2290 با هدیه سینما خانگی ! بدون سینما کسر میشه یه 300 تومنی

البته گرون شده ظاهرا یه 80 70 تومنی .حدود یک ماه پیش شایدم بیشتر من با سینما 2.220 قیمت داشتم

به هر حال چرخش واست بچرخه
    Last edited by Ami R 940; 04-11-2009 at 23:20.

5. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بالاخره امروز عصر از مغازه جم رایان نماینده سامسونگ تو جمهوری plasma b650 رو خریدم . ممنون از آخرین پست Ami R 940 .
    فقط احساس می کنم تنها ضعفش اینه که گنده است !! سینما خانگی tz225 هم روش گرفتم. البته tz125 میدادن که من 225 رو گرفتم . یه میز 230 تومنی هم گرفتم براش . فردا میاد وصل کنه . هزینه حمل و نصب هم کلا 15 تومن . به نظر اساتید خرید خوبی بوده یا نه ؟
    من دیگه فکر کنم شماره چشمم یکی زیاد شد از بس تو این تاپیکهای صوتی تصویری چرخ زدم واسه انتخاب .
    سینماش خوبه ؟!!
    آقا مبارکه
    بالاخره یکی دلشو زد به دریا و خرید کرد. راستش من هم خسته شدم و یک هفته ای هست روی مدلهای دیگه دارم تحقیق میکنم. یکی میگه v10 یک هفته دیگه میاد یکی میگه اصلآ 58 اینچش فقط میاد یکی دیگه میگه از مدلهای آسیایی فلان چیزشو زدن و آخرش وقتی از بانیان میپرسی کلآ آب پاکی رو میریزه رو دستتو میگه معلوم نیست کی بیاد .
    راستش من این مدل پلاسمای سامسونگ زیاد بدلم نچسبید ولی امیدوارم شما ازش راضی باشی.

7. این کاربر از saeed.1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فکر کنم اگر یک تاپیک جدید باز کنیم با عنوان "معرفی جانشین پلاسمای پاناسونیک v10 " کاربردی تر باشه!
    نظر شما چیه؟ جدی میگم.

9. 2 کاربر از saeed.1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

آقا مبارکه
    بالاخره یکی دلشو زد به دریا و خرید کرد. راستش من هم خسته شدم و یک هفته ای هست روی مدلهای دیگه دارم تحقیق میکنم. یکی میگه v10 یک هفته دیگه میاد یکی میگه اصلآ 58 اینچش فقط میاد یکی دیگه میگه از مدلهای آسیایی فلان چیزشو زدن و آخرش وقتی از بانیان میپرسی کلآ آب پاکی رو میریزه رو دستتو میگه معلوم نیست کی بیاد .
    راستش من این مدل پلاسمای سامسونگ زیاد بدلم نچسبید ولی امیدوارم شما ازش راضی باشی.
    ممنونم عزیز . آره دیگه مام خرید کردیم بعد از مدتها فروم گردی .
    از نمایندگی پاناسونیک پرسیدم v10 کی میاد گفت تا آخر ماه میاد . البته دیگه اینچ و ایناشو نپرسیدم . مطمئن باش مدل آسیاییش کم داره نسبت به مدل اروپایی-آمریکایی ..
    چرا به دلت نچسبیده ؟ دکورش یا کیفیت تصویرش یا امکاناتش ؟

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خاک بر سر من که جی10 گرفتم..من هم نظرم پلاسمای سامسونگ b650 بود .(که بعضی ها گفتن داغ میگنه ..صدا میده).الان دو هفته ای میشه خریدم..خواستم بفروشم به دامادمون 1.400 که اونها هم نخاستن..
    حالا تست کن ببین ..صدا میده و یا داغ میکنه؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه سوال! شما که انقد از کیفیت g10 تعریف میکنید مثلا تو همین تصویرای معمولی یا کانالای ایران و ماهواره چقد تصویرش فرق میکنه با مدلای دیگه؟ اصلا تفاوت به چشم میاد یا نه؟ یا فقط از روی اعداد و چند تا سایت این حرف زده میشه؟

داره خودمونی میشه wwnaser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امروز صبح اول رفتم شركت بانيان تو خيابان ديدار. گفتن تا 20 روز ديگه مياد. بعدم گفتن فقط 58 و 65 اينچش مياد. عصر رفتم جمهوري. از حدود 10تا نمايندگي پاناسونيك پرسيدم. هر كدوم يه چيزي مي گفت. يكي مي گفت قرار بود امروز كه 4شنبست بياد كه نيومده. يكي گفت اصلا نمياد. يكي مي گفت 6ماه ديگه. يكي مي گفت اصلا چي هست!! ولي چيزي كه چندتاشون گفتن اين بود كه تا آخر ماه مياد.
    سوال ديگم اينچش بود. بعضياشون كه انگار با شركت در تماس بودن مي گفتن كه 50 و 54 هم مياد. قيمت رو هم عموما حدس نمي زدن. يكي كه خيلي مطمئن بود مي گفت 50 حدود 3200 و 58 حدود 9 ميليون(!!!) خواهد بود كه من فكر نمي كنم درست باشه.
    اون چيزي كه مشخصه اينه كه اول بايد بياد تا بفهميم كه چند اينچه و قيمتش چنده. چون هر كي يه چيزي مي گه.

14. 3 کاربر از wwnaser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

خاک بر سر من که جی10 گرفتم..من هم نظرم پلاسمای سامسونگ b650 بود .(که بعضی ها گفتن داغ میگنه ..صدا میده).الان دو هفته ای میشه خریدم..خواستم بفروشم به دامادمون 1.400 که اونها هم نخاستن..
    حالا تست کن ببین ..صدا میده و یا داغ میکنه؟؟؟
    این چه حرفیه میزنی بابا ! g10 رو حتما خوشت اومده بود که گرفتی دیگه . پشیمون نباش . کاریه که شده . منم اولش که تو فروم میخوندم از g10 یه توهم ساخته بودم تو ذهنم اما از نزدیک دیدمش خوب فکر کردم قیافه هم مهمه دیگه . اما اونم خوبه . از همه سایتا بهترین نمره رو گرفته . تازه خوشحالم باش که g10 داری مرد .
    در مورد داغ و صدا کردنش ، اون مغازه که من رفتم b650 24 ساعته روشن بود ، یه کم حرارت داشت (شاید زمستون لازم نباشه اون قسمت خونه که میزارم شوفاژو روشن کنم !!!!) اما صدا نداشت . حالا باید باز ببینم .

16. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •