تو این تاپیک حداقل 100بار توضیح داده شده .بازی هایی که از نظر AI فیزیک گیم پلی گرافیک و .... برتر از نسل قبل مثل ps2 هستند.360 و ps3 بازی های کیفیت بالایی دارند که اصطلاحا بدلایل فوق به اونها next generation می گویند.یه نفر به من NEXTرو توضیه میده
تو این تاپیک حداقل 100بار توضیح داده شده .بازی هایی که از نظر AI فیزیک گیم پلی گرافیک و .... برتر از نسل قبل مثل ps2 هستند.360 و ps3 بازی های کیفیت بالایی دارند که اصطلاحا بدلایل فوق به اونها next generation می گویند.یه نفر به من NEXTرو توضیه میده
FIFA 10 نسخه PC دارای دوربین جدیدی هست و همچنین اندازه ی واقعی توپ از بهبود های بازی هستش! همچنین هنوز موارد قابل توجه دیگری قرار داره که فعلا معرفی نشده! اینا مواردی بود که در صفحه ی Twitter سازنده ی نسخه PC قرار داده شده بود!
ماشاالله فیفا اینقدر نکست شده که از چهره بازیکنا هم فراتر رفته!
در مورد عکس دوم هم باید بگم که شاهکار جدید EA هستش:
FIFA10 PC gen!
Last edited by MHSou; 11-07-2009 at 22:18. دليل: باید
فکر کنی بد نیست اون عکس دوم مال4- 1993 تو سگا هستشنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Schweinsteiger در کاور بازی که در کشور آلمان توزیع میشه خواهد بود.
![]()
Last edited by google_boy07; 12-07-2009 at 14:10.
من که با همون 4 - 1993 سگا هم بیشتر از فیفا کارنت برای PC حال کردم.
ماشاالله حضرت خضر در برابر منطق محض شما کم میاره!![]()
من این کاور رو یه جا گیر آوردم ، نمیدونم حالا ساختگیه یا اصلیه . اما خیلی خوبه ! اگر هم قبلا کسی گذاشته بود شرمنده . :
![]()
احتمالا ساختگیه ، چون لباس منچستر عوض شده ...
Life Is Football
Football Is Manchester United
هرکسی باید تو تاپیک خودش باشه FIFA تو 360 اینقدر طبیعیه که بازیکن از عصبانیت سر داور داد میزنه و کارت میگیره و بازیکن از خوشحالی اشک میریزه.4برابر pes هم زمین و باشگاه و بازیکن داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)